WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czym na wesele w marcu:
    http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
    czy
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    albo mi coś wymyślcie:)

haneczka lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam porody na polsat cafe i kobitka urodziła sn "calineczkę" 4400 i 60cm :D hihih

Kasia, ja bym drugą wybrała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:45

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    w czym na wesele w marcu:
    http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
    czy
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    albo mi coś wymyślcie:)
    zdecydowanie opcja nr 2, w marcu różnie może być, a ta pierwsza taka wyodkrywana ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super że też jesteś zadowolona z tych koszul IF, ja ciągle mam otwarte zakładki ale jeszcze nie zamówiłam, bo ciągle się waham co do rozmiaru hehe :) ale przypuszczam że M będzie ok w takim razie, ale w szoku jestem że dla Ciebie S jest ok i jeszcze luzy masz :)

201504101680.png
    683907699a.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    zdecydowanie opcja nr 2, w marcu różnie może być, a ta pierwsza taka wyodkrywana ;)
    dzięki, też tak myśle tym bardziej że ma opcje karmienia:) co poźniej się przyda przy Dzidzi na inne okazje

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Właśnie oglądam porody na polsat cafe i kobitka urodziła sn "calineczkę" 4400 i 60cm :D hihih

Kasia, ja bym drugą wybrała :)
    2 głosy na nr 2:)
    jejju to Ci okruszynka, dobrze ze nie ogladam:)
    moje niech rośnie ile chce ale jak się urodzi:))

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer :) jakos co tydzien tak jestem ;) pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj ;)
    Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz :) :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpg

MartaAlvi, Krysti, Lali, CzaryMary lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer :) jakos co tydzien tak jestem ;) pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj ;)
    Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz :) :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpg
    Ja też szukałam tu i tam sofę rozkładaną narożną... aż w końcu padło na ikea... właśnie w sobotę po nią jadę :) nie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea... :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

201504101680.png
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh boziu moj Ignaś tak w brzuchu się wierci az brzuch boli wygina się akrobacje robi :D ahhh spac się nie da

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.

Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzic ;) syndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch... ;) Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko ;)

KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!

ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
    O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!

"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) " ;)

Angela89, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.

Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzic ;) syndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch... ;) Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko ;)

KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!

ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
    O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!

"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) " ;)
    Wiesz ze dzis zrobiłam z marchewki natki pietruszki ,zielonego selera i jabka :D pycha teraz co dziennie mam zamiar pic taką szklane bede wymyślać sobie smaki :) jestem zadowolona przetestowalam i extra jest :)! To sokowirówka jest miałam tańszą kupic ale myślę wydam raz a bede miec na długo ,potem Ignasiowi soczki naturalne bede robic z marcheweczki albo jabka truskawek :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sie zastanawiam czy to normalne, ze dał mi dwa antybiotyki na raz? doustnie amotaks a dopochwowo nystatyne. Mam nadzieje, ze sie szybko pozbede tego cholerstwa.

Gosha te szczebelki szersze w łóżeczku tak mi sie podobaja, ze brak słów :) a zawieszka na pieluchy bardzo przydatna :)

Gosha lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Ja też szukałam tu i tam sofę rozkładaną narożną... aż w końcu padło na ikea... właśnie w sobotę po nią jadę :) nie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea... :)
    Powiem Ci ze my kilka obejrzeliśmy innych firm o żadna rewelacja a około 1000€ trzeba było dac, a z niższej polki to takie jakies koślawe. A w Ikea miła niespodzianka, bo wyglada solidnie, cena ok i wyglada naprawdę fajnie... To ta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
    Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiać :)

Krysti, Angela89, CzaryMary lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Powiem Ci ze my kilka obejrzeliśmy innych firm o żadna rewelacja a około 1000€ trzeba było dac, a z niższej polki to takie jakies koślawe. A w Ikea miła niespodzianka, bo wyglada solidnie, cena ok i wyglada naprawdę fajnie... To ta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
    Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiać :)
    Ładna sofa :) ja w pl mam zamiar kupic nam do mieszkania bo jeszcze mieszkanie mamy oprócz Domu w Pl .A jak się pojedzie trza wymienić na nową sofe .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:26

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!

Krysti, mantissa, liloe, haneczka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha kupuj tą sofe :) poduchy fajne do rzucisz i extra bedzie wyglądać ,o żywisz kolorem poduszek ja bym fioletowe poduszki dała do tej sofy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:41

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LALI a z tymi antybiotykami nie pomogę... Nigdy jeszcze nie brałam i nie znam żadnych z nazw. Moze warto zaufać lekarzowi..?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!
    Ja tez tak kupuje tu ale tu pelno przewoźników także luz :) zabiorę się jak co .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha a ty z kąd pochodzisz z Pl

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gosha a ty z kąd pochodzisz z Pl
    Lubuskie :)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 2161 2162 2163 2164 2165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ