Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bryyy:)
Wera miałam te prądy jak nie łykałam magezu z potasem:)
FASIA Ciebie zapamiętam z całego forum z Twojego wybierania koszuli do szpitala:D normalnie co wchodze to albo za duża albo oddajesz ehhh;)
u nas dziś na SR babeczka mówiła żeb do porodu ubrać luźniejszą bo zaraz po urodzeniu dają dzidzie pod koszulę i się tak lezy z nią przez 2 godzinki:) więc polecają luźniejszą koszulę
dla mnie koszula to najmniejszy pikuśjedną mi mąż obeicał kupić taką sexi flexi:D a ze dwie kupię sobie na targu zwykłe do karmienia:)
aaaa i dziś pojechaliśmy zamówić mój wymarzony wózek:D do odbioru po 1 lutego czyli za jakiś tydzieńjestem podjarana:D
Krysti, KasiaKwiatek, Rudzia, liloe, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti sliczne rzeczy!! Kto powiedzial ze ubranka dla chlopcow to nuda?? Sa super
Ja dzis bylam w smyku, kupilam kocyk w serduszka za 29.90, posciel z ochraniaczem motherhood i ciuchy dla Poli, a w rosmmannie kosmetyki babydream dla malutkiej i podklady na lozko, waciki te wieksze i waciki z ogranicznikami. Mam coraz wiecej rzeczya i ciuszki poprane, wysuszone teraz beda czekac na prasowanko:P
Shimmer trzymaj sie i zdrowka dla pieska!
Rudzia czytalam, ze mama juz lepiej a Ty jak sie czujesz?
Kupilismy na olx lozeczko Drewex mocca, chyba Misia masz to samo ale cos przemalowywalas? Mi sie w sumie podoba tak jak jest i mamy w stanie idealnym, wiec nie bede kombinowac bo mi sie nie chce malowac a maz nie ma czasu.jeszcze pare rzeczy chcem kupic jutro bo są takie slodkie ubranka w sklepach i przecenione ze warto kupic ,potem Ignas wyrosnie sprzedam na ebay wszystko za jedną cene i kupie znow nowe:)
-
KASIAB wrote:ja w trosce o moje wymiary ide robic sernik nowojorski:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:30
Lali, KasiaKwiatek, liloe, mantissa, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
Weronika fajnie z ta przeprowadzka Wam sie ulozylo
tylko bedzie pewnie juz Ci ciezko sie tam ogarnac w tak zaawansowanej ciazy co? U mnie Malutka tez spi w nocy, jak wstaje siku tak ok.4-5 to wtedy kopnie pare razy i dalej spimy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti sliczne te ubranka!!! ja uwielbiam Kubusia Puchatka!! niestety tu nie znalazlam nic z Nim
patrzcie co zrobilam :
pozniej to uzulepnie, data narodzin, waga i dlugosc i wydrukuje i w biala ramke dam nad lozeczko mozeKrysti, Robotka1, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86, Lali, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti no właśnie miałam pisać
że Ignaś będzie forumowym przystojniakiem:D bardzo ładne ubranka i widać że masz guścior:D super:)
WERA fajnie że przeprowadzka na karku:) będzie super:) zobaczyszweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysti sliczne te ubranka!!! ja uwielbiam Kubusia Puchatka!! niestety tu nie znalazlam nic z Nim
patrzcie co zrobilam :
pozniej to uzulepnie, data narodzin, waga i dlugosc i wydrukuje i w biala ramke dam nad lozeczko mozemasz talent
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti no właśnie miałam pisać
że Ignaś będzie forumowym przystojniakiem:D bardzo ładne ubranka i widać że masz guścior:D super:)
WERA fajnie że przeprowadzka na karku:) będzie super:) zobaczyszah
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
KASIA wybrałam xlandera xmove z najnowszej kolekcji:) gondola jasny beż a spacerówka khaki:) do tego fotelik besafe izi go i zastanawiam się nad torbą i uchwytem na picie dla mnie:)
wiem że to bardzo dobry wybór:) mój wcześniejszy typ może się przy tym schowaćKasiaKwiatek, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez xlandera xa juz nie patrze na wozki
bo mnie ostatnio na zmiany wzielo ale przeszlo jak mnie moj zjebal
i mowi ma byc xlander:)pierwsza mysl najlepsza .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:40
Robotka1, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:ja juz wlasnie w lutym tez wozek musze zamawiac.. mam nadzieje, ze bedzie tak jak w ofercie ze przesylka max tydzien.. bo nie moge czekac miesiac ..
choc mowià ze na pusty nie powinno siè jezdzic bo dziecko glowa boli ile w tum prawdy to nie mam pojecia.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Hurrranie mam cukrzycy:) na czczo 75, po godzinie 105 i po dwóch 103! Ależ radość aż w droze powrotnej pojechałam na zakupy do Tesco
Jak wypiorę to pokaże co kupiłam
Robotka1, Rudzia, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, sylvia007, misia83, Gosha, Angela89, haneczka lubią tę wiadomość
-
robotka ja magnez biore i od kilku dni mam mega ochote na wszystko co zawiera potas wlasnie wiec pewnie masz racje. nie chce brac witamin ciazowych bo biore juz duza dawke zelaza, kwas foliowy i magnez..jem bardzo zdrowo, mnostwo warzyw i owocw no i soki, po tabsach mnie strasznie mdli... raczej nie bedzie mi ciezko w tak zaawansowanej ciazy bo juz chlopakow pogonie do pomocy oczywiscie...dowiedzielismy sie ze dywany beda nowe, lozka w pokojach i caly sprzet w lazience i kuchni wiec nie musimy nic z duzych rzeczy dokupowac ani dowozic...bedzie juz pomalowane i wejdziemy na gotowe, wiec nie bedzie malowania czy sprzatania po jakichs robotach
ten anglik jest nam bardzo bliski, wiele razy nam pomogl jak bylismy w doopie glebokiej, moge kiczyc na niego bardziej niz na rodzine a on moze liczyc na nas...on i zona sa ok 10 lat starsi od nas...warunki sa super! psy moga byc, nie ma problemu! zaliczki nie chce bo wujkowi za nas zareczy! wiec 600f zostaje u nas! dodatkowo wiekszosc wlascicieli chce dodatkowe zabezpieczenie jak sa zwierzeta, on od nas nie chce! nastepne! jest piwnica i strych i 3 duuze pokoje! w koncu mnostwo miejsca! jestem taka szczesliwa, mala i stas beda mieli swoje pokoje! super
i w koncu miejsce na pierdoly i narzedzia meza! mozemy placic mu tygodniowo lub miesiecznie jak nam wygodniej wiec na dobra sprawe place 120f i sie wprowadzamy a z agencji wyniosloby nas to ok 1800f!!!! ale jestem zadowolona...oprocz tego zgodzil sie na dodatki mieszkaniowe!
my nie pobieramy ale chcialbym miec taka mozliwosc jakby nam sie powinela noga, zawsze to poczucie bezpieczenstwa! a 80% wlascicieli sie nie zgadza...place od o lat podatki i nigdy nie pobieralam socjalu ale wiecie jakiezycie moze byc i chcialabym miec taka mozliwosc, niekoniecznie od razu z niej korzystac. w pokojach sa wbudowane szafy wiec zakupienie mebli tez odpda..zabieramy wiec tylko to co najwazniejsze, pralka, zamrazarka czy lozeczko i orzewijak zmieszcza sie do land rovera wiec nawet odpada nam wynajecie ciezaroweczki
no wszystko zajebiscie sie poukladalo!!!!
Robotka1, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, Lali, Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia dowiesz się od sprzedawcy ile się czeka, ale zazwyczaj szybko wózki przychodzą mimo że piszą że do miesiąca czasu:)
hehe KRysti no bo jak można zmieniać zdanie na 2 miesiące przed porodem:D dobrze zrobił że Cię zjebała Ty kiedy będziesz miała swój wózeczek??
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość