Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:oj tam
ja od początku ciąży mi wychodzi że przytyłam 10 kiloa mojemu tym bardziej bo chuda menda jak sie w tulito tylko koscmi gniecie
tylko ja nie jestem rozlazla..mam wszystko twarde, umiesnione..troszke tluszczyku na brzuszku, nie widac tej wagi...jak po schudnieciu wazylam 80 to wygladalam jak babki ktore waza 60...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia tu tez ladne sa i niedrogie i z miarka wzrostu na niektorych
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-50-wzorow-i5016428276.html
i ciekawe tez rzeczy ma ten uzytkownik, moze u niego zamowie, Fasia ma tez przescieradła i itd:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:06
Fasia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:wercia ja w Sheffield czy gdzies obok nie pamietam teraz mam siostre cioteczna a nad morzem gdzies blisko notingham chyba druga siostre
to latem to namioty sie rozlozykasia ja w pierwszej mialam 36kg na plusie..niekontrolowany przerost
teraz jem zdrowo, czesto i duzo, ale fakt zdrowo wiec...jak jeszcze odlozylam gluten to od 3tyg wogole nie tyje.. musialam to sprawdzic bo w 27tc w ciahu tygodnia przytylam 3kg i wiedzialam ze cos jest nie tak..dobrze ze znalazlam winowajce..dzizas dziewczyny do pracy musze dzisiaj i jutro..najwiecej wizyt wlasnie mamy na weekendy
bo ludzie wolne maja...no i od 11 do 16/17 i dupa
mam ciuszki do poprasowania ale chyba nie dam rady dzisiaj bo tu zyganko z rana mnie wypompowalo z sily na caly dzien
-
iwonka1077 wrote:Fasia tu tez ladne sa i niedrogie i z miarka wzrostu na niektorych
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-50-wzorow-i5016428276.html
Super! Dziękitańszy i jakie piękne wzory!
Kupujecie prześcieradełka na te przewijaki ? -
Fasia wrote:Piwnica brzmi nieźle hihi
Dobra laski ciiiiiicho, bo sie jeszcze inne zlecą do Werki i co Ona biedna zrobi - nawet piwnica będzie za małabeda 3 pokoje plus salon ..a no i piwnica i strych hahahah
i szopa na ogrodzie
hahaha
iwonka1077, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Super! Dzięki
tańszy i jakie piękne wzory!
Kupujecie prześcieradełka na te przewijaki ?Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Super! Dzięki
tańszy i jakie piękne wzory!
Kupujecie prześcieradełka na te przewijaki ? -
iwonka1077 wrote:no wlasnie sie zastanawiam czy potrzebne bedzie w sumie cieplo bedzie to sie nagrzeje ta ceratka a wlasciwie mozna pieluche zwykla tetrowa podlozyc w razie co
zawsze to mniej prania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:10
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:taaa :d BIWAK
kasia ja w pierwszej mialam 36kg na plusie..niekontrolowany przerost
teraz jem zdrowo, czesto i duzo, ale fakt zdrowo wiec...jak jeszcze odlozylam gluten to od 3tyg wogole nie tyje.. musialam to sprawdzic bo w 27tc w ciahu tygodnia przytylam 3kg i wiedzialam ze cos jest nie tak..dobrze ze znalazlam winowajce..dzizas dziewczyny do pracy musze dzisiaj i jutro..najwiecej wizyt wlasnie mamy na weekendy
bo ludzie wolne maja...no i od 11 do 16/17 i dupa
mam ciuszki do poprasowania ale chyba nie dam rady dzisiaj bo tu zyganko z rana mnie wypompowalo z sily na caly dzien
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewuszki
Fasia gdzie Ty tak tanio robisz sesję noworodkową??
Ida dowiedz się ile zdjęć, wrzucam link do cennika mojej koleżanki, która jest fotografem to sobie porównaj.
http://www.justynaprabucka.pl/oferta.htmlIda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale tu zakupowe szaleństwo! Zazdroszczę, że macie już te grube rzeczy pokupowane/pozamawiane. My mamy 50m mieszkanie i czekamy jak najdłużej z zakupem tych rzeczy. Gdzie ja wózek będę trzymać to zupełnie nie wiem ;( Na środku dużego pokoju chyba...
Mnie od wczoraj coś gadło pobolewa i lekko kaszle. Świetnie, tego mi właśnie teraz było trzeba
Dodatkowo w kibelku, że tak powiem, leci ze mnie. Nie mam biegunki bo nie latam co chwilę, chyba jakies rozwolnienie. Zresztą od kilku dni strasznie głośno mi jeździ po brzuchu. ciekawe o co chodzi. Może to sprawka żelaza, które znów zaczęłam łykać po 2 tygodniowej przerwie? Nie wiem, mam nadzieję, zę to nic groźnego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dzień dobry dziewuszki
Fasia gdzie Ty tak tanio robisz sesję noworodkową??
Ida dowiedz się ile zdjęć, wrzucam link do cennika mojej koleżanki, która jest fotografem to sobie porównaj.
http://www.justynaprabucka.pl/oferta.html
W Opolu takie cenyto mąż załatwiał. Normalnie z tego co kojarzę chyba 200zł za 20 zdjęć. Był konkurs, że któraś tam osoba co polubi jej stronę na FB będzie mieć 50% zniżki na sesję. No i mężowi się udało
Ja robię sesję brzuszkową jeszcze w lutym ale wydaje mi się, ze noworodkowa ma takie ceny czyli te 200 zł. Muszę podpytać dokładnie jak to wygląd
KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysliczne te imiona na scianie
ale mi sie Alicja kreci w brzuchu, tylko brzuch sie przesuwa i az boli w srodku jak sie rusza , skubana
mialam spac, bo nie spalam do 4 dzisiaj przez myslenie o wyprawce, ale jakos nie moge, syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl
KasiaKwiatek, natt, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość