X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia brzuszek śliczny :) <3 i figurkę masz sexy a twoj to obeliksa się na oglądał za dzieciństwa ze tak mówi haha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 15:54

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie katar zwalczony woda morska pomogła :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jeszcze mam czapkę z warkoczykami więc prawdziwy Obelix ze mnie, ale spoko mam nadzieję wrócić do formy i figury Smerfetki hihi :-D

weronika86, Krysti, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:31

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Zebrałam się z łóżka i postanowiłam miło spędzić dzień z teściową :) Byłyśmy na lodach w castelari a później przy okazji skoczyłyśmy na zakupy. W tkmaxx zakupiła teściowa małej śliczny ręczniczek z kapturkiem :)

Ja kupiłam składniki na sernik chałwowy i może go zaraz pójdę zrobić choć trochę się zmęczyłam

Rudzia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie jeszcze pochwale jaki overall kupilam dla mojej Misi rozmiar 50/56. Podobny do tego z H&M ale bardzien miekki:)
    2csfp6q.jpg
    Jest megaaa mieciutki!!! <3
    I taka zime mamy w Szwecji :)
    10wru61.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:17

Krysti, Lali, misia83, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti jeszcze mam czapkę z warkoczykami więc prawdziwy Obelix ze mnie, ale spoko mam nadzieję wrócić do formy i figury Smerfetki hihi :-D
    :) hihi laski z nas będą :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis wypralam i wyprasowalam firanki tarasowe i zaslony, kupe metrow woalu ale jestem zadowolona z siebie :) wyprasowalam tez troszke ubranek ale doslownie garstke :P ide nastawic pranie bo mimo, ze maz w domu i zajmuje sie corka to ja nie moge usiedziec w miejscu, a w srodku tygodnia marze o niedzieli i odpoczynku :D

Rudzia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    To ja sie jeszcze pochwale jaki overall kupilam dla mojej Misi rozmiar 50/56. Podobny do tego z H&M ale bardzien miekki:)
    2csfp6q.jpg
    Jest megaaa mieciutki!!! <3
    I taka zime mamy w Szwecji :)
    10wru61.jpg
    Hmmm śnieg - lubię gdy jest biało i jak mogę pojeździć na snowboardzie :(
    Kombinezonik super :)

A jak Rudzia nastrój lepiej ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:30

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, lepieej.. Stanelam przy lustrze popatrzylam na brzuch i pomyslalam sobie " bedziesz miala wszystko co najlepsze Kochanie!" I tak bedzie- dam Jej wszystko co tylko bede w stanie zrobic :) i bedzie miala kochajaca rodzine , pomimo braku ojca :) mam nadzieje ze te zle mysli nie wroca ;/

Angela89, misia83, Ewelcia, liloe, Lali, mantissa, weronika86, Krysti, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Angela, lepieej.. Stanelam przy lustrze popatrzylam na brzuch i pomyslalam sobie " bedziesz miala wszystko co najlepsze Kochanie!" I tak bedzie- dam Jej wszystko co tylko bede w stanie zrobic :) i bedzie miala kochajaca rodzine , pomimo braku ojca :) mam nadzieje ze te zle mysli nie wroca ;/

Rudzia, ja jako że nigdy ojca nie miałam powiem Ci że Sofi niczego nie zabraknie . Ma kochającą mamę to najważniejsze. Ty masz wsparcie rodziców to naprawdę wiele. Ja mieszkałam z mama i dziadkami i nigdy niczego mi nie brakowało,tyle miłości mi dali,braku ojca nigdy nie odczułam i nie czuje się gorsza :) A Ty jesteś młoda i na 100% znajdziesz sobie godnego faceta który pokocha Cię i mała. A tamten "tatuś" kiedyś się obudzi i wydaje mi się że nawet jeżeli byś chciała Sofi pozwolić poznać ojca wątpię aby ona go chciała znać. Ja ojca swojego widziałam jak pamiętam może 2 razy w życiu. Ostatnio przed ślubem nasłał na mnie swoją przybraną córkę która pisała że ojciec chce ze mną utrzymywać kontakt :| podziękowałam.

Rudzia, Lali lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Rudzia, ja jako że nigdy ojca nie miałam powiem Ci że Sofi niczego nie zabraknie . Ma kochającą mamę to najważniejsze. Ty masz wsparcie rodziców to naprawdę wiele. Ja mieszkałam z mama i dziadkami i nigdy niczego mi nie brakowało,tyle miłości mi dali,braku ojca nigdy nie odczułam i nie czuje się gorsza :) A Ty jesteś młoda i na 100% znajdziesz sobie godnego faceta który pokocha Cię i mała. A tamten "tatuś" kiedyś się obudzi i wydaje mi się że nawet jeżeli byś chciała Sofi pozwolić poznać ojca wątpię aby ona go chciała znać. Ja ojca swojego widziałam jak pamiętam może 2 razy w życiu. Ostatnio przed ślubem nasłał na mnie swoją przybraną córkę która pisała że ojciec chce ze mną utrzymywać kontakt :| podziękowałam.

Mam nadzieje, ze tak bedzie :) I mam nadzieje, ze w razie W Sofii postapi tak jak Ty :) nie chcialabym, zeby On nagle stal sie tatusiem po 10 latach ...

Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Mam nadzieje, ze tak bedzie :) I mam nadzieje, ze w razie W Sofii postapi tak jak Ty :) nie chcialabym, zeby On nagle stal sie tatusiem po 10 latach ...

Kochana na pewno będzie dobrze :) Po 10 latach, mój odezwał się po 25 latach :D taki miał tupet, gdzie mi pozwy pisał o zmniejszenie moich śmiesznych alimentów;/ Było by mi wstyd. Ale najważniejsze jest to że masz bliskich i to się liczy.

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kochana na pewno będzie dobrze :) Po 10 latach, mój odezwał się po 25 latach :D taki miał tupet, gdzie mi pozwy pisał o zmniejszenie moich śmiesznych alimentów;/ Było by mi wstyd. Ale najważniejsze jest to że masz bliskich i to się liczy.

Boze..tacy ludzie to smieci wg mnie! :/ jak mozna chciec zaoszczedzic na dziecku?! Ja pomimo ze Sofii jeszcze nie ma na swiecie juz oddalabym kazdy pieniadz na Nia.. wole kupic jej jakis ciuch niz sobie !

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Boze..tacy ludzie to smieci wg mnie! :/ jak mozna chciec zaoszczedzic na dziecku?! Ja pomimo ze Sofii jeszcze nie ma na swiecie juz oddalabym kazdy pieniadz na Nia.. wole kupic jej jakis ciuch niz sobie !

No niestety są i tacy. To nie facet tylko jak piszesz śmieć. Ja tam się cieszę że mam taką rodzinę jaką mam :)

Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś powiesiłam pierwsze pranie a wyciągając je z pralki miałam łzy wzruszenia w oczach. :D ehhh te hormony! :D

Aaaaa no i zwerbowalam dziś męża do zrobienia mi pierwszej sesji z bębenkiem! Grzecznie czekam przebierając nogami aż przerobi zdjęcia! :)

Rudzia, Angela89, misia83, KasiaKwiatek, Agusiek89, weronika86, Krysti, Gosha, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/antyalergiczna-koldra-kolderka-poduszka-90-x-120-i4778857846.html czy to jest dobry rozmiar koldry do lozeczka? czy 100 na 135 lepiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 18:09

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 2godzin mam skurcze, jak wstanę z łóżka to brzuch strasznie ciągnie w dół. Daję sobie jeszcze godzinę i jeśli nie przejdą to jadę na ip.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia koniecznie!!! Ty wiesz jak wyglądają skurcze, umiesz rozróżnić. Jedz od razu, nie ma co czekać!

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:05

‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ