Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA wiem ile się starałaś..baaardzo długo. nie martw się proszę, takie bóle i mi się zdarzają, szczególnie jak zrobię coś gwałtowniej, ze dwa razy mnie przeraliwie zakuło ale nie było plamienia.
myślę że będzie wszystko okej a ten zmieniony śluz to jednorazowy incydent.
staraj się spokojnie wstawać z łóżka w nocy, ja tak już robię żeby zbyt gwałtownie nie wyszło.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:mantissa póki co nic się nie dzieje. Leżę sobie. Nie czuję żeby coś ze mnie leciało. Więc nie będę nigdzie dzwonic. Będę odpoczywać ...
Dzieki za wsparcie :*Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia odpoczywaj , nie denerwuj się będzie dobrze.Ja nie raz miewałam bóle w podbrzuszu
Głowa do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:54
Fasia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIA wiem ile się starałaś..baaardzo długo. nie martw się proszę, takie bóle i mi się zdarzają, szczególnie jak zrobię coś gwałtowniej, ze dwa razy mnie przeraliwie zakuło ale nie było plamienia.
myślę że będzie wszystko okej a ten zmieniony śluz to jednorazowy incydent.
staraj się spokojnie wstawać z łóżka w nocy, ja tak już robię żeby zbyt gwałtownie nie wyszło.
Dzięki Kochana :* wierzę, że to nic groźnego, bo gdyby coś tam się stało to bym plamiła, prawda? A skoro tak się nie dzieje tzn, że to mógł być tylko jakiś skurcz .. Dziś mam w planach leżenie i nic nie robienie. Nawet za obiad się nie zabieram. Mąż się strasznie zmartwił .. On to przeżywa 10 razy bardziej niż ja .. -
nick nieaktualnyFasia wrote:dziewczyny a ja mam infekcje średnio raz w miesiącu ... czy one są groźne dla płodu?
choc tyle ,mi juz zaczynają biale uplawy się pojawiac mam nadzieje ze to jednorazowy incydent .Ale pani doktor powiedziala ze szybka reakcja najwazniejsza ze szybko do nich przyjechalam ,mi polozna powiedziala jak cos bedzie sie dziac by sprawy nie bagatelizowac i odrazu ruszac do szpitala .ja taka jestem ze odrazu nie czekam bo pozniej bym sobie wmawiala ze to moja wina ze zbagatelizowalam sprawe ? Folm fajny ogladam,,,,The Tree Of Life z Bratem Pitem '''
-
Robotka super wieści
Jak jest aż tydzień różnicy między OM a USG to będą brać datę porodu z USG
w poprzedniej ciąży wiem że w karcie miałam wpisaną również tą datę porodu co wyszła z usg w 12tc
ja już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze 11 dni
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka gratki dobrych wieści z wizyty hihi
Duuuuuży twój maluszek już jest
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia jak by się cis dzialo u ciebie masz prawo na pogotowie jechac tam ginekolog cie zbada lekarz ,do nastepnego dnia nie czekaj .Ale nie martw się bedzie dobrze my silne kobiety jestesmy i odpoczywac musimy nie stety .Teraz się zastanawiam czu ciąza to nie choroba skoro tyle się moze w ciagu tych 9 miechow zdazyc ?.
-
nick nieaktualny
-
Justinka na prawdę?
ja chcę kwietniowe dziecię!!!
młodą przenosiłam to może teraz też mi się uda:D?? hihi
no wiecie my na prawdę mamy fajną grupędość pozytywną, panikujemy ale chyba bardzo malusio:)
pewnie jeszcze nie raz nam tu hormony zabuzują i być może dojdzie do jakichś ostrzejszych wymian zdań i poglądów:) ale pamiętajmy:) będziemy tu jeszcze przez następne pół roku a nawet jeszcze dłużej:D jak rodzinka:DKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehhh ... czuję, że coś jest nie tak
Piersi nie bolą, zrobiły się takie mięciutkie ... jak wstaję i chodzę to brzuszek lekko pobolewa - raz lewa, raz prawa strona. No i po wizycie w toalecie na papierze pojawił się śluz lekko jakby brązowo-żółty z domieszka delikatnego różu. Ilość mega mała ale jest