WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No tak co sobie żałować hihi
    A chusteczki do dupki to jakie kupujecie mi niwea odpowiadały ale chyba na początku miałam pampersa a teraz nie wiem sama jakie wziąść,
    zastanawiam się nad biedronka?

Ja kupilam te z biedronki a okaże się w praniu czy będą ok najwyżej ja zuzyje :P ciocia mi mówiła np ze jej córka toleruje tylko pampers ale to juz od dziecka zależy nie przewidzimy teraz :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio może i tak kupię pampersa albo co tam będzie w promocji i już

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 31 tyg i 8 miesiacu wg belly! Nie mogłam dziś do 4 spac... ogarnęło mnie przerazenie,ze nie zdążę ze wszystkim i dziś zamawiam wanienke,ten wkład do kapania dzidzi,rozejrze się za lozeczkiem i wozkiem... o matko... Mantissa nie umiem skopiować tego koszyka i nie widzi mi Cię w przyjaciolach:/

Fasia, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale pospalam! Zasnela chwile po północy. Mąż wstawał do wc kolo 1.30 wiec i ja od razu skorzystałam no i jak zasnela tak dopiero o 7.19 obudzily mnie silne kopniaki od Julka :)))) rany ostatni raz tak długo spalam kilka miesięcy temu :D

Rudzie gdzie wybywasz?

hwesta, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) no dzisiaj ja mialam pobudkę o 5...moje koty postanowiły sie pobawić...też wykorzystałam to na siku, ale na szczęście udało się zasnąć i obudziłam się o 9.
    Zaraz się zwlokę i wrzucę foty.
    Ida no ruszyłaś z zakupami konkret :-) Hwesta też, widzę, że po kolei zaczyna się wicie gniazda na całego :-) niby mamy ciut ponad 2 miesiące, ale z drugiej strony kto wie ile na prawdę czasu mamy...pierwsze rozpakowania pewno będą już koło 36 tygodnia
    Nadzieja współczuję ale mimo wszystko szczęśliwie organizm włączył alarm w odpowiedniej chwili, odezwij się jak już opanujecie sytuację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mozecie mi polecic posciel do lozeczka i przewijak na lozeczko? Oraz wanienke? Bo na allegro tego duzo jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja pościel mam od Natalii, a przewijak kupiłam używany ledwo co bo nie widać na olx. Wkłady do pościeli to raczej sztuczne nie puch czy coś bo uczulą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek a ile zmian tej poscieli potrzebuje?

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaKwiatek a ile zmian tej poscieli potrzebuje?

Ja pościel kupilam razem z lozeczkiem na allegro razem zaplacilam 310 zł lozeczko dwa komplety pościeli wypełnienie i przescieradelko. Jak chcesz to wyśle potem linka do sprzedawcy.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 bardzo prosze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta 2 spokojnie wystarczą, jak kupisz tą co Ola wyrzuciła to będziesz miała co trzeba :-)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ola89 bardzo prosze :)

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-sliczna-posciel-3gratisy-i4817476880.html#

Wejdą sobie na tego użytkownika bo in ma dużo opcji do wyboru lozeczko same czy z szuflada np

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ola :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda :D mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel" :D
    Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczko :D a kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać :D

No i weź tu babo zrozum mężczyznę :D

Ola89, hwesta, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Wiecie co niby mężczyźni tak sceptycznie podchodzą do wszelkich dzieciowych zakupów ale po czasie wychodzi z nich radość wicia gniazda :D mój wczoraj wieczorem mówi, że musimy kupić "te wszystkie fajne rzeczy do łóżeczka dla Julka, no wiesz - literki z filcu do powieszenia na łóżeczko, minky i jakąś ładną pościel" :D
    Jak wiecie mieliśmy mieć w pokoju kosz Mojżesza, bo miejsca mało ale mąż sobie wymyślił, że jakoś upchniemy łóżeczko :D a kosz wywieziemy do teściów żeby w trakcie odwiedzin Mały miał gdzie spać :D

no, a chcoiaz ostateczna decyzja??? bo mój to często cos tak powie ja się nastawiam a póżniej dupa zmienia front.... ja to sie mam z tym swoim.....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Mój maz nie mógł się doczekać aż kupimy lozeczko czy wózek dlatego tak wcześnie wszystko kupilam żeby się cieszył :P

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko mamy takie od mojej Przyjaciółki :) Klupś z żyrafką :)

eac5d0f1a671db6bmed.jpg
    (zdjęcie z allegro)

Drugie jest całkowicie białe, same szczebelki. Niestety troszkę odchodzi farba więc wymaga malowania, dlatego póki co do pokoju będziemy wstawiać to z Żyrafką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:06

Gosha, Angela89, weronika86, iwonka1077, hwesta, Krysti, mantissa, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka myślę, ze ostatecznie, bo On o tym łóżeczku już od dawna mówi :) Ja Go bardziej przekonuje, ze tu miejsca nie ma no ale On się uparł, że gdzieś wciśniemy :D

Ola bo ich chyba cieszą właśnie takie wieksze rzeczy typu właśnie - łóżeczko, wózek, a nie ciuszki które bardziej nam sprawiają radochę podczas zakupów :D

Kurcze to teraz muszę szukać pościeli, poszewek i materaca ! :D

iwonka1077 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mam bardzo podobne tylko z misiem :-) u mnie też mój Kuba najbardziej cieszył się z łóżeczka i wózka. Łóżko stoi już 2 miesiące, wyśmierdziało sie na pewno :-P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a mi się dzisiaj śniło, że mi wody odeszły w łóżku i pojechałam rodzić, a tam 5cm rozwarcia i nic nie bolało :-D hmmmmm ale byłoby fajnie jakby się sprawdziło :-D

Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

‹‹ 2217 2218 2219 2220 2221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ