Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Czyli tak jak myślałam ponad 100zł .. muszę z mężem przedyskutować co i jak.
Myślicie, że w 11 tyg mogę jeszcze takie badania zrobić ?
fasia ja wygrzebalam papiery z poprzedniej ciazy toxo robilam dopiero w 4 msc dopieru reszta tez pozniej, takze mysle ze jeszcze bys zdazyla zrobic na nfz
ale na toxo i rozyczke raz sie tylko robi i hbs hcv tez raz tylko to sama zdecyduj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KRYSTUś mogę zostać ciocią chrzestną wątkową?
ale fajny człowieczek:D
no i widzę że przeczucia masz ostre:D
zupełnie jak ja na chłopaka:D ale przy córce mnie instynkt zawiódłwięc się nie napalam:P
ejjj a ja nie robiłam różyczki, tylko toxo, hiv VDRL i nie pamiętam jeszcze co:) -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja te wszystkie badania w wielkim pakiecie miałam robione kilka tyg temu jak to określił mój lekarz to są badania I trymestru - różyczka, toxo, HIV, jakieś jeszcze jedno ale nazwy nie pamiętam, grupa krwi, przeciwciała, morfolofia, mocz, ale ja mam te badania mimo że chodzę prywatnie przepisywane na NFZ więc za darmo bo słyszałam że prywatnie to strasznie duży koszt
hiv też warto, choćby ze względu na pobyty w szpitalach itp, ja wszystkie badania, o których piszecie miałam w jednym pobraniu (fakt, że 4 probówki ściągnęli i troszkę mnie potem kręciło w głowie
), ginekolog jako standard wystawił na całość
liloe lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:fasia ja wygrzebalam papiery z poprzedniej ciazy toxo robilam dopiero w 4 msc dopieru reszta tez pozniej, takze mysle ze jeszcze bys zdazyla zrobic na nfz
ale na toxo i rozyczke raz sie tylko robi i hbs hcv tez raz tylko to sama zdecyduj
Nad tą toxo się poważnie zastanawiam. Zobaczę w pon jakie są koszty tych badań. Może się zdecyduje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W poniedziałek się okaże jaka cena i czy robię, bo do nich nie trzeba być na czczo prawda?
Wiem, że cycki na pewnym etapie robią się mniej bolesne i napięte także staram się nie świrować
Jak mój mąż zobaczył wczoraj zdjęcie malucha od Amy to się wzruszył, bo jak będzie ze mną na kolejnym usg 30.09 to będzie własnie 12t1dc czyli prawie tak jak u Amya dzidzia już taka duża i pięknie widoczna