Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Anka, Angela - dzięki. Ja się nie znam na farbach zupełnie, bo nigdy ich nie kupowałam, zawsze szłam do fryzjera. Ale teraz wkurzają już mnie moje odrosty, bo wygląda jakbym miała tłuste włosy wiecznie...
No więc pomyślałam, że sobie ten kawałeczek aż do koloru pasemek zrobię na jasno to się zgubi. Faktycznie sama pasemek nie ogarnę.
Angela - właśnie taki kolor mają moje pasemka
Jeżeli nigdy nie farbowałaś włosów sama, powiem Ci jak ja sprawdzam farbęwyrabiam normalnie farbę i nakładam go na tył od karku trzymam tyle ile trzeba i patrze jak wychodzi. Bardzo nie lubię jak wychodzą żółte i tak sobie spokojnie sprawdzam a jak jest ok nakładam na całość za pierwszym razem później po jakimś czasie jak już są odrosty to robię tylko odrost.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, które same farbują włosy i to na blond - mam problem. Od zawsze robię sobie pasemka blond z rozjaśniacza i jest ok. Teraz w ciąży tak szybko rosną mi włosy, że odrosty mam już miesiąc po pasemkach, gdzie do tej pory mogłam chodzić do fryzjera co 2-3 miesiące (przy pasemkach nie widać tak odrostów). No i nie chcę znów wywalać kasy na fryzjera, więc pomyślałam, że sama bym sobie machnęła albo same odrosty, albo zrobiłabym takie pasemka (widziałam w tv reklamę, że są takie farby).
I teraz pytanie do Was - jakich farb używacie i jakie są dla nas bezpieczne? Odcień mam naprawdę bardzo jasny, raczej chłodny niż ciepły.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo niee znów lody ! MMM narobiłyście ochoty a w ogóle nie pochwaliłam się zdjęciem z nowego tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4740f40ef24e.jpg
Ida, Anka1501, KasiaKwiatek, Rudzia, weronika86, natt, Gosha, Krysti, misia83, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Wiecie co, stan ciąży jest czasem dziwny
Hormony dają o sobie znać, a u mnie w postaci bardzo szybko rosnących paznokci i włosów... czego mam już dość
Tak jak pisałam o odrostach, że za szybko się pojawiają, tak to samo mam z paznokciami! Co zrobię manicure to za szybko widać ten odrost na płytce, co mnie niemiłosiernie wkurza!
Uff cieszę się że mnie to nie dotyczyznaczy odrost przy blond normalnie widziałam po miesiącu teraz pewnie jeszcze szybciej. Ale dobrze że paznokcie nie rosną mi jak oszalałe bo bym zbankrutowała ale za to są mocniejsze.
Ida lubi tę wiadomość