Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To juz tu napisze
ja kupilam z rossmana bo kuzynka sprawdziła je na swojej córce i ponoć nie ma nic sztucznego. Kupilam płyn do kąpieli i mycia włosków w jednym, krem taki gesty do pupy na odparzenia, balsam po kąpieli nawilzajacy i krem na dwór jak się wychodzi żeby buziaczka wysmarowac czy raczki i tyle
mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Jejku dziewczyny ja tez czytałam dzisiaj o tym 500 gramowym maleństwie. Widzialyscue zdjecie..? Jakie malusie. Rozumiem ze na Polnej w Poznaniu jest baaardzo dobry sprzęt ze udaje im sie takie maleństwa ratować...
Juz ratują takie malenstwa ale jak one się później rozwijają to juz inna sprawa... Najbezpieczniejszych jest rodzić dziecko ponad 2 kg tak slyszalam.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:To juz tu napisze
ja kupilam z rossmana bo kuzynka sprawdziła je na swojej córce i ponoć nie ma nic sztucznego. Kupilam płyn do kąpieli i mycia włosków w jednym, krem taki gesty do pupy na odparzenia, balsam po kąpieli nawilzajacy i krem na dwór jak się wychodzi żeby buziaczka wysmarowac czy raczki i tyle
Ja kupilam dzis dokladnie to samoOla89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to jeden z argumentow dlaczego decyduje sie na ten szpital no i moj doktor. W grudniu przed swietami urodzilo sie dzieciątko 600 gr tez tam, znajomej znajomej, az sie boje dowiadywac co z nim dalej
Ja tez mam faze na lody od kilku dni, ale za ten sorbet to Cie Liloe udusze , zapomnialam ze uwielbiam... malinowy albo mango , wiem co jutro kupie, dzisiaj juz odpuszcze bo maz wlasnie wrocil z pomaranczami i z krowkami : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:47
liloe, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Juz ratują takie malenstwa ale jak one się później rozwijają to juz inna sprawa... Najbezpieczniejszych jest rodzić dziecko ponad 2 kg tak slyszalam.
Ja tez ostatnio czytałam ze 32 tydzien i/lub waga 2 kg to juz taka bezpiecznaja to mam wogole jakas schizmę i sie cieszę nie tylko z każdego tyg ale i z każdego dnia wiecej, hihi
-
Gosha wrote:Tak, tak... Na to nie ma reguły, moja koleżanka 33 lata urodzona jako wcześniak pobiła rekord Polski, w tamtych czasach uratowali ja z waga niecała 800 gram. I jest z nia wszystko ok, z kolei znajomych synek z 28 tyg i ma porażenie...
Ja tez ostatnio czytałam ze 32 tydzien i/lub waga 2 kg to juz taka bezpiecznaja to mam wogole jakas schizmę i sie cieszę nie tylko z każdego tyg ale i z każdego dnia wiecej, hihi
To ja tak samomyslalam ze tylko ja mam taka schize
czekam na ten 33 tydzień albo na 2 kg jak na zbawienie
a jeszcze mam taki wodnisty śluz i wmowilam sobie ze może to wody chociaż nic na to nie wskazuje to juz w ogóle czekam na następną wizytę jak na zbawienie
-
Cześć dziewczyny. Trafiłam do szpitala bo miałam krew pod koniec sikania. Okazało się ze to był pikuś bo od kamicy nerkowej a przy usg wyszło ze szyjka skrócona do 1,5 cm! Nie czułam dolegliwosci, nic nie bolało a tu taka niespodzianka. Zrobiono mi posiew a w poniedziałek zaloza m pessar. i pewnie do środy będę tu leżeć. Do tego sterydy dostałam na płuca małej.
-
Lali wrote:Ja kupilam dzis dokladnie to samo
Powinnysmy być zadowolone z babydream dużo pozytywnych opinii slyszalam a cena super. Pozatym moim zdaniem nie można dziecka przyzwyczaić od razu do jakiś drogich i specyficznych kosmetyków bo później jest problem np jak się stosuje tylko emolienty to slyszalam ze skora tak się może przyzwyczaić ze potem cały czas trzeba tego uzywacmantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Cześć dziewczyny. Trafiłam do szpitala bo miałam krew pod koniec sikania. Okazało się ze to był pikuś bo od kamicy nerkowej a przy usg wyszło ze szyjka skrócona do 1,5 cm! Nie czułam dolegliwosci, nic nie bolało a tu taka niespodzianka. Zrobiono mi posiew a w poniedziałek zaloza m pessar. i pewnie do środy będę tu leżeć. Do tego sterydy dostałam na płuca małej.
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Powinnysmy być zadowolone z babydream dużo pozytywnych opinii slyszalam a cena super. Pozatym moim zdaniem nie można dziecka przyzwyczaić od razu do jakiś drogich i specyficznych kosmetyków bo później jest problem np jak się stosuje tylko emolienty to slyszalam ze skora tak się może przyzwyczaić ze potem cały czas trzeba tego uzywac
-
Nadzieja84 wrote:Cześć dziewczyny. Trafiłam do szpitala bo miałam krew pod koniec sikania. Okazało się ze to był pikuś bo od kamicy nerkowej a przy usg wyszło ze szyjka skrócona do 1,5 cm! Nie czułam dolegliwosci, nic nie bolało a tu taka niespodzianka. Zrobiono mi posiew a w poniedziałek zaloza m pessar. i pewnie do środy będę tu leżeć. Do tego sterydy dostałam na płuca małej.
Jejku, trzymaj się tam, Nadzieja! Widać szczęście w nieszczęściu z tą kamicą nerkową. Trzymamy to kciuki za Ciebie i maleństwo, niech się jeszcze nie spieszy na świat.Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
LILOE nie wiem jak wstawić linka z FB tymbardziej przez tel, ale informacje ta przeczytałam u użytkownika Bartłomiej Niedzielski, to nie jest mój znajomy ale gdzies mi to opublikowało, wiec możesz podejrzeć u niego ta kruszynkę.
liloe lubi tę wiadomość