Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dokładnie tą chustę od tego sprzedawcy
wzór Manhattan
http://allegro.pl/natibaby-chusta-tkana-wiazana-m-okazja-i4970381404.html
Miała je kobieta na kursie chustowania, ja byłam z niej bardzo zadowolonaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Rany, prawie się udusiłam przed chwilą! Tak to jest jak się równocześnie je kanapkę, pije herbatę i czyta forum.
Wszystkim, które zaczynają nowe tygodnie gratuluję, coroz groźniej to wszystko brzmi.
Wercia, powodzenia na rozprawia, będzie dobrze!
Współczuję wam tych kłopotów ze snem, u mnie póki co znośnie. Znaczy się, budzę się w nocy, ale z zaśnięciem nie ma problemu. Chociaż dzisiaj jakiś idiota o 2:30 dzwonił po ludziach domofonem. Nie wiem, czy pomylił klatki, pijany czy co. W kazdym razie nie otworzyłam, bo strach. Dobrze, że kot był w domu.
Robotka, słonik pierwsza klasa! Jak ze sklepu normalnie! Super!
Ech, Ewelcia, szkoda, że nie dotarłaś na tą glukozę, ale jak i bez niej się źle czujesz, to nie ma sensu rzeczywiście. Mówię Ci to ja, która czując się wyśmienicie przy pierwszym podejściu, zwymiotowała po pół godziny.A smak mi nie przeszkadzał. Coś jak herbata z 3 łyżeczkami cukru. Ja słodze dwie, więc było znośnie.
A dzisiaj sobie leż i na jutro odpocznij. Zresztą, po tym mleczku to jednak bym nie szła.
I jeny, jak sobie pomyślę, że mi z jednym klopsem w brzuchu ciężko cokolwiek żwawiej zrobić, to co dopiero u ciebie. Pewnie już nie ma mowy, żebyś się schyliła, co?
Ja dziś dalej działam ze skanami do pracy, rosołek został na obiad z wczoraj (a jaki mi dobry wyszedł, mniam.) i może jeszcze naleśniki dorobię na podwieczorek, niech się dopchają.
sylvia007, weronika86, Krysti, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Śliczności
Ależ te nasze królewny będą eleganckie
dzisiaj ma mi kurier przynieść jeszcze 8 sztuk z 5.10.15 i na razie koniec z ciuszkami
choć u mnie otworzyli teraz outlet center i w paru sklepach są super ciuszki z Gap, zary czy name it i nie wiem czy będę się umiała powstrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:12
shimmer_lip, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AAAAA właśnie Robotka słonik pierwsza klasa! czekam na kolejne
No i widziałam w pamiętniku że imię wybrane
mąż zaakceptował?
Też nad nim się zastanawialiśmy
ale w końcu postawiłam na tym że ma być krótkie
chociaż żeby nie było, nadal imienia nie ma wybranego
CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ida gratulacje 31tc , Wercia gratulacje 30tc
Wercia trzymam kciuki za tą rozprawę, oby udupili tą dziedowską firmę! gnoje cholerne
Robotka cudny ten Twój słonik, taki na wypasie! Moje są biedne i skromnehahaha
Wczoraj zabrałam się za wycinanie materiału na pościel - krawcowej to ze mnie na pewno nie będzie. Ale sie przy tym namęczyłam, troche zdupiłam, masakraMam nadzieję, ze dzisiaj pójdzie mi lepiek
Trzymajcie kciuki.
Ja też się budze kilka razy w nocy, ale w sumie w miarę szybko zasypiam. Za to rano mąż szedł do pracy więc poprosiłam żeby mi coli 2 łyki nalał... Jak się napiłam i położyłam to tak mnie zaczęło coś bolec że myślałam że zwariuję, ni to żołądek ni to cholera wie co.. wypiłam trochę rumianku, odbiło mi się pare razy i przeszłopewnie ten cholerny gaz z coli mi gdzieś utkwił i dlatego tak bolało
Ida, weronika86, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No i dupa! Nic nie pospałam. Trudno - będę się męczyć dzisiaj...Ale może tym sposobem zasnę w nocy i dośpię do rana.
A, mam jedno spostrzeżenie odnośnie spania. Zasada nr 1 jeśli chce się dospać chociaż kilka godzin bez wstawania (bo wiadomo, że wstawanie jest nieodzowne w ciąży) - NIE PIĆ NA NOC!Choćby mnie suszyło, to nie piję już na godzinkę przed położeniem się i tym sposobem nie wstaję na siku o 2 a DOPIERO o 4
To już jakaś metoda
też sikam o 4
tylko w tym i przyszłym tygodniu mąż inaczej pracuje i psisko mnie budzi koło 5 jak on wychodzi z domu
kiedyś uduszę to białe futroIda lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
ROBÓTKA słonik pierwsza klasa!
WERONIKA codziennie podziwiam Twoj entuzjazm, jestes chyba bardzo energiczna kobieta! Dobrze ze założyłaś ta sprawę, trzeba walczyć o swoje, wiec powodzenia!no i gratuluje 30 tygodnia... KRYSTI dla Ciebie tez gratki :*
IDA A Ty równo ze mna przeciez idziesz, ohhhh to juz! Zaczęliśmy 31 tydzien
SYLWIA śliczne ciuszki... Te nasze kwietniowe bobaski to beda modele i modelki
SHIMMER ja nie wiem jak to zrobiłaś... Jak do tej pory mięso całe życie dla mnie bleee, to az mi sie zachciało tego co tam robisz... Nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje, mój maz juz szuka tego w necie
MARTA podziwiam za chęci do szycia pościeli... Ja dziurę w piezamie syna juz miesiąc zaszywam... To nie dla mnie robota
KASIAKWIATEK dziękuje za przypomnienie o dniu babci i dziadka w PL, musi mój Kacperek wieczorem zadzwonić do dziadkówWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:30
shimmer_lip, Ida, sylvia007, Krysti, weronika86, Fasia, haneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zapomne jak do mamy zadzwonilam ,i mowię mamo mam nowinę dla ciebie ! Mama mowi jaką a ja w Ciązy jestem a mama no co ty i się cieszy a ja ze szczescia plakalam haha:D to niezapomniany dzień moj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:31
sylvia007, mantissa, Ida, Gosha, haneczka, weronika86, Lali, Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam rano u położnej, przytyłam na jej wadze przez ponad miesiąc, całe 200 gram. I dostałam 5 skierowań: morfologia III trymestru, USG III trymestru, wizyta z endykrologoem, wizyta z nia i urgente kolejne USG, żeby sprawdzic maleństwo znowu jak to przy tej cukrzycy.
Wg niej mały sie obrócił, czuła wyraźnie główkę na dole, i serce tez było słychać bardzo nisko... Dobry sygnał
Ciśnienie dzieki diecie tez sie wyrównało
Zaproponowała szkole rodzenia, śle sobie odpuszczam
Dostałam listę do szpitala, bardzo króciutka. Pizame do porodu dają, swoje muszę mieć: podpaski/wkładki, ciuszki dla bobo, szlafrok, kapcie i kosmetyki. Praktycznie cała reszta dostępna w szpitalu. A do pepuszka alkohol 70% i tyle.liloe, shimmer_lip, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ida masz coś kopnięty suwaczek
bo wg tego co piszesz też masz termin na 01.04, a pokazuje koniec marca
Ja tam się nie stresuję, że 8 miesiąc bo ja sobie liczę normalnymi miesiącami, tzn. jak termin mamy na 01.04 to marzec jest 9 miesiącem, a luty 8 miesiącem. Do końca stycznia jestem w 7 miesiącu i tyle. Nie lubię tych umownych przeliczników, gdzie niektóre miesiące trwają 4 tyg, a niektóre 6 tygodni.
Sylwia Ty z Lublina jesteś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:46