Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggySue wrote:Dziewczyny czy któraś z was ma może już kupioną torbe do wózka?
Ja w zestawie z wózkiem takiej torby nie dostanę i chciałam kupić osobno. Myślałam, żeby zabrać w niej od razu rzeczy dla dzidzi do szpitala a swoje spakować osobno.
Nie chce takiej typowej torby do wózka ale normalną torbę prostokątną, na ramię. jednak nie mogę znaleźć nic w odpowiednim rozmiarze i cenie
Na jakimś blogu widziałam fajną torbę... O już wiem. Tutaj:
http://matka-nie-idealna.blog.pl/2014/12/05/on-ona-i-ono-babyono/
A tutaj w katalogu:
http://www.babyono.com/produkty/dla-mamy/torby-spacerowe
Ok. 100 zł, ale prezentują się super.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co... Wpadłam na pomysł! Blok dalej mieszka tutaj taka Murzynka, nie znam, ale wyglada na super babkę. Nosi swoje dzieci w tej chuście, jak one wszystkie
najpierw takiego maluszka z przodu, potem juz go na plecach nosiła. Teraz ma kolejne i widzę znowu nosi maleństwo... Chyba z nia pogadam żeby mi pokazała jak ta chustę wiązać. Przeciez to od nich sie popularne takie w Europi zrobiło, one to musza mieć pokoleniowa wprawę
mantissa, Fasia, MartaAlvi, Ida, CzaryMary, sylvia007, Ewelcia, misia83, Angela89, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witam się po raz drugi
udało mi się zasnąć i obudziłam się po 11. Zjadłam już śniadanko, zaraz prysznic, ścielenie łóżka i leniuchowanie do nocy
Weronika gratuluję 30 tygodnia i trzymam kciuki za rozprawę!
Ida gratuluję 31 tyg
Kto jeszcze dziś zaczął kolejny tydzień? Tyle produkujecie, że mi umyka
Justinka To jak byś chciała te zdjęcia koszul z IF to daj znać. Zrobię specjalnie dla Ciebie hihipodam Ci swoje wymiary i sobie jakoś zwizualizujesz jakby co
Robotka - słodnik cuuudnydługo robiłaś ale dlatego taki ładny wyszedł. Moja sowo-pszczoła została uszyta w jakieś 30min dlatego jest taka brzydka
Może dziś uszyję coś innego, zobaczę jak z moją weną
w każdym razie super pomysł z guzikami! Nie wpadłam na to
)
Ewelcia brzusio jak zawsze pierwsza klasa - tylko ta piłeczka Ci rośnie, a dupcia dalej zgrabnaja też kucać kucam ale żeby wstać to wyciągam rękę do męża żeby mnie podniósł
Co do liczonych miesięcy to ja też zawsze jak wchodze w kolejny czyli teraz 13 lutego wejdę w 8 miesiąc, bo termin mam na 13 kwietnianie lubię tych suwaczkowych wyliczeń
Ewelcia, Justinka, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy
, u mnie po kilkudniowym kryzysie ze snem lepiej, w sumie nawet czasem uda sie bez przerwy na siku przespac cala noc.
Dziewczyny gratulacje rozpoczecia nowych tygodni, ta trójka z przodu wyglada naprawde powaznie aaaa.
Robotka słonik cudowny, jakos nigdy nie potrafilam obszyc tych brzegow tak ładnie : p.
KasiaK przyznaje sie bez bicia ze to ja winna jestem za ta Ewe Klucze ale sliczne te ciuszki, polskie i dobre jakosciowo. A tez juz mialam nic nie kupowac hihi.Ida, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mantissa piękne te torby !! Ja mam w swoim co prawda ale jest już zniszczona, bo wiadomo, że taka torba to jest najbardziej eksploatowana i chciałam kupić jakąś inną. No i te co pokazałaś są cudne ! Ale drogo bardzo .. kurcze .. muszę pomyśleć
-
nick nieaktualny
-
Ida rozumiem Twój niepokój
My w maju jedziemy na komunie mojej chrzesnicy i tez się martwię jak to będzie. Najprawdopodobnie będzie musiał zostać z opiekunką na cały dzień. Ale jak nie będzie pił z butelki to co ja zrobię? wiadomo najważniejsze dziecko ale jak nie pojechać na komunie własnej chrzesnicy??
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tymi imprezami to chyba każda z nas będzie miała problem.
U nas 3 wesela maj, sierpień i październik. Z wiadomych względów maj sobie odpuszczamy, sierpień zobaczymy... a w październiku zamierzam tańcować z moim małym przystojniakiem
jejku dziewczyny, jaka ja mam dzisiaj zgagę. Nie mogę sobie poradzić -
Fasia wrote:Mantissa piękne te torby !! Ja mam w swoim co prawda ale jest już zniszczona, bo wiadomo, że taka torba to jest najbardziej eksploatowana i chciałam kupić jakąś inną. No i te co pokazałaś są cudne ! Ale drogo bardzo .. kurcze .. muszę pomyśleć
Ale właśnie spojrzałam, że te Basic są po 60 i ta wielofunkcyjna też tańsza. Więc w sumie jak na torbę nie tak źle. U mnie byle jaka, skóropodobna, na targowisku 70 kosztuje. ;/ Będę intensywnie nad nimi myśleć. :)Zależy jaka przy wózku będzie, zwłaszcza, że używkę kupujemy.Fasia lubi tę wiadomość