Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:No tak co sobie żałować hihi
A chusteczki do dupki to jakie kupujecie mi niwea odpowiadały ale chyba na początku miałam pampersa a teraz nie wiem sama jakie wziąść,
zastanawiam się nad biedronka?
Ja kupilam te z biedronki a okaże się w praniu czy będą ok najwyżej ja zuzyjeciocia mi mówiła np ze jej córka toleruje tylko pampers ale to juz od dziecka zależy nie przewidzimy teraz
-
nick nieaktualnyWitam się w 31 tyg i 8 miesiacu wg belly! Nie mogłam dziś do 4 spac... ogarnęło mnie przerazenie,ze nie zdążę ze wszystkim i dziś zamawiam wanienke,ten wkład do kapania dzidzi,rozejrze się za lozeczkiem i wozkiem... o matko... Mantissa nie umiem skopiować tego koszyka i nie widzi mi Cię w przyjaciolach:/
Fasia, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ale pospalam! Zasnela chwile po północy. Mąż wstawał do wc kolo 1.30 wiec i ja od razu skorzystałam no i jak zasnela tak dopiero o 7.19 obudzily mnie silne kopniaki od Julka
))) rany ostatni raz tak długo spalam kilka miesięcy temu
Rudzie gdzie wybywasz?hwesta, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
no dzisiaj ja mialam pobudkę o 5...moje koty postanowiły sie pobawić...też wykorzystałam to na siku, ale na szczęście udało się zasnąć i obudziłam się o 9.
Zaraz się zwlokę i wrzucę foty.
Ida no ruszyłaś z zakupami konkretHwesta też, widzę, że po kolei zaczyna się wicie gniazda na całego
niby mamy ciut ponad 2 miesiące, ale z drugiej strony kto wie ile na prawdę czasu mamy...pierwsze rozpakowania pewno będą już koło 36 tygodnia
Nadzieja współczuję ale mimo wszystko szczęśliwie organizm włączył alarm w odpowiedniej chwili, odezwij się jak już opanujecie sytuację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:KasiaKwiatek a ile zmian tej poscieli potrzebuje?
Ja pościel kupilam razem z lozeczkiem na allegro razem zaplacilam 310 zł lozeczko dwa komplety pościeli wypełnienie i przescieradelko. Jak chcesz to wyśle potem linka do sprzedawcy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda
mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel"
Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczkoa kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać
No i weź tu babo zrozum mężczyznęOla89, hwesta, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda
mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel"
Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczkoa kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać
No i weź tu babo zrozum mężczyznę
no, a chcoiaz ostateczna decyzja??? bo mój to często cos tak powie ja się nastawiam a póżniej dupa zmienia front.... ja to sie mam z tym swoim.....
-
Fasia wrote:Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda
No i weź tu babo zrozum mężczyznę
Mój maz nie mógł się doczekać aż kupimy lozeczko czy wózek dlatego tak wcześnie wszystko kupilam żeby się cieszył
-
Łóżeczko mamy takie od mojej Przyjaciółki
Klupś z żyrafką
(zdjęcie z allegro)
Drugie jest całkowicie białe, same szczebelki. Niestety troszkę odchodzi farba więc wymaga malowania, dlatego póki co do pokoju będziemy wstawiać to z ŻyrafkąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:06
Gosha, Angela89, weronika86, iwonka1077, hwesta, Krysti, mantissa, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość
-
Iwonka myślę, ze ostatecznie, bo On o tym łóżeczku już od dawna mówi
Ja Go bardziej przekonuje, ze tu miejsca nie ma no ale On się uparł, że gdzieś wciśniemy
Ola bo ich chyba cieszą właśnie takie wieksze rzeczy typu właśnie - łóżeczko, wózek, a nie ciuszki które bardziej nam sprawiają radochę podczas zakupów
Kurcze to teraz muszę szukać pościeli, poszewek i materaca !iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny