Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka może to się wydaje śmieszne ze tak ciągle o tych koszulkach pisze ale mam z nimi ogromny problem. Jestem bardzo szczupła mimo 10 kg na plusie w ciąży. Wszystko jest dużo za duże a sorry ale nie chce wyglądać jak Sierota w szpitalu. Chce się czuć komfortowo jak juz mnie pokroja.. Zawsze nosiłam dopasowane ciuchy a z koszulkami się nie da. Ale macie racje, za dużo marudne. Koniec z tym
-
Rudzia wrote:Krysti sliczne te ubranka!!! ja uwielbiam Kubusia Puchatka!! niestety tu nie znalazlam nic z Nim
patrzcie co zrobilam :
pozniej to uzulepnie, data narodzin, waga i dlugosc i wydrukuje i w biala ramke dam nad lozeczko moze
Ale śliczne! Jeszcze tylko nam napisz, co to znaczy.
Krysti, naprawdę super te ubranka!
Robotka, gartuluję zakupu wózka - teraz już nie ma odwrotu.A jaki kolor wybrałaś?
I Ewelcia, super, że nie dołączyłaś do cukrzycowych mam.
Wercia, ja też mam te prądy, tylko właśnie w prawej nodze, pod kolanem i w pachwinie.Ale już jest dużo lepiej niż było w weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:52
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Rudzia dowiesz się od sprzedawcy ile się czeka, ale zazwyczaj szybko wózki przychodzą mimo że piszą że do miesiąca czasu:)
hehe KRysti no bo jak można zmieniać zdanie na 2 miesiące przed porodem:D dobrze zrobił że Cię zjebała Ty kiedy będziesz miała swój wózeczek??
na poczatku zamawiam
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe Fasia a nie lepiej pójść do jakiegoś sklepu i po prostu przymierzyć?? przecież w razie czego możesz do krawcowej zanieść to Ci dopasuje tak jak dokładnie chcesz:)
ja się akurat za bardzo nie przejmuję jak będę wyglądała:) pewnie całe trzy dni nie wyjdę z sali bo i po co?
tv na sali, łazienka na sali:) odwiedzających nie spodziewam się więc nie ma ciśnienia:)
może warto trochę na luzie do tematu podejść co??
oglądamy bajkę na TVP2 o roszpunce:D ale śmieszna:D
WERA ja tez nie jem prawie witamin, oprcz regularnych DHA:)
w ogóle to moze pharmaton martuelle ktore sobie brałam co 2-3 dni nie ma w sprzedaży:Pweronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Robotka a który ww końcu?
Wera super że przeprowadzka za miesiąc! Będziecie bezpieczniejsi, do pracy bliżej, no i dla niuni będziesz mogła już miejsce szykowaćrabin stwierdzil tak A CO BOGU PO JEDNYM, STARYM NAPLETKU hahaha masakra
zreszta dziecka bym nigdy nie obrzezala! jestesmy nowoczesni. do pracy 5min na piechote, kupe kasy oszczedzimy
a jeszcze jedna wspaniala wiadomosc... moj nie moze beze mnie byc w studiu nie poradzi sobie sam, ale nasz przyjaciel ktorego moj uczyl tatuowac i ktory ma swoje studio zaproponowal ze pomoze patrykowi i wezmie naszych klientow do siebie i patryka dowiezie do pracy
wiec jesli bedzie taka koniecznosc to nadal bedzie zaraniac w tym czasie
ale mysle ze 2 tyg na bank bedzie chcial siedziec w domciu z nami
tak czy inaczej opcja super jesli bedzie potrzebna!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Fasia a nie lepiej pójść do jakiegoś sklepu i po prostu przymierzyć?? przecież w razie czego możesz do krawcowej zanieść to Ci dopasuje tak jak dokładnie chcesz:)
ja się akurat za bardzo nie przejmuję jak będę wyglądała:) pewnie całe trzy dni nie wyjdę z sali bo i po co?
tv na sali, łazienka na sali:) odwiedzających nie spodziewam się więc nie ma ciśnienia:)
w ogóle to moze pharmaton martuelle ktore sobie brałam co 2-3 dni nie ma w sprzedaży:PKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe nie no spoko niech każdy przecież pisze co chce:D
powiedziałam że ją Tylko zapamiętam z wybierania koszul a to chyba nic złego:D
MANTISSA pisałam w pierwszym poście na tej stronie że gondola jest w beżu a spaceróka khaki ten taki modny terra;)
heheHWESTA no akurat xlander do tanich nie należy;) w porównaniu do bebetto nano czy też fyna:) ale powiem Ci że do jedyny wozek gdzie wiem że ze spacerówki będę korzystała maksymalnieKasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe Fasia a nie lepiej pójść do jakiegoś sklepu i po prostu przymierzyć?? przecież w razie czego możesz do krawcowej zanieść to Ci dopasuje tak jak dokładnie chcesz:)
w ogóle to moze pharmaton martuelle ktore sobie brałam co 2-3 dni nie ma w sprzedaży:P -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Robotka soki z marchwi wale jak ty by miec karnacje ciemną
właśnie dziś nie piłam:P a tak mi się cche:D chyba uruchomię sokowirówkęmoże mnie w domu nie zabiją
ja piernicze jak mnie w tej ciąży suszy:PKrysti, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe nie no spoko niech każdy przecież pisze co chce:D
powiedziałam że ją Tylko zapamiętam z wybierania koszul a to chyba nic złego:D
MANTISSA pisałam w pierwszym poście na tej stronie że gondola jest w beżu a spaceróka khaki ten taki modny terra;)
heheHWESTA no akurat xlander do tanich nie należy;) w porównaniu do bebetto nano czy też fyna:) ale powiem Ci że do jedyny wozek gdzie wiem że ze spacerówki będę korzystała maksymalniejak dostaniesz pisz jak się zdaje prowadzi itp
opinia twoja na wage zlota
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka ja niestety spodziewam się gości czyli przyjdzie pewnie tato, brat, szwagierka, tesciowie, moje przyjaciółki na bank się zjawia.. Ehh.. Oby nikt więcej.. Podchodzę do tego na luzie ale zależy mi mimo wszystko na wyglądzie. Może dla Was to głupie. W sklepach nie ma nic. Szukam od dawna.
Spoko, nie istotne
Weronika super opcja z tym domem. Wszystko lepiej niż teraz więc też bym była zajarana)
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 no nie jest tani ale nie jest tez drogi, cena jest akurat taka wg mnie, jesli idzie w parze z jakoscia
nie umiem zrobic zamowienia z gemini, jak odpalam strone apteki to mam pustke we lbie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:01
-
Krysti wrote:Weronika gratki nowy dom
extra coreczka bedzie miala ogrôd do zabawy ,bedziesz kupowac chustawke
ale jestem mega szczesliwa ze tak nam poszli na reke...to od nich podostawalismy tez zabawki edukacyjne az do roku zycia dziecka, wszystkie interaktywne po ich corci ktora ma 1,5 roczku..sa tak drigie ze jesli mialabym je kupic to nigdy nie byloby mnie stac, z tego co od nich dostalam to zabawki wartosci z 700f!!!! z 10 ksiazeczek grajacych, chodzace zwierzaki, nauka alfabetu, z 20 grzechotek, maty edukacyjne..nawet siedzonko do karmienia i ubranka przesluczne, sam wloskie i mega drogie firmy od 9 do 18m...az mi wstyd, ale sam mo mowil ze cieszy sie razem z nami ze nam sie udalo po tak dlugim czasie i chce jako nasz przyjaciel angazowac sie..
Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość