Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No tak co sobie żałować hihi
    A chusteczki do dupki to jakie kupujecie mi niwea odpowiadały ale chyba na początku miałam pampersa a teraz nie wiem sama jakie wziąść,
    zastanawiam się nad biedronka?

Ja kupilam te z biedronki a okaże się w praniu czy będą ok najwyżej ja zuzyje :P ciocia mi mówiła np ze jej córka toleruje tylko pampers ale to juz od dziecka zależy nie przewidzimy teraz :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio może i tak kupię pampersa albo co tam będzie w promocji i już

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 31 tyg i 8 miesiacu wg belly! Nie mogłam dziś do 4 spac... ogarnęło mnie przerazenie,ze nie zdążę ze wszystkim i dziś zamawiam wanienke,ten wkład do kapania dzidzi,rozejrze się za lozeczkiem i wozkiem... o matko... Mantissa nie umiem skopiować tego koszyka i nie widzi mi Cię w przyjaciolach:/

Fasia, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale pospalam! Zasnela chwile po północy. Mąż wstawał do wc kolo 1.30 wiec i ja od razu skorzystałam no i jak zasnela tak dopiero o 7.19 obudzily mnie silne kopniaki od Julka :)))) rany ostatni raz tak długo spalam kilka miesięcy temu :D

Rudzie gdzie wybywasz?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) no dzisiaj ja mialam pobudkę o 5...moje koty postanowiły sie pobawić...też wykorzystałam to na siku, ale na szczęście udało się zasnąć i obudziłam się o 9.
    Zaraz się zwlokę i wrzucę foty.
    Ida no ruszyłaś z zakupami konkret :-) Hwesta też, widzę, że po kolei zaczyna się wicie gniazda na całego :-) niby mamy ciut ponad 2 miesiące, ale z drugiej strony kto wie ile na prawdę czasu mamy...pierwsze rozpakowania pewno będą już koło 36 tygodnia
    Nadzieja współczuję ale mimo wszystko szczęśliwie organizm włączył alarm w odpowiedniej chwili, odezwij się jak już opanujecie sytuację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mozecie mi polecic posciel do lozeczka i przewijak na lozeczko? Oraz wanienke? Bo na allegro tego duzo jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja pościel mam od Natalii, a przewijak kupiłam używany ledwo co bo nie widać na olx. Wkłady do pościeli to raczej sztuczne nie puch czy coś bo uczulą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek a ile zmian tej poscieli potrzebuje?

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaKwiatek a ile zmian tej poscieli potrzebuje?

Ja pościel kupilam razem z lozeczkiem na allegro razem zaplacilam 310 zł lozeczko dwa komplety pościeli wypełnienie i przescieradelko. Jak chcesz to wyśle potem linka do sprzedawcy.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 bardzo prosze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta 2 spokojnie wystarczą, jak kupisz tą co Ola wyrzuciła to będziesz miała co trzeba :-)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ola89 bardzo prosze :)

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-sliczna-posciel-3gratisy-i4817476880.html#

Wejdą sobie na tego użytkownika bo in ma dużo opcji do wyboru lozeczko same czy z szuflada np

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ola :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda :D mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel" :D
    Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczko :D a kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać :D

No i weź tu babo zrozum mężczyznę :D

Ola89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda :D mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel" :D
    Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczko :D a kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać :D

no, a chcoiaz ostateczna decyzja??? bo mój to często cos tak powie ja się nastawiam a póżniej dupa zmienia front.... ja to sie mam z tym swoim.....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Mój maz nie mógł się doczekać aż kupimy lozeczko czy wózek dlatego tak wcześnie wszystko kupilam żeby się cieszył :P

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko mamy takie od mojej Przyjaciółki :) Klupś z żyrafką :)

eac5d0f1a671db6bmed.jpg
    (zdjęcie z allegro)

Drugie jest całkowicie białe, same szczebelki. Niestety troszkę odchodzi farba więc wymaga malowania, dlatego póki co do pokoju będziemy wstawiać to z Żyrafką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:06

Gosha, nick nieaktualny, weronika86, iwonka1077, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka myślę, ze ostatecznie, bo On o tym łóżeczku już od dawna mówi :) Ja Go bardziej przekonuje, ze tu miejsca nie ma no ale On się uparł, że gdzieś wciśniemy :D

Ola bo ich chyba cieszą właśnie takie wieksze rzeczy typu właśnie - łóżeczko, wózek, a nie ciuszki które bardziej nam sprawiają radochę podczas zakupów :D

Kurcze to teraz muszę szukać pościeli, poszewek i materaca ! :D

iwonka1077 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mam bardzo podobne tylko z misiem :-) u mnie też mój Kuba najbardziej cieszył się z łóżeczka i wózka. Łóżko stoi już 2 miesiące, wyśmierdziało sie na pewno :-P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a mi się dzisiaj śniło, że mi wody odeszły w łóżku i pojechałam rodzić, a tam 5cm rozwarcia i nic nie bolało :-D hmmmmm ale byłoby fajnie jakby się sprawdziło :-D

Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

‹‹ 2217 2218 2219 2220 2221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ