Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAB wrote:w czym na wesele w marcu:
http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
czy
http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
albo mi coś wymyślcie:) -
Fasia super że też jesteś zadowolona z tych koszul IF, ja ciągle mam otwarte zakładki ale jeszcze nie zamówiłam, bo ciągle się waham co do rozmiaru hehe
ale przypuszczam że M będzie ok w takim razie, ale w szoku jestem że dla Ciebie S jest ok i jeszcze luzy masz
-
MartaAlvi wrote:Właśnie oglądam porody na polsat cafe i kobitka urodziła sn "calineczkę" 4400 i 60cm
hihih
Kasia, ja bym drugą wybrała
jejju to Ci okruszynka, dobrze ze nie ogladam:)
moje niech rośnie ile chce ale jak się urodzi:)) -
A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer
jakos co tydzien tak jestem
pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj
Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpgMartaAlvi, Krysti, Lali, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer
jakos co tydzien tak jestem
pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj
Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpgnie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea...
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.
Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzicsyndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch...
Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko
KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!
ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!
"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) "Angela89, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.
Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzicsyndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch...
Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko
KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!
ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!
"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) "pycha teraz co dziennie mam zamiar pic taką szklane bede wymyślać sobie smaki
jestem zadowolona przetestowalam i extra jest
! To sokowirówka jest miałam tańszą kupic ale myślę wydam raz a bede miec na długo ,potem Ignasiowi soczki naturalne bede robic z marcheweczki albo jabka truskawek
Gosha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tak sie zastanawiam czy to normalne, ze dał mi dwa antybiotyki na raz? doustnie amotaks a dopochwowo nystatyne. Mam nadzieje, ze sie szybko pozbede tego cholerstwa.
Gosha te szczebelki szersze w łóżeczku tak mi sie podobaja, ze brak słówa zawieszka na pieluchy bardzo przydatna
Gosha lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Ja też szukałam tu i tam sofę rozkładaną narożną... aż w końcu padło na ikea... właśnie w sobotę po nią jadę
nie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiaćKrysti, Angela89, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Powiem Ci ze my kilka obejrzeliśmy innych firm o żadna rewelacja a około 1000€ trzeba było dac, a z niższej polki to takie jakies koślawe. A w Ikea miła niespodzianka, bo wyglada solidnie, cena ok i wyglada naprawdę fajnie... To ta:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiaćja w pl mam zamiar kupic nam do mieszkania bo jeszcze mieszkanie mamy oprócz Domu w Pl .A jak się pojedzie trza wymienić na nową sofe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:26
-
KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!
Krysti, mantissa, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!
zabiorę się jak co .
-
nick nieaktualny