Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:W Opolu takie ceny
to mąż załatwiał. Normalnie z tego co kojarzę chyba 200zł za 20 zdjęć. Był konkurs, że któraś tam osoba co polubi jej stronę na FB będzie mieć 50% zniżki na sesję. No i mężowi się udało
Ja robię sesję brzuszkową jeszcze w lutym ale wydaje mi się, ze noworodkowa ma takie ceny czyli te 200 zł. Muszę podpytać dokładnie jak to wygląd
To faktycznie tanio u Was. Moja kolezanka za 20zdj bierze 340zł a pewnie pojdą ceny jeszcze w górę. Będzie mi robiła sesję z chrzcin i rodzinna.
Na FB też robi jakieś konkursyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:48
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:ja mam drewex zwykle sosnowe lozeczko po corci, mysle ze przewijaki kazdej firmy pasują nie musi być chyba tej co lóżeczko??????????
no ladne te przewijaki w sklpeie u mnie tez 50zl szukam coś taniej ale jak się nie da to wezme i takie
Ja kupiłam przewijak na allegro. Podsyłam link
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-50-wzorow-i4926114244.html
zeby się opłacało płacić za przesyłkę dokupiłam u tego sprzedawcy materacyk do wanienki, pieluszki, prześcieradło, ręcznik z kapturkiem, szczoteczkę z grzebykiem, cążki i kocykKasiaKwiatek, Fasia, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja od wczoraj czy przed wczoraj w kółko latam siku i nawet jak juz wrócę z toalety to znowu czuje ze mi się chce miała może którąś z Was tak? Bo nic mnie nie boli nie piecze tylko ten ucisk na pęcherz ...
i sikalec się co chwile włanczal
-
KasiaKwiatek wrote:A i odkryłam właśnie sposób na kontakt z Mikim
pukanie palcem w pępek
odpowiada od razu, działa jak bębenek
U nas to samoi tak wyraźnie czuć ruchy w okolicy pępka, że mi ciary przechodzą
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ulka wlasnie u tego sprzedawcy tez mam zamiar dokupic pare rzeczy :)ale po wekendzie zamowie juz
dobra uciekam ja bo będę tak siedzieć na tym necie....a dziecko rozrabiać coraz bardziej zaczyna muszę nad nią zapanować
to nie drukujcie za dużo poczytam wieczorkiemFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti dlaczego Ci odradzono?
Ja idę w srodę prywatnie na 3dWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:06
-
Krysti wrote:No bo nagadala pizda w szpitalu ze 3d ma większe fale sonograficzne i moj juz mowi ze nie potrzeba 3d skoro jest silniejsze od tego zwyklego i o tyle .No nic wytrzymam
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,czekac z tym luteinowym swędzeniem do 3 lutego? Jest lekko lepiej po tym clotrimazolum,ale nadal jest,we wtorek posiew bym odebrala...a tak to dziś na 14 do obcego gina w enelu iść moge,bo wolny termin jest,ale nie wiem... jakos nie lubię takich lekarzy co jak wpisuje ich w Google nie ma o nich opini,a o nim nie ma...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:to wlaczaja tylko na chwilke praktycznie po to zeby zrobic focie więc bez przesady z tymi falami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:09
-
hwesta wrote:Dziewczyny,czekac z tym luteinowym swędzeniem do 3 lutego? Jest lekko lepiej po tym clotrimazolum,ale nadal jest,we wtorek posiew bym odebrala...a tak to dziś na 14 do obcego gina w enelu iść moge,bo wolny termin jest,ale nie wiem... jakos nie lubię takich lekarzy co jak wpisuje ich w Google nie ma o nich opini,a o nim nie ma...
Ja bym poszła na Twoim miejscu. Co Ci szkodzi?Fasia lubi tę wiadomość