WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek pewnie dasz,tymbardziej ze czujesz się dobrze :) ja wczoraj po tej wizycie na Karowej poszłam z mężem do Arkadii jeszcze i to był wielki blad

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia kto nie da rady? Ty nie dasz rady? phi:D my ciężarówki jesteśmy jedyne

ooo jajeczko ze szczypiorkiem też bym zjadła:) moze dzisiaj:) męża co prawda nie ma i nie smakuje tak samo ale co tam:)

dziś na szkole rodzenia mmy o pielęgnacji noworodka od pierwszych dni życia:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zbieram się. Odezwę się po powrocie i nadrobię co naskrobiecie :-D buziaczki Brzuchatki, miłego dnia!

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa narobilas mi ochoty! lece po majonez :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Sama nie wiedziałam co to za gówno ale wygooglowałam sobie i nie jest za kolorowo - endometrioza ( inaczej gruczolistość macicy) polega na obecności błony śluzowej macicy – endometrium - poza jamą macicy.
    Najgorzej że ona dzieci nie ma i mam nadzieje że to nie spowoduje dla niej problemów bo chce się starać za jakieś 2 lata.
    Hej :)

Angela ja mam endometriozę :) czyli dzieci to nie wyklucza :) co prawda przez tą mendę mam też tego guza i jeśli będę chciała drugie dziecko to mam zacząć starania jeszcze karmiąc Basię (żeby ten jajnik się nie zdążył otorbić) ale się da :) a do końca życia będę na hormonach blokujących owulację ale nie ma tragedii :) pociesz koleżankę moim przykładem :D

Robotka śliczny słonik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:09

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka no slonik przesliczny masz talent :)
    Kasia no wiem że z potasem coś musze dziś będę w aptece to coś kupię ,zazdroszczę blisko ikei ja dla męża kartkę dałam a bym sobie polazila,
    może następnym razem jak wypadnie
    przed porodem hihi
    Robotka i zdjęcia wstaw jak skończysz dzieło slonikowe i kołyski pomalowanej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:15

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez niewyspana:| na glukoze w koncu nir pojechalam bo fatalnie sie czuje, kręci mi sie w glowie i jest mi niedobrze nie wiem o co chodzi...leze w łóżku:|

Werka trzymam kciuki za sprawe. Tylko sie tam nie denerwuj ok zebys rodzic na prawde nie zaczela.

Slonik sliczny. Jej jakie Wy macie talenty.

Hwesta ja przy luteinie yez mialam duzo uplawow ale gin stwierdzil ze to normalka. Wazne zeby nie swedzialo. Zmnieszyly mi sie one jak zaczelam brac luteine podjezykowa dopochwowo. Pewnie inny sklad tej masy tabletkowej i lepiej to przyjmowalam:-D

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do dolegliwości to jak czytam te Wasze opisy boli dretwien i innych to mam wrażenie że czytam o sobie. O kręgosłupie juz nie wdpomne po padł jakis czad temu teraz tylko daje o sobie znac ze noszenie brzucha nie jest dla niego:-(

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    A co do dolegliwości to jak czytam te Wasze opisy boli dretwien i innych to mam wrażenie że czytam o sobie. O kręgosłupie juz nie wdpomne po padł jakis czad temu teraz tylko daje o sobie znac ze noszenie brzucha nie jest dla niego:-(
    Lubię ale dlatego, że ja też już nie piszę o swoich bólach różnych :D wszystkie mamy podobne :D teraz już wiem dlaczego warto być chudym jak się zachodzi w ciążę :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jajcy z majonezem zrobione :D :D :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na TVnie o ciele po ciązy

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    na TVnie o ciele po ciązy
    Oglądam :)
    idę warzyć szynkę :D szynkowarzyć :)a raczej mielonkę :D dopiero jutro testy a mi już język do dupki ucieka :D

CzaryMary, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Oglądam :)
    idę warzyć szynkę :D szynkowarzyć :)a raczej mielonkę :D dopiero jutro testy a mi już język do dupki ucieka :D

to tak szybko to się robi ??

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Lubię ale dlatego, że ja też już nie piszę o swoich bólach różnych :D wszystkie mamy podobne :D teraz już wiem dlaczego warto być chudym jak się zachodzi w ciążę :D

A tu się ośmielę nie zgodzić bo jestem z was wszystkich zdecydowanie najcięższą i nie boli mnie nic. Nie boli mnie kręgosłup, żadnych bóli w pachwinach czy innych takich, biodra w porządku. Może moja tłuszczowa warstewka lepiej je chroni podczas leżenia w nocy a wam się właśnie kości odgniatają :)

hwesta, weronika86, shimmer_lip, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem czy najciezsza :D hahha ja do porodu 100tki dobije, ale zaczynalam z waga duza :D ja tez w sumie narzekac nie moge...czasami cos zakluje, zaboli..nie spie bo mi sie nie chce...kregoslup boli od wysilku to na bank :D zle nie jest :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    to nie ma znaczenia ja chuda przed ciaza i co kregosłup tak samo boli, toczę sie jak kulka :)
    dretwienie reki tez mam ale to wcześniejsza dolegliwośc tylko teraz bardziej dokucza, niestety

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry:)
    Weronika gratulacje 30ego tc :*

Co do spania, to u mnie odpukać nie ma problemu. W nocy śpię 7h, a po wyjściu męża jeszcze godzinkę:)

Wczoraj miałam w domku warsztaty z nauki wiązania chusty. Zajęcia trwały prawie 2h, chusty niestety nie kupiłam bo kolor który wybrałam w realu wyglądał beznadziejnie. Chustę chcę na pewno 100% bawełnę natomiast co do firmy to rozważam jeszcze Almelle. Muszę podjechać do sklepu i zobaczyć kolorki na żywo.

weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to ja męczę się z wyborem rozmiaru koszuli, hehe ;) Nie chciałabym aby na mnie wisiała ;) po za tym mam dwie z poprzedniej ciąży i zastanawiam się na ile jest mi potrzebna kolejna, zwłaszcza że normalnie nie śpię w koszulach :/ tyle tylko że te sprzed 2 lat mi się już nie podobają :P bo to są te co 90% na położniczym i ginekologicznym w nich chodzi hehe

A w ogóle Witam!
    Bo koszmarnej nocy :( dość zasnęłam po 2.. o dziwno nawet spoko się spało to mój synek postanowił o 6 wstać!!! jej co mu się stało normalnie nie wstaje wcześniej jak po 7 :| a wczoraj np o 8... ech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:55

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    to tak szybko to się robi ??
    Cholera wie :) to prototyp :)
    wczoraj mięsko napaprałam :) dziś dopaprałam i wstawiłam do maszynki :) za dwie godziny wyjmę i bedę studzić a jutro rano będzie maga test :D i już szykuję drugą porcję bo mi trochę mielonego zostało a w zamrażarce mam polędwiczkę i sobie wymyśliłam, ze dopaprzę do tego mielonego polędwiczkę i będzie szyneczka konserwowa :D

weronika86, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A tu się ośmielę nie zgodzić bo jestem z was wszystkich zdecydowanie najcięższą i nie boli mnie nic. Nie boli mnie kręgosłup, żadnych bóli w pachwinach czy innych takich, biodra w porządku. Może moja tłuszczowa warstewka lepiej je chroni podczas leżenia w nocy a wam się właśnie kości odgniatają :)
    No ja nie wiem czy ty jesteś najcięższa ;) widziałam zdjęcie z sypialni ;)
    mnie budzi każde przekręcenie się nocne, biodra mi się zrobiły jak u cholernej księżniczki na ziarnku grochu i jak leżę na jakiejkolwiek zmarszczce z prześcieradła albo pidżamy to budzi mnie mega ból :) spojenie mnie rozwala i ja bym wolała być lżejsza :( a tu mimo diety kilosy lecą :(
    ale to wszystko nic :) Basiula mi to wszystko wynagrodzi :D

weronika86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2166 2167 2168 2169 2170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ