Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka1984 wrote:Dziewczyny a nie lepiej poprostu jak Justina wrzuci to w posta listę a Robotka zrobi copy i paste do pierwszego posta na forum i będzie po sprawie, bo mi się to nie otwiera.
Chodzi o to że moim zdaniem ta wersja listy jest lepsza, ponieważ na bieżąco można aktualizować, a tak to ja za każdym razem musiałabym uzupełniać, zapisywać pewnie w formie jpeg i umieszczać na jakimś portalu, a następie podawać linka a Robotka go poprawiać w pierwszym poście... więc dużo więcej zachoduchyba że ktoś ma inny pomysł
-
Po za tym przejrzałam inne wątki i jak któryś ma listę to właśnie w tej formie, lub też po prostu lista napisana w pierwszym poście, ale jak dla mnie mało czytelna...
Ale nie ma problemu zawsze dane można jakoś przenieść jeśli ktoś ma inny sposóbTak jak pisałam wcześniej nie zajmowałam się nigdy tymi listami, a jedynie końcowym zestawieniem maluszków
-
nick nieaktualnyJa jak tylko dojadę do domu to zobaczę ta listę. Z telefonu się nie da.
Odnośnie bety i progesteronu to zamierzam zbadać dzień przed wizyta u gin.
Czy Wy też się tak stresujecie i cały czas myślicie czy z dzidzia wszystko ok?
Ja juz mam dosyć tej fobii. Chcilabym skupić myśli nad czymś innym ale mi nie wychodzi. -
eM wrote:Witamy
Jedyne co to bym tę listę posortowała wg daty rozwiązania
Będzie posortowania terminem porodu, pisałam że ona jest w wersji roboczej
Zanim się wszyscy powpisują to też chwilka zejdzieeM lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Kurcze ja nie moge tej tabelki do konca wypelnic.. zamyka mi sie okno ;/ Justinka mozesz wypelnic mi? I gdybys mogla mi podac czego jeszcze nie wypelnilam
więc kiedy zrobiłaś pierwszy test - data
a tak to wszystko
Wpisują automatycznie się zapisuje każda uzupełniona komórka -
CzaryMary wrote:Ja jak tylko dojadę do domu to zobaczę ta listę. Z telefonu się nie da.
Ja juz mam dosyć tej fobii. Chcilabym skupić myśli nad czymś innym ale mi nie wychodzi.
A na wizytę jeszcze się nie umawiałam.. ale myślałam aby iść dopiero może 15.08 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A masz jakas luteine w domu zeby lykac? Czy duphaston? Jak masz to bierz luteine 3x2 pod jezyk. Albo dupka 2x1
Miałam z poprzedniej ciąży ale przeterminowała się jakoś w marcu
A wtedy brałam tylko od 7 miesiąca ciąży... miałam twardy brzuch i skracała mi się szyjka... leżałam też na patologii...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:47
-
CzaryMary wrote:Ja jak tylko dojadę do domu to zobaczę ta listę. Z telefonu się nie da.
Ja juz mam dosyć tej fobii. Chcilabym skupić myśli nad czymś innym ale mi nie wychodzi.
Ja tez mam fobie cały czas myślę czy będzie serduszko czy wszystko będzie ok najpierw mnie lekarz wystraszył ze 4 na 10 ciąż nie utrzymuje się a potem kuzynka żebym się nie nastawiala na dziecko bo w każdej chwili może się cos stać mowie Wam masakra i teraz się zamartwiam...
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja tez mam fobie cały czas myślę czy będzie serduszko czy wszystko będzie ok najpierw mnie lekarz wystraszył ze 4 na 10 ciąż nie utrzymuje się a potem kuzynka żebym się nie nastawiala na dziecko bo w każdej chwili może się cos stać mowie Wam masakra i teraz się zamartwiam...
ehhh no właśnie... pewnie już do końca ciąży towarzyszyć będzie nam taki stres
Ale damy radę dziewczynki ... na końcu tej pełnej nerwów drogi czekać nas będzie najukochańsza nagroda -
Hej! Ja jak usiądę przed komputerem to też się dopiszę do listy. Dziewczyny, a tak was zapytam czy ubolewa was jeszcze brzuch jak na @. Mnie dzisiaj nie tyle boli co mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu.