Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:rudzia strasznie ci wspolczuje, jakbym mieszkala w szwecji juz dawno bym ci to ziolami zaleczyla
problwalas cbociaz przemhwav rumiankiem? dziala przeciwzapalnie, nie dziala zle z i nymi lekami, mascmi itd i nie a wpkywu na dzidzie
Nie probowalam... Dzieki za rade, zobacze jak bedzie jutro i jak bedzie nadal zle to sprobuje
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Nie probowalam... Dzieki za rade, zobacze jak bedzie jutro i jak bedzie nadal zle to sprobuje
Rudzia lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Ehhh Rudzia, jak nie urok to sraczka w tej ciąży.
Małej nic nie będzie, zobaczysz.
Edit. Pamiętam jak ta koleżanka mi mówiła , że okłady z worka z ciepłą wodą pomagały. Próbowałaś?
Nieee..ale probowalam roznych masci od lekarzy i nie pomagalao
-
natt wrote:Ehhh Rudzia, jak nie urok to sraczka w tej ciąży.
Małej nic nie będzie, zobaczysz.
Edit. Pamiętam jak ta koleżanka mi mówiła , że okłady z worka z ciepłą wodą pomagały. Próbowałaś?Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Rudzia wspołczuje Ci strasznie.
A ja się kurcze zaczynam martwić bo w tydzien przytyłam prawie 4 kilogramy.
To jest normalne zeby tak tyć czy coś mi się dzieje? moze ja puchne.
Miała którać zatrucie ciążowe? jakie sa objawy poza puchnięciem?
A jak u Ciebie z ciśnieniem? Bo po wysokim ciśnieniu i białku w moczu można wyłapać początki zatrucia.
A te dodatkowe kg to być może u Ciebie w dużej mierze zatrzymana woda w organizmie. -
liwi wrote:Rudzia wspołczuje Ci strasznie.
Moja koleżanka miała i u niej obiawiało się własnie gwałtownym przybieraniem na wadze. Nie wiem czy jakieś inne objawy miała. A najlepsze, że jej, pożal się Boże, pani ginekolog zamiast podejrzewać cokolwiek darła się na nią, że za dużo je. Na szczęście w porę zmieniła lekarza i córa zdrowiutka się urodziła.
A i właśnie coś z ciśnieniem miała, nie pamiętam tylko czy wysokie czy niskie non stop, ale raczej wysokie, bo niskie podobno niczemu nie zagraża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:53
-
liwi wrote:Rudzia wspołczuje Ci strasznie.
4kg w tydzień to dużo! Sprawdź ciśnienie i zbadaj mocz czy nie ma w nim białka. Ale też nie panikuj! Bo pewnie nic złego się nie dzieje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:54
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Rudzia wspołczuje Ci strasznie.
Miała którać zatrucie ciążowe? jakie sa objawy poza puchnięciem? -
Lali wrote:No jasne
tylko szkoda mi jej, ze ma syrki przy buzce tosz to nie wygodne
Dla niej pewnie wygodne bo wszystko ma elastyczne, nie martw sie w brzusiu u mama wszystko super....
Dla nas to jak akrobatyka bo spij sobie nawet na siedząco no nie da sie...
Bedzie dobrze, u mnie na ostatniej wizycie maluch był w poprzek;)weronika86, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Mi lekarz mowil ze u mnie najlepiej zrobic cc w 35 albo w 36 tyg ale ja nie zgodze sie nawet jak cos na ten 35 tyg bo to za wczesnie.. Wole sie pomeczyc jeszcze troszke.. Ehh do du** ide sie kapac i spac, padaaam po nieprzespanej nocy
takze dobranoc i do jutra :*
Kurczę Rudzia ale masz przygody.... Podpisuje pod pomysłami dziewczyn spróbuj zioła nigdy nie zaszkodzą - ja jeszcze dodam ze szałwia działa super
W UK dostępne sa tez alternatywne opcje jak chińska medycyna i akupunktura...jak notorycznie chorowałam na pęcherz to udałam sie do chińskiego lekarza i przepisał mi płukanki ziołowe i pomogło...
Wiem ze akupunktura działa super jak maluch jest nie przekręcony i na innedolegliwosci...weronika86 lubi tę wiadomość
-
Kurcze no właśnie ciśnienie od początku mam super, tydzień temu robiłam wyniki i nie było białka w moczu, no ale to się mogło zmienić.
Moja ginka juz na ostatniej wizycie zauważyła ze troche dużo przytyłam bo na poprzedniej wizycie miałm 57 kg a ostatnio prawie 65 ale właśnie popatrzyła na wyniki i na ciśnienie i mówi do mnie że może to coś z jej wagą jest nie tak.
No ale to było tydzień temu a teraz wchodze na wage a tam 68,2 się wystraszyłam normalnie.
Ja właśnie tendencji do tycia nie mam. Przy wzroście 169 mam 53 kg więc raczej mało. A teraz no masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:03