WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe kolor zmieniły na taki bialo- zoltawy, wcześniej białe były całkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mi brali posiew w szpitalu na tym dniu cukrzycowym...ale wynik za 6 dni,chyba szybciej się nie da?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:21

Ola89, misia83, Angela89, Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę, że więcej nas tu dziś. Jem śniadanie i wracam do łóżka, może zasne..

Hwesta ja miałam infekcje od luteiny. Ja w zasadzie infekcje mam cały czas z niewiadomych przyczyn.. przed ciąża miałaś z nimi problem? Kup sobie trivagin doustny lub lactovaginal dopochwowy. Powinno cos pomoc. Natomiast co do bólu to on był w pachwinie? Tak nisko bardzo? Przy przekrecaniu? Mi się tak zdarza ostatnio z prawa strona. Nawet pisałam o tym kilka dni temu. Wydaje mi się, że to dziecko może cos uciskac. Jeśli masz możliwość to sprawdź to u lekarza.

Lali przepraszam musiałam Was z Justinka pomylić..

Lali lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe nie wiem niestety jakie laboratorium, napisali,ze odbiór wyniku w sekretariacie. I tak sprobuje gdzieś do gina,bo trochę mnie swedzi,a wiem ze takie cos się nasila tylko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia o a może sprobuje te bez recepty na początek. Wcześniej miewalam problem z drozdzakami czy grzybkami niestety,z brzuchem juz ok. A ból dokładnie jakby w pachwinie promieniujacy na dol brzucha,ale minęło na szczęście. Może dzidzia sie ulozyla jakoś tak

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ból chwilowy to możliwe ze to dziecko. Ja mam tak często. Bol dość mocny ale chwilowy. Zazwyczaj jak chce się właśnie przekrecic. Moze masz to samo. A co do infekcji to spróbuj te leki bez recepty. Może pomoże. Chociaż do czasu aż nie dostaniesz wyników

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:05

Bambi85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię krótko w nocy, jakieś 6-7 godzin plus drzemka w ciągu dnia obowiązkowo.
    W nocy mam problem z biodrami i kręgosłupem... Dosyć często muszę zmieniać bok bo aż czuję ból i dretwienie... Same cudowności :-[

• Lali Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta u mnie takie uplawy jak opisalas, dokladnie taki kolor ( zapachu brak) a infekcja dosc powazna.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A plecy owszem jako krótki przerywnik... Wytrzymuję jakieś 5 minut, no ale chociaż biodra chwilę odsapną.
    Fasia a przy przekręcaniu mam jak Ty. Tak czasem mocno zakłuje, pociągnie, że mam ochotę się zwinąć...
    No takie uroki końca ciąży
    Najlepiej to mi w takiej pół siedzącej pozycji ale to w ciągu dnia no bo jak w nocy tak spać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:10

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to i tak niezle jak spisz 6-7 godzin.. ja dzis dokladnie jakies 4 :( teraz odespie pewnie do 11.
    A ten ból to kiepskie uczucie, racja. Dobrze ze jest tylko czasem..
    Ja śpię głównie na lewym boku i plecach. Ale coraz ciężej..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie wyspana :D o 11.30 mam jeszcze sprawe w sadzie...mam nadzieje, ze wygram....jak nie to zaczne im tam rodzic po zlosci! :D :D :D chociaz watpie,zeby chcieli mnie wkurwic na takim etapie hahhha :D

ja dzisiaj wchodze w 30ty tydzien ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja cie pierd.....OLE!!!!!!!
    HAHHAHAH

JA JUZ dawno chyba zaczelam to wicie gniazda...moj mowil ostatnio do synka : PATRZ MATKA JUZ CHYBA NORE KOPIE hahahahha

ja poprasowalam wczoraj kuzwa tylko 2 spiworki, 2 kocyki, 5 tetrow i jedne bodziaki i doopa plecy odpasc moga! dobrze,ze zabralam sie teraz za to, pomalutku wyrobie do porodu! :D

aaaaaaaaaaa i u nas sniego po kolana! masakra! pierwszy raz tyle sniegu widze w uk od 9 lat, odkad tu mieszkamy!

KasiaKwiatek, CzaryMary, Ida, sylvia007, Angela89, misia83, Gosha, MartaAlvi, Krysti, Bambi85, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wspolczuje Wam tych problemow ze spaniem:/ moze mnie pozniej tez dopadna(oby nie), poki co spie 7-8 godzin i nic mi nie dolega, moze organizm sam wie, ze w dzien nie ma kiedy sie polozyc i wypoczywa na maxa w nocy. Najwazniejsze, ze jestesmy na L4 i mozecie sobie w ciagu dnia troszke odpoczac.

KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem dlatego z tym spaniem nie jest źle, tylko żeby tak nie bolało. Pamiętam, że w poprzednich ciążach pod koniec też nie spałam do 3-4 rano... W ciągu dnia troszkę odsypiałam ale średnio, czekam na syndrom wicia gniazda i dopływ energii bo na razie nic mi się nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:26

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ponoc dostaje sie kopa energii jakies 2 tyg przed porodem nie?
    ja nie wiem czy nie przeloze szczepionki na krztusiec bo kuzwa chyba chora bede :( a nie chce sie jeszcze bardziej oslabic..dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie o 11.30 w zwiazku z ta sprawa w sadzie!
    powiem, wam ze rano sie zaskoczylam..wchodze na laptopa a tam zakladki pootwierane o pielegnacji noworodka o planszach edukacyjnych...bedzie malzu sam je robil..az sie cieplo robi na serduchu :D

CzaryMary, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:05

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Robotka1, sylvia007, hwesta, misia83, Lali, Gosha, MartaAlvi, Bambi85, Fasia, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie wy macie lepiej bo na l4 ja to do konca musze sie meczyc :(
    ale wiedzial.am,ze tak bedzie od poczatku. dziewczyny co planujecie na obiad? ja kopytka z wolowinka :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DDDDzieńńń doooooooo bryyyyyyyy :)

Miałyście nie pisać dużo!! pięknie szanujecie prośby kobiety ciężarnej ! nonono

Przeleciałam po łebkach.

Mantissa - dziękuję za link do obudowy karniszy. Niestety nie posiadam takich zdolności manualnych. Sprawa wygląda pięknie ale nie dam rady tego zrobić :(

Bambi - tak wiem, miałam już bana na czapeczki ale one wyjątkowo mnie rozczulają i nie mogę się powstrzymać :)

Współczuję Wam dziewczyny z tym spaniem. Masakra jakaś. Ja 8 godzin bez problemu. Syn śpi razem z mamusią więc jestem mu za to wdzięczna :)

wczoraj wieczorem zaaplikowałam sobie tą tabletkę Clotrimazolum. Zaczęło mnie tak swędzieć i szczypać, że po 10 minutach męczarni poleciałam pod prysznic wyjąć to dziadostwo. bleee

weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość

‹‹ 2164 2165 2166 2167 2168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ