X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka zobacz jakie fajne :)
    http://blogi.szafa.pl/teczowo/post/12175-11-zaby

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie, że nie tylko ja teraz mecze sie z ta ochota na loda :D hihi ja jutro sie wybiore koniecznie bo oszaleje!

Angela brzuszek bardzo zgrabny :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ciesze sie, że nie tylko ja teraz mecze sie z ta ochota na loda :D hihi ja jutro sie wybiore koniecznie bo oszaleje!

Za to pupa płaska się zrobiła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jestem umówiona z kobiką z olx po odbiór pieluch (kupuję 100 pampersów za 30 zł) to też podjadę też do MC na to marzenie :-D

Ewelcia, Gosha, littletwig, CzaryMary lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! My dzisiaj zaczynamy 28tc Maleństwo szaleje w brzuchu ze szok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:52

KasiaKwiatek, Ida, Gosha, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

Oj Ty niedobra :P Mi się nie chce na drugi koniec miasta jechać

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem. Zadzwoniłam do mojej ginki zaraz po tym jak napisałam wam o tych skurczach i kazała mi na ip przyjechać i ona też przyjechała. Zrobiła mi ktg na którym widoczne były skurcze, na szczęście niezbyt silne i nieregularne, ale dość częste. Dostałam jakis zastrzyk w dupkę i kroplówkę i znowu zrobiła mi ktg po tej kroplówce i skurcze ustały. Szyjka jest ok, więc pozwoliła mi wrócić do domu, tylko rano mam jechać do niej znowu na ktg i usg ( i tak byłam na nie zapisana). A i dostałam jeszcze zastrzyk do domu, mąż ma mi zrobić koło 24 (na szczęście ma uprawnienia :-) )
    Zapytałam ginki skąd te skurcze mogły się wziąć ( bo dzisiaj miałam wybitnie spokojny dzień) to mi powiedziała, że pojęcia nie ma ale że są bardzo niepokojące. Przepraszam, że was zaniepokoiłam, ale jak zaczęły się te skurcze, to od razu wiedziałam, że to te właściwe, bo mi stanęły przed oczami sceny z porodówki sprzed 4 lat.

KasiaKwiatek, Angela89, Rudzia, hwesta, Lali, Ewelcia, weronika86, Anka1501, Gosha, Militta110816, misia83, Krysti, Ola89, Fasia, CzaryMary, Robotka1, MartaAlvi lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A smaruje się dwa razy dziennie! Mam nadzieje ze je jakos ujarzmie i nie wyjdą wielkie! Głupio mi ze się nimi tak przejmuje bo inne chcialyby miec tylko takie problemy...ale jednak chce się ładnie wyglądać..mam nadzieje że u Sylvi wszystko ok! I u kazdej z Was tez

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia relaks i dbaj o siebie!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff Sylwia ale dobrze, rozsądna kobieto :-D polubiłam za to, że sytuacja opanowana i się odezwałaś

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że pojechałaś Sylwia. Bardzo fajną masz lekarkę jeżeli od razu sama przyjechała. Trzymaj się odpoczywaj i nogi złączone miej do góry !

• Ida Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:28

• mantissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, jestem. Zadzwoniłam do mojej ginki zaraz po tym jak napisałam wam o tych skurczach i kazała mi na ip przyjechać i ona też przyjechała. Zrobiła mi ktg na którym widoczne były skurcze, na szczęście niezbyt silne i nieregularne, ale dość częste. Dostałam jakis zastrzyk w dupkę i kroplówkę i znowu zrobiła mi ktg po tej kroplówce i skurcze ustały. Szyjka jest ok, więc pozwoliła mi wrócić do domu, tylko rano mam jechać do niej znowu na ktg i usg ( i tak byłam na nie zapisana). A i dostałam jeszcze zastrzyk do domu, mąż ma mi zrobić koło 24 (na szczęście ma uprawnienia :-) )
    Zapytałam ginki skąd te skurcze mogły się wziąć ( bo dzisiaj miałam wybitnie spokojny dzień) to mi powiedziała, że pojęcia nie ma ale że są bardzo niepokojące. Przepraszam, że was zaniepokoiłam, ale jak zaczęły się te skurcze, to od razu wiedziałam, że to te właściwe, bo mi stanęły przed oczami sceny z porodówki sprzed 4 lat.

Uff, dobrze. Trzymaj tam malutką w brzuszku jeszcze. :) Tylko zastrzyków współczuję. Już widzę jak mój miałby mi robić. xD To by był krzyk i płacz, tylko nie wiem czy bardziej mój czy jego. :P Daj znać jutro co i jak. :) Swoją drogą super lekarka, że specjalnie na izbę przyjęć przyjechała. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dobrze że pojechałaś Sylwia. Bardzo fajną masz lekarkę jeżeli od razu sama przyjechała. Trzymaj się odpoczywaj i nogi złączone miej do góry !
    Ona się ma przejmuje, bo chodzę do niej już 10 lat i dwa poronienia że mną przeszła.
    Skurcze na szczęście były słabe, ją je odczuwałem jak taki zwykły nie za silny ból miesiaczkowy z naciskiem na odbyt ( sorry za opis), no i dzidzia mnie wogóle nie kopała tylko tak się wypinała inaczej niż zwykle. Pewnie się dziecko przeraziło, że je coś ściska

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Uff, dobrze. Trzymaj tam malutką w brzuszku jeszcze. :) Tylko zastrzyków współczuję. Już widzę jak mój miałby mi robić. xD To by był krzyk i płacz, tylko nie wiem czy bardziej mój czy jego. :P Daj znać jutro co i jak. :) Swoją drogą super lekarka, że specjalnie na izbę przyjęć przyjechała. :)
    W ciąży z Gabi mąż robił mi zastrzyki codziennie przez 5 miesięcy!!!
    Ok dziewczyny idę się położyć, stres mi odszedł i strasznie mi się spać zachciało. Napisze jutro jak wrócę co i jak. i bardzo wam dziękuję za wsparcie :-*

Angela89, liloe, Ida, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Sylwia!!! Już mnie z przerażenia brzuch rozbolał...dobrze że wszystko się uspokoiło.... Odpoczywaj!

Ja na prawdę jutro zabiore się za pakownie bo mam głupie wrażenie ze to już blisko... I jeszcze dzisiaj chlopcy tacy niespokojni są, kazdy wypina sie w inna strone a moj btzuch robi sie twardy:| tzn ja mm uczucie ze to kamien ale jak maz dotyka to mowi ze miekki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Angela - dzięki. Chyba sama tak bym zrobiła, bo najgorsze co może być to właśnie ten żółty odcień! :)

Krysti - wiem, że istnieje takie ryzyko, ale chodzi mi tylko o rozjaśnienie tego odcienia samych odrostów. Swoje naturalne mam ciemny blond i zazwyczaj te pasemka się gubią, ale teraz w ciąży chyba przez hormony widzę, że ten odrost mam niemal czarny! No i tak mnie to wkurza, że nawet rozjaśnienie go od ten ton byłoby dla mnie wybawieniem. Na pewno na długość nic nie będę nakładać. W sumie to nawet nie wiem czy się na to farbowanie odważę :P
    No jak juz to na odrost tylko ale i tak nie wyjdzie ci taki sam odrost jak na pasemkach masz kolor nie rôb lepiej odrost zrobic na zlotko u fryzjera .

• Ida Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:28

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 2245 2246 2247 2248 2249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ