Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Tak, nadmierna aktywność pogłębia ból na pewno. Bo ciężar naciska na spojenie, a ono pracuje i tym samym boli. Mnie w pracy bolało najbardziej, to znaczy właśnie po niej, bo tak kilka godzin na nogach. Jak wracałam do domu było ok, ale jak sobie usiadłam czy się położyłam to dopiero się zaczynał ból.
Ja bez poduszki nie żyję jużmocno nie boli ale jest strasznie upirdliwe uczucie, jakby mi ktos podwozie skopal...
-
IDA no ja mam biale lozeczko!
a recznik juz jeden z kapturkiem mam wiec kupilam taki niebieski w rybki bez kapturka
bo ten niebieski z misiem wlasnie pomyslalam jak Ty ze wypierze sie i bedzie okej ale jak zobaczylam jaki on maly to zrezygnowslam calkiem
bo po co mi dws takie male reczniki
i dziekuje za mile slowa :*
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia, piękne rzeczy
A ja sie chwalę, że mój mąż od godziny 10 rano prasuje!ja bym dawno skończyła bo on nie jest w tym mistrzem ale przecież nie o to tu chodzi! Jestem z niego dumna
Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, liloe, Angela89, Agusiek89, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja to mam malutki problem z przewijakiem
. Bo jak juz Wam mowilam nie bede kupowac na razie kupowac takiego osobno stojacego bo jeszcze trpche na starym mieszkaniu bedziemy a tu brak miejsca i szukalam takiego na lozko i znalazlam tylko jeden!!!! Rozumiecie to!?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no a ja przecwczoraj dostalam smsa od angielskiej sluzbg zdrowia,ze do 33tc mam soakowac torbe hahaha ale smieszne ze wyaylaja takie wiadomosci
ja dzisiaj zostaje w domciu
klient sie rozchorowal i przelozyl wizyte na czwartek
maaam wooolllnnneeeee!!!!! zjadlam rosolek i cos mnie mdli..chcialam sie polozyc, odpoczac ale mala mi nie daje, pcha sie jakby chciala brzuch rozerwac! taka aktywna to nigdy nie byla..moze sie przekreca? nie moge doczekac sie srody...to bedzie chyba jak dobrze pamietam 69 dni do terminu porodu i wendziemy w 31tc i 8my miesiac
co do przyjazdu kilku dziewczyn...dopiero zapytalam mojego a on na to A NECH SIEDZA, NAWET MIESIAC hahaha krotko i rzeczowoa do mnie dotarło ze to uz mało czasu cizes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i powiem Wam, że to już przesortowane ciuszki z tych, które dostałam
fajnie jak koleżanki pomyślą, jestem im wdzięczna. Sama kupiłam może 5% z tego
Rudzia przewijak fajny, będzie się sprawował. A żabki to u nas motyw przewodni. Troszkę już ich mamy
Krysti Twoja sunia słodziaszna
Weronika i takie sms dają nam wyobrażenie jak to już blisko!Rudzia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość