Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia właśnie widziałam, że łóżeczka firmy Klupś cieszą się wzięciem ale nie wiedziałam, że ja też takie mam
Chciałam wielkość sprawdzić, bo nie wiem jaki rozmiar materaca i pościeli mam zamawiać, no i patrzę a to Klupś
Moje nie musi się wyśmierdzieć na szczęście, bo z tym byłby problem(chodzi o miejsce)
-
Macie może link do samego przewijaka na łóżeczko ? Bo nie mogę znaleźć .. wyskakują mi same zestawy z łóżeczkami
EDIT - znalazłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia rzeczywiście łóżeczko prawie takie samo
Fajny kącik - zazdraszczam
Liloe dzień dobrywidze, że wszystkie zaczynacie coraz większe zakupy
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja
juz nie spie od 7 ale nie mialam jakos weny nic pisac..obudzilam sie zygankiem przez sen
u mnie jeszcze wszystko stoi nie zlozone, ale jeszcze nas przeprowadzka czeka, wiec nie ma sensu skladac nic i pozniej rozkladac..udalo mi sie cyknac fotke samej..cos mi te fotki nie wychodzabrzuch jest ogromniasty i rosnie z dnia na dzien ale waga od 3tyg stoi w miejscu, dziwne...
a otom i ja...grubas
KasiaKwiatek, Fasia, iwonka1077, Lali, MartaAlvi, liloe, Krysti, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wercia rośnie domek dla małej oj rośnie
)) Zdjęcie super więc możesz sobie sama pstrykać
)
Iwonka Ty masz łóżeczko Klupś ?? Na allegro znalazłam same przewijaki
A tu jest przewijak z sową! Ale cudny
http://allegro.pl/przewijak-twardy-klups-nowych-17-wzorow-hit2015-i5010798561.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:44
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika ślicznie wyglądasz, zupełnie nie na rzyganko
ja to chyba namiar do Ciebie wezmę i zrobimy kiedyś wycieczkę do Was do UK na robienie tatoomamy po jednym ja i Kuba, a chcemy zrobić po jeszcze jednym, ja to chcę taki z datami urodzenia całej mojej trójki...tylko jeszcze nie mam wizji jak to zaprojektować
ale chciałbym na kostce
Liloe mój synek oprócz kopania mamy na maksa jakoś nie przejawia chęci wychodzenia i coś czuję, że pójdzie w ślady sióstr i wyjdzie kilka dni po terminie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:44
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika ślicznie wyglądasz, zupełnie nie na rzyganko
ja to chyba namiar do Ciebie wezmę i zrobimy kiedyś wycieczkę do Was do UK na robienie tatoomamy po jednym ja i Kuba, a chcemy zrobić po jeszcze jednym, ja to chcę taki z datami urodzenia całej mojej trójki...tylko jeszcze nie mam wizji jak to zaprojektować
ale chciałbym na kostce
Liloe mój synek oprócz kopania mamy na maksa jakoś nie przejawia chęci wychodzenia i coś czuję, że pójdzie w ślady sióstr i wyjdzie kilka dni po terminie...ale waga stoi mi w miejscu od 3 tyg, nawet o 100gram sie nie rusza..dziwne co?
Kasia zapraszam!!! jak tylko przylecicie to macie za darmo tatuaze, obiecuje! mozesz znalezc nasz profil to facebooku PATRICK TATS ARTWORK..albo strona Patrick DaVIDSON, ale jeszcze w budowie, wiecej jest na facebooku..naprawde zapraszam, bardzo bylabym zadowolona jakbys ktora z was chciala odiwedzic..wszytsko by sie zorganizowaloodbior z lotniska, spanko i dziarganko
ale tatuaz kasiu po karmieniu dopiero,jestesmy z moim zdania ze jednak przy tatuowaniu to tez przeciwciala sie przedostana do mleczka.
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Iwonka z olx, dziewczyna koło mnie sprzedawała, użyła go chyba ze 2 razy, bo zapakowany w oryginalne opakowanie, jak nówka, dołączyła mi dwa otulaczki do niego, a idealnie mi kolorem pasuje taki ecru i ma aplikację brązową żyrafkę