Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak jest, ale zawsze było tak (nie ważne czy dla pracowników czy dla pracodawców), że zasiłek macierzyński był z tej samej podstawy, dziwne by było gdyby ci przeliczali drugi raz. Poza tym prawo nie działa wstecz, więc nie powinni przeliczać na nowo gdybyś się załapała na stare przepisy..
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Nie wiem jak jest, ale zawsze było tak (nie ważne czy dla pracowników czy dla pracodawców), że zasiłek macierzyński był z tej samej podstawy, dziwne by było gdyby ci przeliczali drugi raz. Poza tym prawo nie działa wstecz, więc nie powinni przeliczać na nowo gdybyś się załapała na stare przepisy..
nie wiem, zobaczymy kiedy wejdą i jak to będzie działać, póki co się tym nie przejmuję -
Amy wrote:A ja się rano zdecydowałam pójść na betę - 7389.00
Ja się zastanawiam czy iść jutro czy np dopiero za tydzień.. a głównie o ten progesteron mi się rozchodzi -
nick nieaktualny
-
Justinka jeszcze mi powiedz jak mam zrobić żeby w pierwszym poście wyszła lista a nie link do listy:P hehehe
nooo wcale bym się nie zdziwiła że się znamy, w końcu Brzesko jest małe a my z bliskiego rocznika:)
OLKA30 a Ty skąd jesteś???
oj czuję że zrobimy w późniejszym czasie jakieś brzuszkowe spotkanie:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Justinka jeszcze mi powiedz jak mam zrobić żeby w pierwszym poście wyszła lista a nie link do listy:P hehehe
nooo wcale bym się nie zdziwiła że się znamy, w końcu Brzesko jest małe a my z bliskiego rocznika:)
OLKA30 a Ty skąd jesteś???
oj czuję że zrobimy w późniejszym czasie jakieś brzuszkowe spotkanie:D
No niestety lista raczej się nie pojawi, jedynie ten link możesz zrobić bardziej widoczny, np dając enter od postu i napisać drukowanymi LISTA KWIETNIÓWKI 2015 i poniżej link;) -
Robotka pracuję w Kętach
Mnie rano boli podbrzusze mocno na @ i plamię, potem przechodzi i do tej pory masakrycznie ciągły mnie jajniki, nawet się zastanawiam, czy się torbiel nie zrobiła na lewymAle dzisiaj troszkę mniej. Rano mi się kręciło w głowie, ale może temu że głodna byłam.
-
CzaryMary wrote:Hej dziewczynki.
Alez skwar na zewnątrz. Dobrze ze w pracy mam klimatyzacje.
Jak się czujecie? Jakieś nowe objawy?
U mnie kompletnie nic się nie dzieje.
Ja nadaje ze stolnicyCzaryMary lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dziewczyny a nie lepiej poprostu jak Justina wrzuci to w posta listę a Robotka zrobi copy i paste do pierwszego posta na forum i będzie po sprawie, bo mi się to nie otwiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 14:52
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Dziewczyny a nie lepiej poprostu jak Justina wrzuci to w posta listę a Robotka zrobi copy i paste do pierwszego posta na forum i będzie po sprawie, bo mi się to nie otwiera.