Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Witam się w 31 tyg i 8 miesiacu wg belly! Nie mogłam dziś do 4 spac... ogarnęło mnie przerazenie,ze nie zdążę ze wszystkim i dziś zamawiam wanienke,ten wkład do kapania dzidzi,rozejrze się za lozeczkiem i wozkiem... o matko... Mantissa nie umiem skopiować tego koszyka i nie widzi mi Cię w przyjaciolach:/
Screena byc musiała zrobić albo skopiować poszczególne pozycje, ale jak ci się nie chce to spoko.A zaproszenie Ci wysłałam, powinnaś mieć w wiadomościach.
Witam się z "rana", zaraz nadrobię i się wypowiem. -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Fasia - https://www.facebook.com/fototwojegodziecka?fref=ts
http://www.elastojak.pl/
To moja znajoma ... Ja będę robić u Nikoli Baron https://www.facebook.com/NBborntocreate?fref=ts -
Hwesta ja bym poszła. Co z tego, że nie ma opinii? Niech zajrzy, sprawdzi czy jest stan zapalny i niech Ci coś przepisze. Infekcje są groźne dla dziecka. takie moje zdanie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz mialam usg 3 trymestru w ostatni poniedzialek i pani mierzyla Ignasia ,teraz ide sprawdzic ile wôd mam czy dobrze wszystko z nimi bo ostatnio Ignas mial takie ulozenie ze bylo ciezko zmierzyc wody bo mial ràczki przy buzce i nôzki
i ulozony posladkowo
-
WERONIKA mój to juz podejrzał wasza stronę na FB, pewnie jakbyście byli bliżej to jyz byś miała kolejnego klienta
a jaki świat mały... Bo mamy wspólna znajoma na FB
Spałam dzisiaj jak susel, tyle miałam energii, ale spaliłam ja w rano w łożkui teraz znowu siedzę na sofie... No nic trzeba sie brać, chociaż pranie zrobić. Na obiad kasza gryczana z gulaszem wołowym
pyyyycha
Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na przewijak koniecznie pokrowiec bo to takie przyjemne wtedy, a za kazda pieluszka klasc tetre to mi sie nie usmiecha
szukam falbanki do lozeczka, chcialabym pudrowy roz w brazowe kropeczki malutkie, ktos widzial na allegro
??
Ja dzis mam kryzysboli mnie krzyz okropnie, nie mam sily
a jeszcze dzis musze jechac wymienic te koszule z IF na mniejsze rozmiary bo mam na to 7 dni, a to juz ostatni dzien.
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Tak? No co Ty
Widzisz jaki ten świat mały. Ja jej nie znam osobiście, ale wielu moich znajomych z moich rodzinnych stron tak. Poza tym moje znajome robiły u niej sesję noworodkową i ślicznie wyszły, więc sama się zastanawiam, bo właśnie chciałabym coś takiego mieć. U niej podobno właśnie 400 zł ale już z albumem, na płycie itd, ale niestety nie wiem ile dokładnie zdjęć. Dopytam.
A, a tą Nikole zna paru moich znajomych
Ja z Elą chodziłam do jednej klasy w liceum
Natomiast u Nikoli dużo moich koleżanek robiło zdjęcia. Bardziej wpasowują się w mój gust fotograficzny) Poza tym trafiła nam się ta promocja to warto skorzystać, bo ja bym chciała mieć pamiątkę z brzuszkiem
a skoro cena taka niska to i na noworodkową też się zdecydujemy. Z mężem uwielbiamy fotografię, dobre zdjęcia, dlatego taka sesja jest dla nas czymś oczywistym
)
Ida lubi tę wiadomość