Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja to mam chyna tez najgorszy dzien w ciazy...mam 2 dni wolnego..no juz 1..mialam tyle planow...z ledowscia zronilam oniad na dzis i jutro..nie wyspalam sie, psiaki co chwile wyly..budzilam sie co 15min...i od rana bola miesnie..zaliczylam wczoraj zyganko, dzisian az dwa zyganka a juz byl spokoj donre 2 miesiace..wzielam paracetamol na cieplo i troche przeszlo, wiec pewnie jakies dziadostwo mnie bierze...jestem tak zla na sienie, tyle rzeczy mialam zrobic, pozalatwiac..i doopa...
-
natt wrote:Liwi takie rzeczy mogą się zmienić z tygodnia na tydzień więc poproś na następnej wizycie żeby znów sprawdziła mocz i ciśnienie żebyś się nie martwiła.
Ciśnienie mam ok bo mierze w domu. A wyników mi nie zleciła na następną wizytę. Ale chyba sobie ten mocz sama zrobie na wszelki wypadek bo się kurcze wystraszyłam trochę. -
liwi wrote:Ciśnienie mam ok bo mierze w domu. A wyników mi nie zleciła na następną wizytę. Ale chyba sobie ten mocz sama zrobie na wszelki wypadek bo się kurcze wystraszyłam trochę.
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
Krysti lubi tę wiadomość
-
LIWI nie strasząc... Ja miałam zatrucie przy pierwszej ciazy. Wzrost wagi był 2,5 kg w tydzien, ciśnienie było ok ale jak zauważyłam taki wzrost wagi pojechałam do lekarza, to było dzień po świętach Bożego Narodzenia myślałam ze sie przejadlam, ciśnienie u lekarza było juz około 150/100 nie pamietam dokładnie i od razu skierowanie do szpitala. Po 2 tygodniach urodziłam...
Rada: mierz ciśnienie, ciśnieniomierz naramienny nigdy nadgarstkowy, powyżej 140/90 IP, obserwuj głownie stopy, ręce i buzie jak juz rano widac opuchliznę, zgłoś sie do szpitala.
Edit: jak wychodzi białko w moczu jedt to juz na ogół stan przedrzucawkowy, bardzo niebezpieczny. Trzeba wlasnie wyłapać ewentualne te pierwsze objawy.
Wierze ze u Ciebie wszystko jest dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:22
liwi lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Dla niej pewnie wygodne bo wszystko ma elastyczne, nie martw sie w brzusiu u mama wszystko super....
Dla nas to jak akrobatyka bo spij sobie nawet na siedząco no nie da sie...
Bedzie dobrze, u mnie na ostatniej wizycie maluch był w poprzek;)
Ja się cały czas zastanawiam, jak może im być wygodnie do góry nogami. -
Gosha dzieki za rady. Zobacze jutro jak to bęzie jak się wykupcze.
i ogólnie jak to rano wygląda.
Jejku dziewczyny, waga krzywo stała. Wlazłam teraz i 67.
Co nie zmienia faktu ze i tak za dużo ale już nie tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:24
Gosha, haneczka, KasiaKwiatek, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Liwi, myślę, że z 1kg żarełka dziennie teraz wciągamy.
Poza tym opuchlizna. Nie martw się niepotrzebnie na zapas, bo to tylko grozi nieprzespaną nocą i stresem dla dzidziusia. Ja się tak ostatnio "załatwiłam", jak mnie w nocy stopy swędziały. Pierwsza myśl- cholestaza! Nocka z głowy, a tu się okazało, że z wątrobą wszystko w porządku.
liwi lubi tę wiadomość
-
sylwia85 wrote:Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
Reklama reklamą, ale kurczę jakie śliczne te ubranka. -
haneczka wrote:Liwi, myślę, że z 1kg żarełka dziennie teraz wciągamy.
Poza tym opuchlizna. Nie martw się niepotrzebnie na zapas, bo to tylko grozi nieprzespaną nocą i stresem dla dzidziusia. Ja się tak ostatnio "załatwiłam", jak mnie w nocy stopy swędziały. Pierwsza myśl- cholestaza! Nocka z głowy, a tu się okazało, że z wątrobą wszystko w porządku.
No niepotrzebnie wlazłam na tą wage teraz wieczorem i się będe denerwowac.
Ale moze na dobre mi wyjdzie bo ja ostatnio zamieast jeść to pożeram. Pochłaniam całą sobą, jakby się dało to bym jadła wszytskimi otworami ciała. I to najlepiej chleb i słodycze. Musze troche przystopować.
15 wielkich pierogów dziś zjadłam o 17 i juz myśle co zjeśc na kolację. I to nie zebym ja głodna była. Ja nie mam juz miejsca w brzuchu ale to chodzi o to zeby tą mordą mielić.
haneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny