WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    A to myślę, że w S w takim razie powinnam wejść. :) Po prostu te 9-kilka cm w klatce to mi się mało wydawało, mimo, że miseczkę B mam. To się w biuście mierzy, nie? :P
    No ja w biuscie mierze ja mam miseczkę c\d

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)

Wera miałam te prądy jak nie łykałam magezu z potasem:)

FASIA Ciebie zapamiętam z całego forum z Twojego wybierania koszuli do szpitala:D normalnie co wchodze to albo za duża albo oddajesz ehhh;)

u nas dziś na SR babeczka mówiła żeb do porodu ubrać luźniejszą bo zaraz po urodzeniu dają dzidzie pod koszulę i się tak lezy z nią przez 2 godzinki:) więc polecają luźniejszą koszulę:)
    dla mnie koszula to najmniejszy pikuś:) jedną mi mąż obeicał kupić taką sexi flexi:D a ze dwie kupię sobie na targu zwykłe do karmienia:)

aaaa i dziś pojechaliśmy zamówić mój wymarzony wózek:D do odbioru po 1 lutego czyli za jakiś tydzień:D jestem podjarana:D

Krysti, KasiaKwiatek, Rudzia, liloe, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti sliczne rzeczy!! Kto powiedzial ze ubranka dla chlopcow to nuda?? Sa super :)
    Ja dzis bylam w smyku, kupilam kocyk w serduszka za 29.90, posciel z ochraniaczem motherhood i ciuchy dla Poli, a w rosmmannie kosmetyki babydream dla malutkiej i podklady na lozko, waciki te wieksze i waciki z ogranicznikami. Mam coraz wiecej rzeczy :) a i ciuszki poprane, wysuszone teraz beda czekac na prasowanko:P
    Shimmer trzymaj sie i zdrowka dla pieska!
    Rudzia czytalam, ze mama juz lepiej a Ty jak sie czujesz?
    Kupilismy na olx lozeczko Drewex mocca, chyba Misia masz to samo ale cos przemalowywalas? Mi sie w sumie podoba tak jak jest i mamy w stanie idealnym, wiec nie bede kombinowac bo mi sie nie chce malowac a maz nie ma czasu.
    Lali są extra :) jeszcze pare rzeczy chcem kupic jutro bo są takie slodkie ubranka w sklepach i przecenione ze warto kupic ,potem Ignas wyrosnie sprzedam na ebay wszystko za jedną cene i kupie znow nowe:)

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    ja w trosce o moje wymiary ide robic sernik nowojorski:))
    Juz w piekarniku dam znać jaki wyszedl pyszny. Musze go zjeść przed poznaniem wyników z glukozy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:30

Lali, KasiaKwiatek, liloe, mantissa, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika fajnie z ta przeprowadzka Wam sie ulozylo :) tylko bedzie pewnie juz Ci ciezko sie tam ogarnac w tak zaawansowanej ciazy co? U mnie Malutka tez spi w nocy, jak wstaje siku tak ok.4-5 to wtedy kopnie pare razy i dalej spimy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti sliczne te ubranka!!! ja uwielbiam Kubusia Puchatka!! niestety tu nie znalazlam nic z Nim :P

patrzcie co zrobilam :
    2cp9qgp.jpg

pozniej to uzulepnie, data narodzin, waga i dlugosc i wydrukuje i w biala ramke dam nad lozeczko moze :)

Krysti, Robotka1, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86, Lali, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Krysti piękne ubranka Ignaś przystojniak będzie
    Dziekuje :)

KASIAB lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti no właśnie miałam pisać:) że Ignaś będzie forumowym przystojniakiem:D bardzo ładne ubranka i widać że masz guścior:D super:)

WERA fajnie że przeprowadzka na karku:) będzie super:) zobaczysz

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Krysti sliczne te ubranka!!! ja uwielbiam Kubusia Puchatka!! niestety tu nie znalazlam nic z Nim :P

patrzcie co zrobilam :
    2cp9qgp.jpg

pozniej to uzulepnie, data narodzin, waga i dlugosc i wydrukuje i w biala ramke dam nad lozeczko moze :)
    Rudzia sliczne to :) masz talent

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a który ww końcu?

Wera super że przeprowadzka za miesiąc! Będziecie bezpieczniejsi, do pracy bliżej, no i dla niuni będziesz mogła już miejsce szykować :-D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA o jeju:D zrób nam takie tylko w polskiej wersji:) piękne:D!!!

Rudzia, Ewelcia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti no właśnie miałam pisać:) że Ignaś będzie forumowym przystojniakiem:D bardzo ładne ubranka i widać że masz guścior:D super:)

WERA fajnie że przeprowadzka na karku:) będzie super:) zobaczysz
    Robocia dziękuje az się za rumieniłam :) ah

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIA wybrałam xlandera xmove z najnowszej kolekcji:) gondola jasny beż a spacerówka khaki:) do tego fotelik besafe izi go i zastanawiam się nad torbą i uchwytem na picie dla mnie:)
    wiem że to bardzo dobry wybór:) mój wcześniejszy typ może się przy tym schować:)

KasiaKwiatek, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali ja nie najlepiej.. boli mnie ciagle, jeszcze sie nachodzilam po Ikea i tylko gorzej jest.. ale pocieszam sie tym ze sroda juz niedlugo :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez xlandera xa juz nie patrze na wozki :) bo mnie ostatnio na zmiany wzielo ale przeszlo jak mnie moj zjebal :) i mowi ma byc xlander:)pierwsza mysl najlepsza .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:40

Robotka1, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz wlasnie w lutym tez wozek musze zamawiac.. mam nadzieje, ze bedzie tak jak w ofercie ze przesylka max tydzien.. bo nie moge czekac miesiac ..

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    ja juz wlasnie w lutym tez wozek musze zamawiac.. mam nadzieje, ze bedzie tak jak w ofercie ze przesylka max tydzien.. bo nie moge czekac miesiac ..
    Ja tez w lutym zamawiam i pan mi powiedzial ze tydzien i bedzie u mnie kurierem takze do ciebie w tydzien tez dojdzie ,ale bryki bedziemy miec haha ja sobie po mieszkaniu pojezdze :) choc mowià ze na pusty nie powinno siè jezdzic bo dziecko glowa boli ile w tum prawdy to nie mam pojecia.

Rudzia lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurrranie mam cukrzycy:) na czczo 75, po godzinie 105 i po dwóch 103! Ależ radość aż w droze powrotnej pojechałam na zakupy do Tesco :) Jak wypiorę to pokaże co kupiłam :)

Robotka1, Rudzia, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, sylvia007, misia83, Gosha, Angela89, haneczka lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka ja magnez biore i od kilku dni mam mega ochote na wszystko co zawiera potas wlasnie wiec pewnie masz racje. nie chce brac witamin ciazowych bo biore juz duza dawke zelaza, kwas foliowy i magnez..jem bardzo zdrowo, mnostwo warzyw i owocw no i soki, po tabsach mnie strasznie mdli... raczej nie bedzie mi ciezko w tak zaawansowanej ciazy bo juz chlopakow pogonie do pomocy oczywiscie...dowiedzielismy sie ze dywany beda nowe, lozka w pokojach i caly sprzet w lazience i kuchni wiec nie musimy nic z duzych rzeczy dokupowac ani dowozic...bedzie juz pomalowane i wejdziemy na gotowe, wiec nie bedzie malowania czy sprzatania po jakichs robotach :-) ten anglik jest nam bardzo bliski, wiele razy nam pomogl jak bylismy w doopie glebokiej, moge kiczyc na niego bardziej niz na rodzine a on moze liczyc na nas...on i zona sa ok 10 lat starsi od nas...warunki sa super! psy moga byc, nie ma problemu! zaliczki nie chce bo wujkowi za nas zareczy! wiec 600f zostaje u nas! dodatkowo wiekszosc wlascicieli chce dodatkowe zabezpieczenie jak sa zwierzeta, on od nas nie chce! nastepne! jest piwnica i strych i 3 duuze pokoje! w koncu mnostwo miejsca! jestem taka szczesliwa, mala i stas beda mieli swoje pokoje! super :-) i w koncu miejsce na pierdoly i narzedzia meza! mozemy placic mu tygodniowo lub miesiecznie jak nam wygodniej wiec na dobra sprawe place 120f i sie wprowadzamy a z agencji wyniosloby nas to ok 1800f!!!! ale jestem zadowolona...oprocz tego zgodzil sie na dodatki mieszkaniowe! :-) my nie pobieramy ale chcialbym miec taka mozliwosc jakby nam sie powinela noga, zawsze to poczucie bezpieczenstwa! a 80% wlascicieli sie nie zgadza...place od o lat podatki i nigdy nie pobieralam socjalu ale wiecie jakiezycie moze byc i chcialabym miec taka mozliwosc, niekoniecznie od razu z niej korzystac. w pokojach sa wbudowane szafy wiec zakupienie mebli tez odpda..zabieramy wiec tylko to co najwazniejsze, pralka, zamrazarka czy lozeczko i orzewijak zmieszcza sie do land rovera wiec nawet odpada nam wynajecie ciezaroweczki :-) no wszystko zajebiscie sie poukladalo!!!! :-) :-) :-)

Robotka1, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, Lali, Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia dowiesz się od sprzedawcy ile się czeka, ale zazwyczaj szybko wózki przychodzą mimo że piszą że do miesiąca czasu:)
    hehe KRysti no bo jak można zmieniać zdanie na 2 miesiące przed porodem:D dobrze zrobił że Cię zjebał:D a Ty kiedy będziesz miała swój wózeczek??

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 2212 2213 2214 2215 2216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ