Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zaczynamy 31 TYDZIEN!!!
Bilans: +11 kg.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40183bd65f83.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b55294a0aa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 00:15
Rudzia, Fasia, Ewelcia, Lali, Justinka, Krysti, misia83, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, CzaryMary, Robotka1, sylvia007, Angela89, MartaAlvi, Bambi85, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ti ci w takim razie trzeba sie jutri zebrac i miec to za soba... O ile wstne bo cis czuje ze kokejna bezsenna noc przede mna:-/ dam rade sama pozniej samochdem jechac? Jakos zke sie czlowiek czuje po tej gkukozie?
Lali lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Kurde to jak ja mam na nia pojechac:| zmartwilas mnie
średnio się czułam w pierwsze 30min od wypicia, później było ok
-
Rudzia wrote:No a ja poszlam spac chyba kolo 21 a wybila polnoc i Spac nie moge ;/ obudzilam sie i dupa,. Siedze teraz z zapiekanka warzywna i cieplym mlekiem z miodem.. Kiedy ja sie wyspie normalnie ;/
Tak za dwa lata moze Rudzia
Teraz juz zasypiam buziaki!!Rudzia, liloe lubią tę wiadomość
-
Gosha jaki słodki brzusio
)
Ewelcia dasz rade z glukoza. Mi nic nie było poza tym, że mnie mdlilo. Więc śmiało mogłabym prowadzić samochód. Natomiast każda z nas inaczej przez to przechodzi
Lali mogę Ci wrzucić zdjęcie tych koszul z IF żebyś miała porównanie jak wwyglądają rozmiary na "zywo". Jeśli cchcesz. Ja naprawdę mam jeszcze luz. Szczególnie w ramionach. Myślałam żeby wziąć M ale chyba bym się z niej utopila
OK, dobranoc!Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
Nie mogę spać córcia się obudziła i ona zasnela a ja już nie ,już godzinę nie śpię
u nas cała nos śnieg sypie odśnieżanie będzie chyba że się rozpuści,
meldowac się która jeszcze nie śpi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 05:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,ja wyjątkowo źle spalam... wstalam ok północy na siku i bardzo zaczął mnie kluc brzuch i boleć z lewej strony na dole
aż mnie zemdlilo... po chwili zelzal bol,ale już cały czas czułam ze cos nie tak i się bałam i dokuczalo mi to... wczoraj za dużo polazilam:( a dziś będę polowala na jakiegoś gina w enel medzie,moze uda mi się dostac,bo mam uplawy po tej luteinie...a wizyta dopiero 3 lutego a myślę że jakaś infekcja się od tej luteiny robi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny