Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Wiek płodu: 28 tydzień
Data porodu:
1 kwietnia 2015
(pozostało 70 dni)
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no wlasnie wy macie lepiej bo na l4 ja to do konca musze sie meczyc
ale wiedzial.am,ze tak bedzie od poczatku. dziewczyny co planujecie na obiad? ja kopytka z wolowinka
a ja burgery własnej roboty i zupa krem z pomidorów. Znając moje zdolności kulinarne to na pewno nie będzie to jadalne... a tam, raz się żyje
Chłopa otruję i tyle
Ida gratki z okazji 31 tygodnia !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:37
weronika86, Ida, iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie pamiętam która wrzuciła info o ewa klucze ale ciuszki super i ceny w porzo... A miałam nic już nie kupować!
A u mnie...wątrobka, surówka z kapusty kwaszonej z marchewką i ziemniaczki tłoczone ze szczypiorkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:38
CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Normalnie mnie stresujecie
ten 30-31tydzień 8 miesiąc to już wygląda poważnie
mam wizję, że to już za chwilę!
Weronika trzymam kciuki! Nie zakop się w śniegu!chyba beke zrobie na sniegu albo orzelka
myslicie ze to na miejscu ? hahhahhaa
ja mam nadzieje, ze wygram..oddaliby mi wtedy ponad 1000fzawarlismy umowe z firma odbierajaco kliniczne smieci ze studia...nie przyjechali ani razu! naliczyli rachunki za cly rok, przyszedl komornik...niestety balam sie i placilam ratami, nie wiedzialam jak to rozwiazac...po 6miesiacach przyszedl drugi dlug! teraz juz maz kazal to zostawic, sprawa poszla do sadu..mam umowe, potwierdzine godziny otwarcia jakie mamy przez gmine...papiorek od innej firmy ze to oni od nas odbierali...tamta firma ma monitorki elektroniczne podpisy przy kazdym odbieraniu a mojego podpisu nie maja ani jednego! powiem o tym i zazadam dowodu ze byly odbierane...na umowie mam jasno napisane ze placimy za odbieranie tylko tego co odbiora a na kazdym rachunku widnieje 5 torb 50l i pudlo na igiel 5l..zeby zapelnic u nas te 5 torb- dobre 3 miesiace a kubel z iglami raz na pol roku! mam nadzieje, ze wygram, beda musieli oddac mi te nadplacone pieniazki..jesli nie to i tak nie zaplace za cos czego nie uzywalam..ciezarnej do pierdla nie wsadza nie? hahha
KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywera - masakra jakaś !! co za oszukańcy!! Tylko błagam nie stresuj się tam i nie denerwuj, nawet jakby nie poszło po Twojej myśli.
hahaha Gratulacje i szacun za dodźwiganie bobasa do jakże zacnego 30 tygodnia. Chapeau bas !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:49
weronika86, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:wera - masakra jakaś !! co za oszukańcy!! Tylko błagam nie stresuj się tam i nie denerwuj, nawet jakby nie poszło po Twojej myśli.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:wera - masakra jakaś !! co za oszukańcy!! Tylko błagam nie stresuj się tam i nie denerwuj, nawet jakby nie poszło po Twojej myśli.
hahaha Gratulacje i szacun za dodźwiganie bobasa do jakże zacnego 30 tygodnia. Chapeau bas !!szacun sie nalezy, nie pogardze
-
nick nieaktualny
-
A ja pomimo ze zasypiam o 2-3 w nocy to spie do 12 zazwyczaj
w nocy jak juz zaczelam zasypiac to Mala zaczela sie wiercic tak na samym dole cholernie bolalo ;/ i tak z pol godziny chyba.. nie wiem co Ona tam robila..
U mnie tez cala noc snieg sypal.
Dzis pracowity dzien mam,takze zycze wszystkim milego dniaweronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Nio ja przed 7 w końcu zasnelam,ale juz wstałam, no ta trzeba się przyzwyczaić do niewysypiania się
Mnie tak łydki bolą że szok normalny magnez nie pomaga może z potasem kupię bo jakby miały wybuchnąć zaraz,aj a tu tyle do końca jeszce
Ale śniegu nspadaloWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny;)
miałam do was zaglądnąć wieczorem ale jak zobaczyłam co mi mąż na kolację zrobił to wymiękłam i potem sie resztę wieczoru tą kolacją podniecałam:)
i żeby nie było:) to czerwone na jajeczku to papryka w kształcie serca:D ja nie skumałam:P myślałam że to fiutek:P
a tutaj obiecany wczoraj pierwszy słonik:) nie wiem jak wam ale mi się bardzo podoba:D
zajęło mi 2 godziny zrobienie go ale nawet nie poczułam:)
dziś w planie spacerek długi oraz szycie dalsze:)
mąż kupił wczoraj farbę do kołyski, śmierdzącego duluxa;/ no trudno, wymalował raz, jeszcze raz musi pociągnąć i niech wietrzy się do kwietnia ta kołyska, wystawie ją na zewnątrz przy lepszych dniach więc powinno pomóc. ale wygląda słodko:)Rudzia, Ida, KasiaKwiatek, Angela89, CzaryMary, misia83, iwonka1077, weronika86, Justinka, sylvia007, Lali, mantissa, Gosha, MartaAlvi, Krysti, Fasia, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Werka gratuluję 30tc !!!!
Ida gratuluję 31tc!!!!
Przyłączam się do niewyspanychją już od kilku tygodni budzę się przy każdej zmianie pozycji czyli średnio co 10-15 min. A po wczorajszych zakupach to już wogóle miałam masakryczną noc. Teraz siedzę sobie pod kocykiem, a mąż skręca meble Gabi
jeśli wam to nie przeszkadza to później wrzucę zdjęcie tego co wczoraj kupiłam?!
Rudzia, KasiaKwiatek, Ida, Robotka1, weronika86, mantissa, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka słonik meeega! Kolacja tyż. Mi Kubunio na śniadanie zrobił jajeczka
ze szczypiorkiem i majonezem. Zaraz lecimy do dziadków i na cmentarze, a jeszcze ambitny plan zajechać do Ikei po dwie półki dla Mikiego i pudełka na kosmetyki oraz jedno zamykane do szuflady pod łóżeczko... Dam radę??
Robotka1, hwesta, CzaryMary, sylvia007, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość