Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia kto nie da rady? Ty nie dasz rady? phi:D my ciężarówki jesteśmy jedyne
ooo jajeczko ze szczypiorkiem też bym zjadła:) moze dzisiaj:) męża co prawda nie ma i nie smakuje tak samo ale co tam:)
dziś na szkole rodzenia mmy o pielęgnacji noworodka od pierwszych dni życia:) -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Sama nie wiedziałam co to za gówno ale wygooglowałam sobie i nie jest za kolorowo - endometrioza ( inaczej gruczolistość macicy) polega na obecności błony śluzowej macicy – endometrium - poza jamą macicy.
Najgorzej że ona dzieci nie ma i mam nadzieje że to nie spowoduje dla niej problemów bo chce się starać za jakieś 2 lata.
Angela ja mam endometriozęczyli dzieci to nie wyklucza
co prawda przez tą mendę mam też tego guza i jeśli będę chciała drugie dziecko to mam zacząć starania jeszcze karmiąc Basię (żeby ten jajnik się nie zdążył otorbić) ale się da
a do końca życia będę na hormonach blokujących owulację ale nie ma tragedii
pociesz koleżankę moim przykładem
Robotka śliczny słonikWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:09
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka no slonik przesliczny masz talent
Kasia no wiem że z potasem coś musze dziś będę w aptece to coś kupię ,zazdroszczę blisko ikei ja dla męża kartkę dałam a bym sobie polazila,
może następnym razem jak wypadnie
przed porodem hihi
Robotka i zdjęcia wstaw jak skończysz dzieło slonikowe i kołyski pomalowanejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:15
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez niewyspana:| na glukoze w koncu nir pojechalam bo fatalnie sie czuje, kręci mi sie w glowie i jest mi niedobrze nie wiem o co chodzi...leze w łóżku:|
Werka trzymam kciuki za sprawe. Tylko sie tam nie denerwuj ok zebys rodzic na prawde nie zaczela.
Slonik sliczny. Jej jakie Wy macie talenty.
Hwesta ja przy luteinie yez mialam duzo uplawow ale gin stwierdzil ze to normalka. Wazne zeby nie swedzialo. Zmnieszyly mi sie one jak zaczelam brac luteine podjezykowa dopochwowo. Pewnie inny sklad tej masy tabletkowej i lepiej to przyjmowalam:-D -
A co do dolegliwości to jak czytam te Wasze opisy boli dretwien i innych to mam wrażenie że czytam o sobie. O kręgosłupie juz nie wdpomne po padł jakis czad temu teraz tylko daje o sobie znac ze noszenie brzucha nie jest dla niego:-(
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:A co do dolegliwości to jak czytam te Wasze opisy boli dretwien i innych to mam wrażenie że czytam o sobie. O kręgosłupie juz nie wdpomne po padł jakis czad temu teraz tylko daje o sobie znac ze noszenie brzucha nie jest dla niego:-(
wszystkie mamy podobne
teraz już wiem dlaczego warto być chudym jak się zachodzi w ciążę
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Lubię ale dlatego, że ja też już nie piszę o swoich bólach różnych
wszystkie mamy podobne
A tu się ośmielę nie zgodzić bo jestem z was wszystkich zdecydowanie najcięższą i nie boli mnie nic. Nie boli mnie kręgosłup, żadnych bóli w pachwinach czy innych takich, biodra w porządku. Może moja tłuszczowa warstewka lepiej je chroni podczas leżenia w nocy a wam się właśnie kości odgniatająhwesta, weronika86, shimmer_lip, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Lubię ale dlatego, że ja też już nie piszę o swoich bólach różnych
wszystkie mamy podobne
dretwienie reki tez mam ale to wcześniejsza dolegliwośc tylko teraz bardziej dokucza, niestety -
Dzień Dobry:)
Weronika gratulacje 30ego tc :*
Co do spania, to u mnie odpukać nie ma problemu. W nocy śpię 7h, a po wyjściu męża jeszcze godzinkę
Wczoraj miałam w domku warsztaty z nauki wiązania chusty. Zajęcia trwały prawie 2h, chusty niestety nie kupiłam bo kolor który wybrałam w realu wyglądał beznadziejnie. Chustę chcę na pewno 100% bawełnę natomiast co do firmy to rozważam jeszcze Almelle. Muszę podjechać do sklepu i zobaczyć kolorki na żywo.weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Fasia to ja męczę się z wyborem rozmiaru koszuli, hehe
Nie chciałabym aby na mnie wisiała
po za tym mam dwie z poprzedniej ciąży i zastanawiam się na ile jest mi potrzebna kolejna, zwłaszcza że normalnie nie śpię w koszulach
tyle tylko że te sprzed 2 lat mi się już nie podobają
bo to są te co 90% na położniczym i ginekologicznym w nich chodzi hehe
A w ogóle Witam!
Bo koszmarnej nocydość zasnęłam po 2.. o dziwno nawet spoko się spało to mój synek postanowił o 6 wstać!!! jej co mu się stało normalnie nie wstaje wcześniej jak po 7
a wczoraj np o 8... ech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:55
-
CzaryMary wrote:to tak szybko to się robi ??
to prototyp
wczoraj mięsko napaprałamdziś dopaprałam i wstawiłam do maszynki
za dwie godziny wyjmę i bedę studzić a jutro rano będzie maga test
i już szykuję drugą porcję bo mi trochę mielonego zostało a w zamrażarce mam polędwiczkę i sobie wymyśliłam, ze dopaprzę do tego mielonego polędwiczkę i będzie szyneczka konserwowa
weronika86, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A tu się ośmielę nie zgodzić bo jestem z was wszystkich zdecydowanie najcięższą i nie boli mnie nic. Nie boli mnie kręgosłup, żadnych bóli w pachwinach czy innych takich, biodra w porządku. Może moja tłuszczowa warstewka lepiej je chroni podczas leżenia w nocy a wam się właśnie kości odgniatają
widziałam zdjęcie z sypialni
mnie budzi każde przekręcenie się nocne, biodra mi się zrobiły jak u cholernej księżniczki na ziarnku grochu i jak leżę na jakiejkolwiek zmarszczce z prześcieradła albo pidżamy to budzi mnie mega bólspojenie mnie rozwala i ja bym wolała być lżejsza
a tu mimo diety kilosy lecą
ale to wszystko nicBasiula mi to wszystko wynagrodzi
weronika86 lubi tę wiadomość