Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostałam rewelacyjny prezent dla dziecka od swojej firmy, a mianowicie punkty w systemie kafeteryjnym mybenefit.
Do tej pory jeździłam za nie na wakacje, albo chodziłam do kina.
A teraz postanowiłam całą dotację wartą 450zł przeznaczyć na dzidziusia i kupić, to co mi się marzyło, a było na dalszym planie ze względów finansowych. Punkty wykorzystałam w smyku i jestem bogatsza o leżaczek/bujaczek, podgrzewacz do butelek, kolorowy miękki przewijak, kocyki, ręczniczki kąpielowe, ubranka, wiszącą pozytywkę z maskotce i szmacianą przytulankę z głową hipopotama.
I powiem Wam, że moja lista zakupów jest jeszcze dłuuuuga. Aż strach pomyśleć ile to wszystko będzie łącznie kosztowało.Angela89, mantissa, Krysti, Justinka, Gosha, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Mnie ciągle teściowa mówi , że ona wszystko zrobi a potem mówi no przecież muszę Ci pomóc. JAs słyszę ze ona coś musi to mnie kurwica trafia. A mój mąż jedynie moze zepsuć zelazko napewno nie wyprasuje:D
Haneczka super prezent i fajnie , że firma pomyślała.haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka dobrze że mi przypomniałaś, miałam coś napisać odnośnie smyka co mnie zaszokowało. Kupiłam w gemini już laktator i ostatnio byłam w smyku i spojrzałam na cenę tego samego laktatora a tam zgrozo o 100 zł droższy. Wiedziałam że smyk się ceni ale z tą cena przesadzili.
-
Rozumiem Jaga Twoje emocje do teściowej. Lepiej niech nie gada, tylko przyjdzie i pomoże.
A mój mąż już umie prasować i całe szczęście, że go w porę nauczyłam
A z tą kaską od firmy to zbieg okoliczności, ale szczęśliwy
Angela, jak patrzyłam na ceny produktów w smyku i na allegro to rzeczywiście w smyku są średnio o 10-15 zł droższe, ale ja nie miałam wyjścia.Punkty mogłam wykorzystać tylko w smyku. Inne sklepy nie honorują punktów mybenefit. Ale wyszłam z założenia, że skoro nic do tego nie dokładam, to mogę troszkę "przepłacić"
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja tez juz po wizycie, ulozenie miednicowe a stopki przy twarzy prawie ma
waga ok. 1 kg, Mantissa Twoje dzieciatko to klopsik
mam niestety infekcje i doatalam antybiotyk doustnie i nystatyne dopochwowo
-
Jestem po wizycie, wnastepna srode mam wizyte u lekarza po skierowanie na to cc.. Zelazo i cukier w normie, mocz okej. Malutkiej tetno 147/min takze tez dobrze
jak chciala jej sprawdzic tetno to zaczela ja kopac hihi
Moja malutka rozrabiara
Angela89, mantissa, haneczka, KasiaKwiatek, natt, MartaAlvi, Gosha, Fasia, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam sokowirówkę z Braun firmy
hihi juz sok pilam z naci pietruszki selera marchewki i jabka
pychaa! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6342ed2e540e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 18:19
haneczka, KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Ja dostałam rewelacyjny prezent dla dziecka od swojej firmy, a mianowicie punkty w systemie kafeteryjnym mybenefit.
Do tej pory jeździłam za nie na wakacje, albo chodziłam do kina.
A teraz postanowiłam całą dotację wartą 450zł przeznaczyć na dzidziusia i kupić, to co mi się marzyło, a było na dalszym planie ze względów finansowych. Punkty wykorzystałam w smyku i jestem bogatsza o leżaczek/bujaczek, podgrzewacz do butelek, kolorowy miękki przewijak, kocyki, ręczniczki kąpielowe, ubranka, wiszącą pozytywkę z maskotce i szmacianą przytulankę z głową hipopotama.
I powiem Wam, że moja lista zakupów jest jeszcze dłuuuuga. Aż strach pomyśleć ile to wszystko będzie łącznie kosztowało.haneczka lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jestem po wizycie, wnastepna srode mam wizyte u lekarza po skierowanie na to cc.. Zelazo i cukier w normie, mocz okej. Malutkiej tetno 147/min takze tez dobrze
jak chciala jej sprawdzic tetno to zaczela ja kopac hihi
Moja malutka rozrabiara
hej a coś ci z ta twoja rana poradzili???? dobrze że z malutką wszystko dobrze -
Krysti, daj się napić!
Idę po pomarańczę, pozazdrościłam Ci witamin
Lista długa, kto za to zapłaci?Znacie tajemnicę idealnego małżeństwa? Żona nie ma pojęcia skąd biorą się pieniądze, a mąż nie ma pojęcia, gdzie się one podziewają.
Krysti, mantissa, weronika86, natt, Gosha, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hej a coś ci z ta twoja rana poradzili???? dobrze że z malutką wszystko dobrze
Niee.. Mam isc w srode nastepna do lekarza on tam popatrzy zrobi wymaz i bedziemy rozmawiac co robic... Takze kolejny tydzien czekania mam.. -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti, daj się napić!
Idę po pomarańczę, pozazdrościłam Ci witamin
Lista długa, kto za to zapłaci?Znacie tajemnicę idealnego małżeństwa? Żona nie ma pojęcia skąd biorą się pieniądze, a mąż nie ma pojęcia, gdzie się one podziewają.
mnie moj 80£ dal na sokowirówke
hihi ,no i prysznic w koncu mam nowy
looo dzis próba prysznica together bedzie
hwesta, Lwica, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka - mleczko w tubce uważam że jest najzdrowsze a jeszcze kakaowe to już w ogóle
Uwielbiam.
Rudzia ja ci naprawdę współczuje, ciągle cię odsyłają i przesuwają. U nas nie lepiej jest. Najważniejsze że mała łobuzuje.
Ja w sobotę mam usg jamy brzusznej. Ciekawe czy dr nerki znajdzie bo moja dr rodzinna mówi że gorzej widać jak maleństwo jest w brzuchu. W sumie racja jak miałam operacje wyrostka to też go nie widzieli na usg.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny