Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe no to wal wal:D na wakacje prawie Ci skóra pociemnieje:D
właśnie dziś nie piłam:P a tak mi się cche:D chyba uruchomię sokowirówkęmoże mnie w domu nie zabiją
ja piernicze jak mnie w tej ciąży suszy:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja z wózkiem nie mam dylematu na początek bo mamy 3w1 od koleżanki garco evo, choć wiadomo, że wolałabym kupić nowy, śliczniusi taki teraz wybór
ale za to spacerówkę wypasioną zafundujemy Mikolao z prawdziwego zdarzenia
Zdjęcia jednak wrzucę hurtem jutro, kącik, ciuszki i moje brzuchalstwo 28 tydzień.
Mogę Was jutro zaspamować trochę?Bambi85, Fasia, Krysti, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:do chustawki na zewntrz to daleko jeszcze
ale jestem mega szczesliwa ze tak nam poszli na reke...to od nich podostawalismy tez zabawki edukacyjne az do roku zycia dziecka, wszystkie interaktywne po ich corci ktora ma 1,5 roczku..sa tak drigie ze jesli mialabym je kupic to nigdy nie byloby mnie stac, z tego co od nich dostalam to zabawki wartosci z 700f!!!! z 10 ksiazeczek grajacych, chodzace zwierzaki, nauka alfabetu, z 20 grzechotek, maty edukacyjne..nawet siedzonko do karmienia i ubranka przesluczne, sam wloskie i mega drogie firmy od 9 do 18m...az mi wstyd, ale sam mo mowil ze cieszy sie razem z nami ze nam sie udalo po tak dlugim czasie i chce jako nasz przyjaciel angazowac sie..
mnie moze trafic ze z maluszkiem bede przewozic graty na dom tez z ogrodem nie widzimy się w studio flat z malym jak podrosnie i to drugie pietro wozek znosic trza no ciezko a dom to co inne
no drogie są tu rzeczy dobrze ze dostajesz ze masz fajnych ludzi w kolo siebie ,Ja w irlandi gdybym byla to tez bym dostala sporo rzeczy od ludzi i od siostry a tak to musze kupowac .
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaaa MALENQ wtajcie
to Ty mi pisz co u was:D jak się młoda ma:D bo ja na różową stronę rzadko zaglądam:(
u nas dobrze:) rośniemy, kopiemy, właśnie dopinamy ostatnie rzeczy z wyprawki i ogólnie czujemy się dobrze:D
niezmiernie się cieszę że KAp i Ewik razem idą przez tą cudowną drogęzazdraszczam że są we dwie:) ale ja tu mam takie fajne kwietniówki że trochę sobie to wszystko zrekompensowałam:D
KRYSTI na pewno Ci pokażę zdjęcia i zdam recenzjęchoć w sklepie prowadził się bajecznie:) leciutko:) zwinnie jak na taki wózek.
i na pewno będziesz z niego zadowolona, trzeba mieć tylko na uwadze to że to wózki masywne:) takie w teren:) ale teraz widze że xlandery robią bardzo kompaktowe, można złożyć do małych rozmiarów:)
z XA będziesz zadowolona, ja miałam dla córki tylko 2 koła, dziś wystawiłam na olx i dziś poszedłto są chodliwe wózeczki:)
no ja już soka wypiłam, jezu wiecie co? już mi dłonie się pomarańczowe robią, musze przystopować;/KasiaKwiatek, Krysti, Malenq, weronika86 lubią tę wiadomość
-
ok laseczki idę
mąż na mnie zerka z wyra:)
FASIA:) podziwiam Cię że tyle gości po cesarce będziesz przyjmowała:) dziś o tym na SR rozmawialiśmy:)
aaaa i wcale się nie przejmuj:) będziesz pewnie i tak najseksowniejszą i najzdrabniejszą mamuśką na oddziale:D jeszcze jak te swoje okulary założysz:)Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Robotka najchętniej nikogo bym nie przyjmowała.. Oni sami przyjdą..
u mnie już była zapowiedz że goście tak ale dopiero gdzieś po tygodniu w domu:) tzn moja mama ma przyjechać od razu;)
dooobra uciekam:)Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Robotka1 no nie jest tani ale nie jest tez drogi, cena jest akurat taka wg mnie, jesli idzie w parze z jakoscia
nie umiem zrobic zamowienia z gemini, jak odpalam strone apteki to mam pustke we lbie
jak już zrobisz, to się podziel.Ja też miałam dziś to załatwić, ale juz mi się nie chce.
Ja się powoli na Jodo Fyna nastawiam, jest duży wybór używek na olx i w przystępnych cenach.
Fasia, nam wcale twoje gadulenie o koszulach nie przeszkadza, więc się nie stresuj.
O, i też uruchomiłam dziś sokowirówkę. Po raz pierwszy od 3 miesięcy.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:aaaa MALENQ wtajcie
to Ty mi pisz co u was:D jak się młoda ma:D bo ja na różową stronę rzadko zaglądam:(
u nas dobrze:) rośniemy, kopiemy, właśnie dopinamy ostatnie rzeczy z wyprawki i ogólnie czujemy się dobrze:D
niezmiernie się cieszę że KAp i Ewik razem idą przez tą cudowną drogęzazdraszczam że są we dwie:) ale ja tu mam takie fajne kwietniówki że trochę sobie to wszystko zrekompensowałam:D
KRYSTI na pewno Ci pokażę zdjęcia i zdam recenzjęchoć w sklepie prowadził się bajecznie:) leciutko:) zwinnie jak na taki wózek.
i na pewno będziesz z niego zadowolona, trzeba mieć tylko na uwadze to że to wózki masywne:) takie w teren:) ale teraz widze że xlandery robią bardzo kompaktowe, można złożyć do małych rozmiarów:)
z XA będziesz zadowolona, ja miałam dla córki tylko 2 koła, dziś wystawiłam na olx i dziś poszedłto są chodliwe wózeczki:)
no ja już soka wypiłam, jezu wiecie co? już mi dłonie się pomarańczowe robią, musze przystopować;/ja tez sok pije tym razem greyfrut pomarancza
pychaaaa
-
nick nieaktualny