WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe no to wal wal:D na wakacje prawie Ci skóra pociemnieje:D
    właśnie dziś nie piłam:P a tak mi się cche:D chyba uruchomię sokowirówkę:D może mnie w domu nie zabiją:D

ja piernicze jak mnie w tej ciąży suszy:P
    Noo mnie wcsokowirówce denerwuje ze trza myc wsio:) calą rozbierac

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Robuś pijoku jeden.....
    Jak samopoczucie? Malutka w brzuszku dokazuje???
    Jak siostrzyczka czeka niecierpliwie??
    I jak sobie radzisz ze słodkim lenistwem??
    Buziaki i powodzenia :-)

KasiaKwiatek, Robotka1, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z wózkiem nie mam dylematu na początek bo mamy 3w1 od koleżanki garco evo, choć wiadomo, że wolałabym kupić nowy, śliczniusi taki teraz wybór :-) ale za to spacerówkę wypasioną zafundujemy Mikolao z prawdziwego zdarzenia ;-)
    Zdjęcia jednak wrzucę hurtem jutro, kącik, ciuszki i moje brzuchalstwo 28 tydzień.
    Mogę Was jutro zaspamować trochę? :-D

Bambi85, Fasia, Krysti, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast film oglądać to leżę z telefonem w ręce i z Wami pisze. Serio jestem uzależniona hihi :)

KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ignaśiowi to dziś kupilam :)<3 jutro zapewne cos jeszcze pojde kupic :) znając mnie dopiero się rozkrecam :D

PIĘKNE!!!:)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    do chustawki na zewntrz to daleko jeszcze :-) ale jestem mega szczesliwa ze tak nam poszli na reke...to od nich podostawalismy tez zabawki edukacyjne az do roku zycia dziecka, wszystkie interaktywne po ich corci ktora ma 1,5 roczku..sa tak drigie ze jesli mialabym je kupic to nigdy nie byloby mnie stac, z tego co od nich dostalam to zabawki wartosci z 700f!!!! z 10 ksiazeczek grajacych, chodzace zwierzaki, nauka alfabetu, z 20 grzechotek, maty edukacyjne..nawet siedzonko do karmienia i ubranka przesluczne, sam wloskie i mega drogie firmy od 9 do 18m...az mi wstyd, ale sam mo mowil ze cieszy sie razem z nami ze nam sie udalo po tak dlugim czasie i chce jako nasz przyjaciel angazowac sie..
    Wercia mnie tez czeka przeprowadzka :) mnie moze trafic ze z maluszkiem bede przewozic graty na dom tez z ogrodem nie widzimy się w studio flat z malym jak podrosnie i to drugie pietro wozek znosic trza no ciezko a dom to co inne :) no drogie są tu rzeczy dobrze ze dostajesz ze masz fajnych ludzi w kolo siebie ,Ja w irlandi gdybym byla to tez bym dostala sporo rzeczy od ludzi i od siostry a tak to musze kupowac .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    PIĘKNE!!!:)
    Hania dziekuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide po platki do sklepu i mleko :)zyc bez platek juz nie mogę.

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa MALENQ wtajcie :D
    to Ty mi pisz co u was:D jak się młoda ma:D bo ja na różową stronę rzadko zaglądam:(
    u nas dobrze:) rośniemy, kopiemy, właśnie dopinamy ostatnie rzeczy z wyprawki i ogólnie czujemy się dobrze:D
    niezmiernie się cieszę że KAp i Ewik razem idą przez tą cudowną drogę:D zazdraszczam że są we dwie:) ale ja tu mam takie fajne kwietniówki że trochę sobie to wszystko zrekompensowałam:D

KRYSTI na pewno Ci pokażę zdjęcia i zdam recenzję:) choć w sklepie prowadził się bajecznie:) leciutko:) zwinnie jak na taki wózek.
    i na pewno będziesz z niego zadowolona, trzeba mieć tylko na uwadze to że to wózki masywne:) takie w teren:) ale teraz widze że xlandery robią bardzo kompaktowe, można złożyć do małych rozmiarów:)
    z XA będziesz zadowolona, ja miałam dla córki tylko 2 koła, dziś wystawiłam na olx i dziś poszedł:) to są chodliwe wózeczki:)

no ja już soka wypiłam, jezu wiecie co? już mi dłonie się pomarańczowe robią, musze przystopować;/

KasiaKwiatek, Krysti, Malenq, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia K Ty mas super wózeczek, aktualna kolekcja no i za free:) koleżanka miała graco i sobie chwaliła:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok laseczki idę:) mąż na mnie zerka z wyra:)

FASIA:) podziwiam Cię że tyle gości po cesarce będziesz przyjmowała:) dziś o tym na SR rozmawialiśmy:)
    aaaa i wcale się nie przejmuj:) będziesz pewnie i tak najseksowniejszą i najzdrabniejszą mamuśką na oddziale:D jeszcze jak te swoje okulary założysz:)

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka najchętniej nikogo bym nie przyjmowała.. Oni sami przyjdą..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka najchętniej nikogo bym nie przyjmowała.. Oni sami przyjdą..
    Wiem Fasia, na pewno będzie dobrze:) i życzę Ci żeby odwiedzinki nie były dla was męczące:) tzn dla Ciebie i Julka:)

u mnie już była zapowiedz że goście tak ale dopiero gdzieś po tygodniu w domu:) tzn moja mama ma przyjechać od razu;)

dooobra uciekam:)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sie żegnam, oglądamy Robin Hooda już w łóżeczku.
    Dobranoc Brzuchatki
    Jutro wracam z fotkami.
    Ciekawe jak noc dzisiaj każdej minie? Obyscie pospały

Fasia, Lali, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Robotka1 no nie jest tani ale nie jest tez drogi, cena jest akurat taka wg mnie, jesli idzie w parze z jakoscia :) nie umiem zrobic zamowienia z gemini, jak odpalam strone apteki to mam pustke we lbie :P

jak już zrobisz, to się podziel. :) Ja też miałam dziś to załatwić, ale juz mi się nie chce. :)

Ja się powoli na Jodo Fyna nastawiam, jest duży wybór używek na olx i w przystępnych cenach. :)

Fasia, nam wcale twoje gadulenie o koszulach nie przeszkadza, więc się nie stresuj. :)

O, i też uruchomiłam dziś sokowirówkę. Po raz pierwszy od 3 miesięcy. :P

Fasia lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    aaaa MALENQ wtajcie :D
    to Ty mi pisz co u was:D jak się młoda ma:D bo ja na różową stronę rzadko zaglądam:(
    u nas dobrze:) rośniemy, kopiemy, właśnie dopinamy ostatnie rzeczy z wyprawki i ogólnie czujemy się dobrze:D
    niezmiernie się cieszę że KAp i Ewik razem idą przez tą cudowną drogę:D zazdraszczam że są we dwie:) ale ja tu mam takie fajne kwietniówki że trochę sobie to wszystko zrekompensowałam:D

KRYSTI na pewno Ci pokażę zdjęcia i zdam recenzję:) choć w sklepie prowadził się bajecznie:) leciutko:) zwinnie jak na taki wózek.
    i na pewno będziesz z niego zadowolona, trzeba mieć tylko na uwadze to że to wózki masywne:) takie w teren:) ale teraz widze że xlandery robią bardzo kompaktowe, można złożyć do małych rozmiarów:)
    z XA będziesz zadowolona, ja miałam dla córki tylko 2 koła, dziś wystawiłam na olx i dziś poszedł:) to są chodliwe wózeczki:)

no ja już soka wypiłam, jezu wiecie co? już mi dłonie się pomarańczowe robią, musze przystopować;/
    Wiem ze bedę zadowolona z wózka :) ja tez sok pije tym razem greyfrut pomarancza :) pychaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co zamowic do pielegnacji i kapania bobasa? Tyle tego, ze nie wiem

• mantissa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Ja biorę Hipp, dziewczyny brały albo Hipp albo Linomag z tego co wiem./ :)

Fasia, hwesta lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Napisalam Ci na priv to co ja kupilam :)

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 2214 2215 2216 2217 2218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ