Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:No ja nie wiem czy ty jesteś najcięższa
widziałam zdjęcie z sypialni
mnie budzi każde przekręcenie się nocne, biodra mi się zrobiły jak u cholernej księżniczki na ziarnku grochu i jak leżę na jakiejkolwiek zmarszczce z prześcieradła albo pidżamy to budzi mnie mega bólspojenie mnie rozwala i ja bym wolała być lżejsza
a tu mimo diety kilosy lecą
ale to wszystko nicBasiula mi to wszystko wynagrodzi
No to nie bede taka i napisze ile mi dzisiaj waga pokazała - 130,1kg
Ale wiem że tego po mnie ni widaća w pępku mam 140cm
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:No to nie bede taka i napisze ile mi dzisiaj waga pokazała - 130,1kg
Ale wiem że tego po mnie ni widaća w pępku mam 140cm
ale bez kitu tego nie widać! a ile masz wzrostu?
I nie chcesz przyjąć mojego zaproszenia a ja tam po cichutku chciałam Cię zapytać o te majty, jaki masz rozmiar i ogólnie które zamawiałaśbo tak pomyślałam, ze jak Ty się mieścisz to może i ja bym wlazła
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Cześć Dziewczęta:)
Nasmażyłam kotletów na 3 dni i do widzenia! Więcej nie wstaję.Co tu się dzieje od rana?
bo ześ mi smaka zrobila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:52
haneczka lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Ida masz coś kopnięty suwaczek
bo wg tego co piszesz też masz termin na 01.04, a pokazuje koniec marca
Ja tam się nie stresuję, że 8 miesiąc bo ja sobie liczę normalnymi miesiącami, tzn. jak termin mamy na 01.04 to marzec jest 9 miesiącem, a luty 8 miesiącem. Do końca stycznia jestem w 7 miesiącu i tyle. Nie lubię tych umownych przeliczników, gdzie niektóre miesiące trwają 4 tyg, a niektóre 6 tygodni.
Sylwia Ty z Lublina jesteś??u mnie 10 stycznia się zaczął 7 miesiąc a 10 lutego będzie 8 bo 10 kwietnia niby mam termin
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Oj bo te wszystkie portale (i same ciężarne) dodają jeden tydzień. Tak na prawdę to jeśli jesteśmy w 30t6d to wg lekarza jesteśmy w 30 tygodniu, nie w 31. Powinno się prawidłowo liczyć tygodnie skończone
i do tego u mnie lekarz nie zwraca uwagi na termin z usg tylko wszystko liczy od daty OM
moi dwaj lekarze tak robią
bo ja już wiele razy mówiłam, że ja uwielbiam jak mi grzebią
liloe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was ma może już kupioną torbe do wózka?
Ja w zestawie z wózkiem takiej torby nie dostanę i chciałam kupić osobno. Myślałam, żeby zabrać w niej od razu rzeczy dla dzidzi do szpitala a swoje spakować osobno.
Nie chce takiej typowej torby do wózka ale normalną torbę prostokątną, na ramię. jednak nie mogę znaleźć nic w odpowiednim rozmiarze i cenie
[/url]
-
mantissa wrote:Ech, Ewelcia, szkoda, że nie dotarłaś na tą glukozę, ale jak i bez niej się źle czujesz, to nie ma sensu rzeczywiście. Mówię Ci to ja, która czując się wyśmienicie przy pierwszym podejściu, zwymiotowała po pół godziny.
A smak mi nie przeszkadzał. Coś jak herbata z 3 łyżeczkami cukru. Ja słodze dwie, więc było znośnie.
A dzisiaj sobie leż i na jutro odpocznij. Zresztą, po tym mleczku to jednak bym nie szła.
I jeny, jak sobie pomyślę, że mi z jednym klopsem w brzuchu ciężko cokolwiek żwawiej zrobić, to co dopiero u ciebie. Pewnie już nie ma mowy, żebyś się schyliła, co?
ADK 140 cm!!!! Chyba masz jakąś chińską miarkęNo kochana ja tu się zamartwiam że pół metra przed sobą nie widzę a mam raptem 105 a Ty 140! Szacun!
My dziś wkraczamy w 7msc. Posiedźcie tam jeszcze troszke chłopcy :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43d0cf25fc5f.jpgGosha, Ida, Fasia, Klaudia90, mantissa, Justinka, MartaAlvi, sylvia007, CzaryMary, misia83, Robotka1, haneczka, liwi, Krysti, mimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KASIAB wrote:w czym na wesele w marcu:
http://www.mytummy.pl/sukienka-ciazowa-marylin-szmaragdowa.html
czy
http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
albo mi coś wymyślcie:)
W tym fasonie różowym będziesz się lepiej czuła, jak mniemam, bo jest ładnie zabudowana na ramionach, a ta druga przy dużych piersiach i większej wadze może wyglądać mniej korzystnie. -
EWELCIA !!! Wow jaki brxuszek, dla mnie ciaza jest cudem natury, a jak pomyśle ze 2 tam masz to az mi sie gorąco robi!!! Ciekawe jsk tam sie chłopaki przytulają do siebie...
Anka1501, Ewelcia, haneczka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Gratuluję kolejnych tygodni ciąży
Z tymi tygodniami to już tak jesttak naprawdę to powinno się liczyć skończone tygodnie ale moi ginekolodzy u których byłam w tej ciąży (4) liczą zachętę tyg a nie skończone i tak mi w kartę ciąży wpisują.
Ida no nie wiem jak z ta babką ale ona chyba nie do końca normalna była to może rzeczywiście nie skumala, że jest w ciąży.niestety ale takie matki tez są....