Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostałam rewelacyjny prezent dla dziecka od swojej firmy, a mianowicie punkty w systemie kafeteryjnym mybenefit.
Do tej pory jeździłam za nie na wakacje, albo chodziłam do kina.
A teraz postanowiłam całą dotację wartą 450zł przeznaczyć na dzidziusia i kupić, to co mi się marzyło, a było na dalszym planie ze względów finansowych. Punkty wykorzystałam w smyku i jestem bogatsza o leżaczek/bujaczek, podgrzewacz do butelek, kolorowy miękki przewijak, kocyki, ręczniczki kąpielowe, ubranka, wiszącą pozytywkę z maskotce i szmacianą przytulankę z głową hipopotama.
I powiem Wam, że moja lista zakupów jest jeszcze dłuuuuga. Aż strach pomyśleć ile to wszystko będzie łącznie kosztowało.
nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, Justinka, Gosha, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mnie ciągle teściowa mówi , że ona wszystko zrobi a potem mówi no przecież muszę Ci pomóc. JAs słyszę ze ona coś musi to mnie kurwica trafia. A mój mąż jedynie moze zepsuć zelazko napewno nie wyprasuje:D
Haneczka super prezent i fajnie , że firma pomyślała.
haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka dobrze że mi przypomniałaś, miałam coś napisać odnośnie smyka co mnie zaszokowało. Kupiłam w gemini już laktator i ostatnio byłam w smyku i spojrzałam na cenę tego samego laktatora a tam zgrozo o 100 zł droższy. Wiedziałam że smyk się ceni ale z tą cena przesadzili.
-
Rozumiem Jaga Twoje emocje do teściowej. Lepiej niech nie gada, tylko przyjdzie i pomoże.
A mój mąż już umie prasować i całe szczęście, że go w porę nauczyłam 
A z tą kaską od firmy to zbieg okoliczności, ale szczęśliwy
Angela, jak patrzyłam na ceny produktów w smyku i na allegro to rzeczywiście w smyku są średnio o 10-15 zł droższe, ale ja nie miałam wyjścia.
Punkty mogłam wykorzystać tylko w smyku. Inne sklepy nie honorują punktów mybenefit. Ale wyszłam z założenia, że skoro nic do tego nie dokładam, to mogę troszkę "przepłacić"
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Oj Lali twoje dzieciątko ma kupę czasu na fikołka:))Lali wrote:Ja tez juz po wizycie, ulozenie miednicowe a stopki przy twarzy prawie ma
waga ok. 1 kg, Mantissa Twoje dzieciatko to klopsik
mam niestety infekcje i doatalam antybiotyk doustnie i nystatyne dopochwowo 
-
Jestem po wizycie, wnastepna srode mam wizyte u lekarza po skierowanie na to cc.. Zelazo i cukier w normie, mocz okej. Malutkiej tetno 147/min takze tez dobrze
jak chciala jej sprawdzic tetno to zaczela ja kopac hihi
Moja malutka rozrabiara
nick nieaktualny, mantissa, haneczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaAlvi, Gosha, Fasia, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam sokowirówkę z Braun firmy
hihi juz sok pilam z naci pietruszki selera marchewki i jabka
pychaa! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6342ed2e540e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 18:19
haneczka, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez dluga lista:Dhaneczka wrote:Ja dostałam rewelacyjny prezent dla dziecka od swojej firmy, a mianowicie punkty w systemie kafeteryjnym mybenefit.
Do tej pory jeździłam za nie na wakacje, albo chodziłam do kina.
A teraz postanowiłam całą dotację wartą 450zł przeznaczyć na dzidziusia i kupić, to co mi się marzyło, a było na dalszym planie ze względów finansowych. Punkty wykorzystałam w smyku i jestem bogatsza o leżaczek/bujaczek, podgrzewacz do butelek, kolorowy miękki przewijak, kocyki, ręczniczki kąpielowe, ubranka, wiszącą pozytywkę z maskotce i szmacianą przytulankę z głową hipopotama.
I powiem Wam, że moja lista zakupów jest jeszcze dłuuuuga. Aż strach pomyśleć ile to wszystko będzie łącznie kosztowało.
haneczka lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jestem po wizycie, wnastepna srode mam wizyte u lekarza po skierowanie na to cc.. Zelazo i cukier w normie, mocz okej. Malutkiej tetno 147/min takze tez dobrze
jak chciala jej sprawdzic tetno to zaczela ja kopac hihi
Moja malutka rozrabiara 
hej a coś ci z ta twoja rana poradzili???? dobrze że z malutką wszystko dobrze
-
Krysti, daj się napić!
Idę po pomarańczę, pozazdrościłam Ci witamin
Lista długa, kto za to zapłaci?
Znacie tajemnicę idealnego małżeństwa? Żona nie ma pojęcia skąd biorą się pieniądze, a mąż nie ma pojęcia, gdzie się one podziewają. 
nick nieaktualny, mantissa, weronika86, nick nieaktualny, Gosha, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hej a coś ci z ta twoja rana poradzili???? dobrze że z malutką wszystko dobrze

Niee.. Mam isc w srode nastepna do lekarza on tam popatrzy zrobi wymaz i bedziemy rozmawiac co robic... Takze kolejny tydzien czekania mam.. -
nick nieaktualnyHahahaneczka wrote:Krysti, daj się napić!
Idę po pomarańczę, pozazdrościłam Ci witamin
Lista długa, kto za to zapłaci?
Znacie tajemnicę idealnego małżeństwa? Żona nie ma pojęcia skąd biorą się pieniądze, a mąż nie ma pojęcia, gdzie się one podziewają. 
mnie moj 80£ dal na sokowirówke
hihi ,no i prysznic w koncu mam nowy
looo dzis próba prysznica together bedzie
nick nieaktualny, Lwica, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka - mleczko w tubce uważam że jest najzdrowsze a jeszcze kakaowe to już w ogóle
Uwielbiam.
Rudzia ja ci naprawdę współczuje, ciągle cię odsyłają i przesuwają. U nas nie lepiej jest. Najważniejsze że mała łobuzuje.
Ja w sobotę mam usg jamy brzusznej. Ciekawe czy dr nerki znajdzie bo moja dr rodzinna mówi że gorzej widać jak maleństwo jest w brzuchu. W sumie racja jak miałam operacje wyrostka to też go nie widzieli na usg.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny