Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Ci wrzucę, Liloe:
https://www.facebook.com/masteredek/posts/1014186968611456liloe lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Dzięki za słowa otuchy. Dbajcie o siebie i jezdzijcie na IP z byle problemem bo to może uratować ciążę.
Nadzieja dobrze zrobilam ze pojechalas na IP. Ja tez uważam ze lepiej kilka razy za dużo pojechać niż zlekcewazyc chociaż czasem tez nam to bokiem może wyjść tak jak np mi poszlam z twardnienia mi do innego lekarza na szybko bo nie mogłam się dostać do mojego a wg niego juz miałam rodzic a tu juz 2 tygodnie i jakoś nie urodzilam i nawet nospy nie biorę a zafundowalby mi niepotrzebnie szpital sterydy itp...Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja - trzymaj się dzielnie ! Dobrze, że trafiłaś na IP. Z pessarem będzie już tylko lepiej. Ja mam założony szew okrężny, bo u mnie w szpitalu nie stosuje się pesarów. Nie wyobrażam sobie co by się działo gdyby nie ten szew. Założą u Ciebie i będziesz spokojniejsza, a dzieciątko bezpieczniejsze. Bądź dzielna i odzywaj się do nas. Ściskam Cię mocno!
Ida fajnie, że zakupy udane) nic nie miałaś, a tu prosze ile pozycji przybyło w ciągu 3 godzin
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja,trzymaj sie,bedzie dobrze! Ja jestem ciekawa mojej szyjki jak się ma,ale wizyta dopiero 3 lutego. Zamówiłam wszystko w aptece gemini;) łącznie z butelkami,smoczkami,proszkami,kosmetykami
ufffff....coraz bliżej do porodu:)
Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Nadzieja,trzymaj sie,bedzie dobrze! Ja jestem ciekawa mojej szyjki jak się ma,ale wizyta dopiero 3 lutego. Zamówiłam wszystko w aptece gemini;) łącznie z butelkami,smoczkami,proszkami,kosmetykami
ufffff....coraz bliżej do porodu:)
Dawaj swój koszyk na priv.Porównam sobie.
hwesta lubi tę wiadomość
-
Hwesta no dobrze że już gemini odchaczone na liście
Ida Nio u ciebie też się zmniejsza patrzę
A u mnie jeszcze przewijak do kupienia na łóżeczko przyda się na pewno bo pamiętam że przy przewijaniu córci na kanapie kręgosłup wysiadal niestety ,poza tym trochę kosmetyków dla dzidzi jeszcze i dla mnie też parę rzeczy jeszcze do kupienia -
Hej Laski
Rudzia jak to znikasz? Daj spokoj, nie zostawiaj nas
Ja przespalam cala noc pieknie, teraz kawka. Musze zrobic dzis nowa liste co kupic, bo wczoraj troche sie obkupilam
Ida a jakie lozeczko wybralas? Moze juz pisalas a ja przeoczylam, ale chetnie zobacze -
NADZIEJA trzymaj się!!!:*
KASIA czekamy od rana na zdjęcia obiecane:)
IDA fajnie że zakupy udane:)
ja średnio wyspana ale może byćdziś pół nocy przeżywałam swój wózek:P hehe
teraz myślę co na śniadanie zjeśća popołudniu idziemy z młodą do kina:)
pogoda taka że nic się innego nie chce:P -
iwonka1077 wrote:Lali a co kupilas pochwal sie ,ja wykreślam tylko ze swojej drugiej nie robie boje sie ze coś dopisze he he
lozeczko i materac te juz mam. W sumie moglam jeszcze w smyku kupic czapeczki dla noworodka ale zapomnialam. Dzis chyba wybiore sie jeszcze raz na zakupy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Kosmetyki z babydream, podklady na lozko, waciki duze, waciki z ogranicznikami, kocyk i zestaw poscieli ze smyka
lozeczko i materac te juz mam. W sumie moglam jeszcze w smyku kupic czapeczki dla noworodka ale zapomnialam. Dzis chyba wybiore sie jeszcze raz na zakupy
A chusteczki do dupki to jakie kupujecie mi niwea odpowiadały ale chyba na początku miałam pampersa a teraz nie wiem sama jakie wziąść,
zastanawiam się nad biedronka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 08:53