Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czym na wesele w marcu:
    http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
    czy
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    albo mi coś wymyślcie:)

haneczka lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam porody na polsat cafe i kobitka urodziła sn "calineczkę" 4400 i 60cm :D hihih

Kasia, ja bym drugą wybrała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:45

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    w czym na wesele w marcu:
    http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
    czy
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    albo mi coś wymyślcie:)
    zdecydowanie opcja nr 2, w marcu różnie może być, a ta pierwsza taka wyodkrywana ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super że też jesteś zadowolona z tych koszul IF, ja ciągle mam otwarte zakładki ale jeszcze nie zamówiłam, bo ciągle się waham co do rozmiaru hehe :) ale przypuszczam że M będzie ok w takim razie, ale w szoku jestem że dla Ciebie S jest ok i jeszcze luzy masz :)

201504101680.png
    683907699a.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    zdecydowanie opcja nr 2, w marcu różnie może być, a ta pierwsza taka wyodkrywana ;)
    dzięki, też tak myśle tym bardziej że ma opcje karmienia:) co poźniej się przyda przy Dzidzi na inne okazje

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Właśnie oglądam porody na polsat cafe i kobitka urodziła sn "calineczkę" 4400 i 60cm :D hihih

Kasia, ja bym drugą wybrała :)
    2 głosy na nr 2:)
    jejju to Ci okruszynka, dobrze ze nie ogladam:)
    moje niech rośnie ile chce ale jak się urodzi:))

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer :) jakos co tydzien tak jestem ;) pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj ;)
    Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz :) :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpg

MartaAlvi, nick nieaktualny, Lali, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    A wogole to ja przeszłam dzisiaj cała Ikee, to jest porządny spacer :) jakos co tydzien tak jestem ;) pojechałam obejrzeć te sofy rozkładane i wybrałam taka za 399€, lepiej niz ta co wczoraj ;)
    Ktoś sie pytał o ręczniki z Ikei, świetne sa, w ostatniej chwili odłożyłam, bo mam jeden z kapturkiem po siostrzencu, starczy. Oczywiście nie oparłam sie pokusie żeby kupić cos dla mojego bebe, wiec kupiłam chociaż taka zawieszkę na łóżeczko -na pieluchy w sam raz :) :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb42d3e3bfa2.jpg
    Ja też szukałam tu i tam sofę rozkładaną narożną... aż w końcu padło na ikea... właśnie w sobotę po nią jadę :) nie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea... :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201504101680.png
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh boziu moj Ignaś tak w brzuchu się wierci az brzuch boli wygina się akrobacje robi :D ahhh spac się nie da

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.

Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzic ;) syndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch... ;) Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko ;)

KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!

ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
    O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!

"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) " ;)

nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    I jutro z rana wizyta z położna, nie lubię jak mi brzuch maca żeby sprawdzic jak dzidzia ułożona, liczę na dobre wieści ze fiknął głowa w dół, jutro tez poproszę o listę potrzebnych rzeczy tu do szpitala.

Mam jakies takie dziwne parcie na to aby juz wszystko do końca zakupić, wysprzątać i zamknąć pokoik dzidzi jakbym miała za tydzien rodzic ;) syndrom wicia gniazda sie włączył chyba... A po północy zaczynam 31 tydzien, HWESTA chyba cos pisała ze ja ktoś oszukuje ze ma nisko brzuch... ;) Zaraz wam pokaże jak sie wyglada jak ma sie brzuch niziutko ;)

KRYSTI fajna sokowirówka! Teraz soczki z rana obowiązkowe, a dla Ignasia potem będziesz litrami robiła!

ROBÓTKA. Nie dałam rady wcześniej pisać, ale brzuch masz super! Jaki duży juz...
    O jeszcze jeden był tu dzisiaj brzuszek taki zgrabniutki... Chyba KLAUDII... Piekny!

"Baloniku nasz malutki, rośni duży okrąglutki (...) " ;)
    Wiesz ze dzis zrobiłam z marchewki natki pietruszki ,zielonego selera i jabka :D pycha teraz co dziennie mam zamiar pic taką szklane bede wymyślać sobie smaki :) jestem zadowolona przetestowalam i extra jest :)! To sokowirówka jest miałam tańszą kupic ale myślę wydam raz a bede miec na długo ,potem Ignasiowi soczki naturalne bede robic z marcheweczki albo jabka truskawek :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sie zastanawiam czy to normalne, ze dał mi dwa antybiotyki na raz? doustnie amotaks a dopochwowo nystatyne. Mam nadzieje, ze sie szybko pozbede tego cholerstwa.

Gosha te szczebelki szersze w łóżeczku tak mi sie podobaja, ze brak słów :) a zawieszka na pieluchy bardzo przydatna :)

Gosha lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Ja też szukałam tu i tam sofę rozkładaną narożną... aż w końcu padło na ikea... właśnie w sobotę po nią jadę :) nie chcieliśmy nie wiadomo ile wydawać.. a jakoś do rzeczy z ikea jestem przekonana, mam 90% mebli w mieszkaniu z ikea... :)
    Powiem Ci ze my kilka obejrzeliśmy innych firm o żadna rewelacja a około 1000€ trzeba było dac, a z niższej polki to takie jakies koślawe. A w Ikea miła niespodzianka, bo wyglada solidnie, cena ok i wyglada naprawdę fajnie... To ta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
    Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiać :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Powiem Ci ze my kilka obejrzeliśmy innych firm o żadna rewelacja a około 1000€ trzeba było dac, a z niższej polki to takie jakies koślawe. A w Ikea miła niespodzianka, bo wyglada solidnie, cena ok i wyglada naprawdę fajnie... To ta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f3338a8c6c.jpg
    Sorry ze ja tak zawsze tu ze zdjęciami was zasypuje ale z tel nie moge linków wstawiać :)
    Ładna sofa :) ja w pl mam zamiar kupic nam do mieszkania bo jeszcze mieszkanie mamy oprócz Domu w Pl .A jak się pojedzie trza wymienić na nową sofe .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:26

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!

nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha kupuj tą sofe :) poduchy fajne do rzucisz i extra bedzie wyglądać ,o żywisz kolorem poduszek ja bym fioletowe poduszki dała do tej sofy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:41

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LALI a z tymi antybiotykami nie pomogę... Nigdy jeszcze nie brałam i nie znam żadnych z nazw. Moze warto zaufać lekarzowi..?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI ja w przyszłym roku do Polski chce wracać nie wiem jak sie z tym wszystkim zabiorę, jakiś bus bym zamówiła ale obawiam sie ze to za mało... Wiec wiecie dziewczyny jak ktoś zna kogoś kto jeździ z załadowanym tirem do Hiszpanii a wraca pustym dawajcie znać!
    Ja tez tak kupuje tu ale tu pelno przewoźników także luz :) zabiorę się jak co .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha a ty z kąd pochodzisz z Pl

• Gosha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gosha a ty z kąd pochodzisz z Pl
    Lubuskie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 2161 2162 2163 2164 2165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ