Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:
ja zaczęłam kupowac,bo poczułam presje;) zrobiłam zamowienie z gemini,kupilam ubranka... za miesiąc max chce być całkiem gotowa
najwyżej maz łóżeczko będzie skrecal przed naszym powrotem;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.Mam nadzieje,że z naszą Sylwią wszystko dobrze ...czekam z wami na wieści.
Ja dzisiaj wyjątkowo źle sie czuje,mam dosyć intensywne mdłości od południa nie wiem dlaczego .Męczą mnie od kilku dni ale dzisiaj bleeeh.
Wcinam budyń bananowy mmm
Miłego wieczorku ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:26
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, które same farbują włosy i to na blond - mam problem. Od zawsze robię sobie pasemka blond z rozjaśniacza i jest ok. Teraz w ciąży tak szybko rosną mi włosy, że odrosty mam już miesiąc po pasemkach, gdzie do tej pory mogłam chodzić do fryzjera co 2-3 miesiące (przy pasemkach nie widać tak odrostów). No i nie chcę znów wywalać kasy na fryzjera, więc pomyślałam, że sama bym sobie machnęła albo same odrosty, albo zrobiłabym takie pasemka (widziałam w tv reklamę, że są takie farby).
I teraz pytanie do Was - jakich farb używacie i jakie są dla nas bezpieczne? Odcień mam naprawdę bardzo jasny, raczej chłodny niż ciepły.
Ja właśnie dlatego że nie chciało mi się farbować tyle zmieniłam kolor. Miałam jasny blond, sama bym się bała kłaść pasemka bo wiadomo trzeba się napracować. Farby jedynie bez amoniaku - choć czytałam że takich nie ma ale dziewczyny wypisywały że można znaleźć - Olia garniera niby nie ma amoniaku koleżanka używała i sobie chwali.
Ja osobiście farbowałam Blonde ultime i wychodziło to http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4249f33d4074.jpg
ale niestety polecam tą farbę po porodzieIda lubi tę wiadomość