Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Weronika to ja też wpadam na tatoo !!
w jakich okolicach Wy mieszkacie ?
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:wakefield, west yorkshire..a studio jest w FEATHERSTONE...z wroclawia jest super polaczenie do doncaster a ja mam do doncaster 40min do lotniska tylko...2 godziny lotu
Zaraz sprawdzę gdzie to dokładnie się znajdujeMój brat mieszka w Swanscombe w Anglii
EDIT - o rany daleeeeeeko od mojego brata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:51
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Oj, nie wiem dokładnie. Ale na pewno różna sceneria i zmienianie pozycji kilka razy. Plus album.
Hmmm ... My mamy opcję za 200zł, a że udało nam się wygrać 50% taniej to będziemy mieć za 100zł i chyba w cenie jest ok 20zdjęć. Z tego co sie orientuję to jest to standard. Natomiast ja wybrałam sobie sesję brzuszkowąoczywiście noworodkową też robię jakieś 2-3 tyg po porodzie
A u kogo? -
Wercia super wygladasz co ty gadasz o jakis grubasach, ja przestane chyba na swoja wagę wchodzic, wychodzi mi ze przez 4 tygodnie przytyłam 4 kilo koszmar jakiś
z corką maksymalnie 3 do 3,5 kilo tyłam na tym etapie ciązy.......
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika będziemy na 100% !!! Będę trzymać kontakt z Tobą i jesteśmy na wiosnę 2016r.
a do tej pory będę śledzić Wasz profil na fb i stronkę
ale fajnie
trzymam za slowo wiosna 2016
ja wysylalam tobie dane i mam tez twoje nie? co do konsultacji przy karmieniu piersiaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Wercia super wygladasz co ty gadasz o jakis grubasach, ja przestane chyba na swoja wagę wchodzic, wychodzi mi ze przez 4 tygodnie przytyłam 4 kilo koszmar jakiś
z corką maksymalnie 3 do 3,5 kilo tyłam na tym etapie ciązy.......
-
KasiaKwiatek wrote:Iwonka firma przewijaka nie ma znaczenia, każdy pasuje bo to po prostu płaska deska, którą kładziemy na łóżeczko lub stół, wybieraj jaki Ci się podoba
Fasia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:fasia daleko, 200mil..ponad 3hr samochodem...mniej wiecej tyle ile Krysti ma do nas...tez sie na zadupiu jakims osiedlilismy
wszedzie daleko
Ładne okoliceja w ogóle lubię Anglię, podobają mi sie te małe wsie, miasteczka. Spoko, coś się zorganizuje
Zgadam się jakoś z KWIATKIEM albo lepiej nie, bo nas wszystkich nie pomieścicie hihi
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyooo Weronika i nie daleko Leeds, a tam mam przyjaciółkę z liceum, z którą nie widziałam się 14 lat
połączymy to z całą wycieczką
a jeszcze 2 lata wstecz i moja siostra mieszkała w Sheffield
teraz już w Barcelonie siedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:00
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ładne okolice
ja w ogóle lubię Anglię, podobają mi sie te małe wsie, miasteczka. Spoko, coś się zorganizuje
Zgadam się jakoś z KWIATKIEM albo lepiej nie, bo nas wszystkich nie pomieścicie hihi
damy rade
zawsze moge was w piwnicy ugoscic bo mamy miec na nowym domku hahahahahah
-
KasiaKwiatek wrote:ooo Weronika i nie daleko Leeds, a tam mam przyjaciółkę z liceum, z którą nie widziałam się 14 lat
połączymy to z całą wyciczką
a jeszcze 2 lata wstecz i moja siostra mieszkała w Sheffield
teraz już w Barcelonie siedzi
mamy mnostwo klientow z leeds, w sumie jestesmy jedynym typowo polskim studiem tatauzu w okolicy..dokoloa gdzie pracuja polacy w studiach ale u anglikow, my prowadzimy wlasne studio.
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
wercia ja w Sheffield czy gdzies obok nie pamietam teraz mam siostre cioteczna a nad morzem gdzies blisko notingham chyba druga siostre
to latem to namioty sie rozlozyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:59
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:a tam
damy rade
zawsze moge was w piwnicy ugoscic bo mamy miec na nowym domku hahahahahah
Piwnica brzmi nieźle hihi
Dobra laski ciiiiiicho, bo sie jeszcze inne zlecą do Werki i co Ona biedna zrobi - nawet piwnica będzie za małaiwonka1077, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość