Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Zebrałam się z łóżka i postanowiłam miło spędzić dzień z teściowąByłyśmy na lodach w castelari a później przy okazji skoczyłyśmy na zakupy. W tkmaxx zakupiła teściowa małej śliczny ręczniczek z kapturkiem
Ja kupiłam składniki na sernik chałwowy i może go zaraz pójdę zrobić choć trochę się zmęczyłamRudzia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
To ja sie jeszcze pochwale jaki overall kupilam dla mojej Misi rozmiar 50/56. Podobny do tego z H&M ale bardzien miekki:)
Jest megaaa mieciutki!!!
I taka zime mamy w Szwecji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:17
Krysti, Lali, misia83, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wypralam i wyprasowalam firanki tarasowe i zaslony, kupe metrow woalu ale jestem zadowolona z siebie
wyprasowalam tez troszke ubranek ale doslownie garstke
ide nastawic pranie bo mimo, ze maz w domu i zajmuje sie corka to ja nie moge usiedziec w miejscu, a w srodku tygodnia marze o niedzieli i odpoczynku
Rudzia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To ja sie jeszcze pochwale jaki overall kupilam dla mojej Misi rozmiar 50/56. Podobny do tego z H&M ale bardzien miekki:)
Jest megaaa mieciutki!!!
I taka zime mamy w Szwecji
Kombinezonik super
A jak Rudzia nastrój lepiej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:30
-
Angela, lepieej.. Stanelam przy lustrze popatrzylam na brzuch i pomyslalam sobie " bedziesz miala wszystko co najlepsze Kochanie!" I tak bedzie- dam Jej wszystko co tylko bede w stanie zrobic
i bedzie miala kochajaca rodzine , pomimo braku ojca
mam nadzieje ze te zle mysli nie wroca ;/
Angela89, misia83, Ewelcia, liloe, Lali, mantissa, weronika86, Krysti, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Angela, lepieej.. Stanelam przy lustrze popatrzylam na brzuch i pomyslalam sobie " bedziesz miala wszystko co najlepsze Kochanie!" I tak bedzie- dam Jej wszystko co tylko bede w stanie zrobic
i bedzie miala kochajaca rodzine , pomimo braku ojca
mam nadzieje ze te zle mysli nie wroca ;/
Rudzia, ja jako że nigdy ojca nie miałam powiem Ci że Sofi niczego nie zabraknie . Ma kochającą mamę to najważniejsze. Ty masz wsparcie rodziców to naprawdę wiele. Ja mieszkałam z mama i dziadkami i nigdy niczego mi nie brakowało,tyle miłości mi dali,braku ojca nigdy nie odczułam i nie czuje się gorszaA Ty jesteś młoda i na 100% znajdziesz sobie godnego faceta który pokocha Cię i mała. A tamten "tatuś" kiedyś się obudzi i wydaje mi się że nawet jeżeli byś chciała Sofi pozwolić poznać ojca wątpię aby ona go chciała znać. Ja ojca swojego widziałam jak pamiętam może 2 razy w życiu. Ostatnio przed ślubem nasłał na mnie swoją przybraną córkę która pisała że ojciec chce ze mną utrzymywać kontakt
podziękowałam.
Rudzia, Lali lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Rudzia, ja jako że nigdy ojca nie miałam powiem Ci że Sofi niczego nie zabraknie . Ma kochającą mamę to najważniejsze. Ty masz wsparcie rodziców to naprawdę wiele. Ja mieszkałam z mama i dziadkami i nigdy niczego mi nie brakowało,tyle miłości mi dali,braku ojca nigdy nie odczułam i nie czuje się gorsza
A Ty jesteś młoda i na 100% znajdziesz sobie godnego faceta który pokocha Cię i mała. A tamten "tatuś" kiedyś się obudzi i wydaje mi się że nawet jeżeli byś chciała Sofi pozwolić poznać ojca wątpię aby ona go chciała znać. Ja ojca swojego widziałam jak pamiętam może 2 razy w życiu. Ostatnio przed ślubem nasłał na mnie swoją przybraną córkę która pisała że ojciec chce ze mną utrzymywać kontakt
podziękowałam.
Mam nadzieje, ze tak bedzieI mam nadzieje, ze w razie W Sofii postapi tak jak Ty
nie chcialabym, zeby On nagle stal sie tatusiem po 10 latach ...
Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mam nadzieje, ze tak bedzie
I mam nadzieje, ze w razie W Sofii postapi tak jak Ty
nie chcialabym, zeby On nagle stal sie tatusiem po 10 latach ...
Kochana na pewno będzie dobrzePo 10 latach, mój odezwał się po 25 latach
taki miał tupet, gdzie mi pozwy pisał o zmniejszenie moich śmiesznych alimentów;/ Było by mi wstyd. Ale najważniejsze jest to że masz bliskich i to się liczy.
-
Angela89 wrote:Kochana na pewno będzie dobrze
Po 10 latach, mój odezwał się po 25 latach
taki miał tupet, gdzie mi pozwy pisał o zmniejszenie moich śmiesznych alimentów;/ Było by mi wstyd. Ale najważniejsze jest to że masz bliskich i to się liczy.
Boze..tacy ludzie to smieci wg mnie!jak mozna chciec zaoszczedzic na dziecku?! Ja pomimo ze Sofii jeszcze nie ma na swiecie juz oddalabym kazdy pieniadz na Nia.. wole kupic jej jakis ciuch niz sobie !
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Boze..tacy ludzie to smieci wg mnie!
jak mozna chciec zaoszczedzic na dziecku?! Ja pomimo ze Sofii jeszcze nie ma na swiecie juz oddalabym kazdy pieniadz na Nia.. wole kupic jej jakis ciuch niz sobie !
No niestety są i tacy. To nie facet tylko jak piszesz śmieć. Ja tam się cieszę że mam taką rodzinę jaką mamRudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś powiesiłam pierwsze pranie a wyciągając je z pralki miałam łzy wzruszenia w oczach.
ehhh te hormony!
Aaaaa no i zwerbowalam dziś męża do zrobienia mi pierwszej sesji z bębenkiem! Grzecznie czekam przebierając nogami aż przerobi zdjęcia!Rudzia, Angela89, misia83, KasiaKwiatek, Agusiek89, weronika86, Krysti, Gosha, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny