Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Z czego robicie maseczkę na włosy ?? zółtko ? oliwa ? pomóżcie, bo planuję umyć dziś włosy to przed tym potrzymałabym coś odżywczego na moich przesuszonych włosach
Sylvia super kombinezon i jaka cena!
Ja ostatnio robiłam taką: żółtko + łyżka odżywki/maski + łyżka oleju lnianego + łyżka oliwki babydrem. Umyć delikatnym szamponem.Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Właśnie a propo wagi po poronieniu miałam lyzeczkowanie w 16tyg i miało być przy całkowitej narkozie... Pamiętam, że mnie przymulilo tylko i myślałam, że zasypiam ale nie zasnelam... Dostałam za mała dawkę na moja wagę i niestety robili mi lyzeczkowanie na żywca
nigdy tego nie zapomnę
-
CzaryMary wrote:bryyyyyyyy
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mary, miałam Ci pisać, ale ciągle zapominałam, skarżyłaś się ostatnio, że Twój jeden cyc nie produkuje siary, więc Cię pocieszę, że też tak miałam z Gabi i teraz też. Prawy coś tam uroni od czasu do czasu, lewy nic zupełnie!
ale to chyba po porodzie się zmieni , co ?? bo jeden cyc będzie wyciągniętą rodzynką a drugi napompowaną bańką z mlekiem ?żarcik of kors
Nie mam siły Was nadrobić. Czy działo się coś co wymagałoby mojej interwencji? Komuś dać w dupkę? kogoś pogłaskac po głowce?Ewelcia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ale to chyba po porodzie się zmieni , co ?? bo jeden cyc będzie wyciągniętą rodzynką a drugi napompowaną bańką z mlekiem ?
żarcik of kors
Nie mam siły Was nadrobić. Czy działo się coś co wymagałoby mojej interwencji? Komuś dać w dupkę? kogoś pogłaskac po głowce?CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Mam pytanie do dziewczyn z dużym biustem - czy Wam pod piersiami też robią się takie syfki? W sensie wypryski, podrażnienia? Czy ja to mam po oliwce, która może zatyka pory?
Ja nie mam dużych piersi ale też mam takie syfki ale jak szczotkuje to znikają
-
Ida wrote:Mam pytanie do dziewczyn z dużym biustem - czy Wam pod piersiami też robią się takie syfki? W sensie wypryski, podrażnienia? Czy ja to mam po oliwce, która może zatyka pory?
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary - była tu PeggySue, która pytała się o to, czy w Riko Nano budka w spacerówce całkiem się składa i czy ten materiał też czy tak wisi.
uuu poważna sprawa.... Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo spacerówkę mam u rodziców. Ale generalnie mi - ogromnej estetce - nic w niej nie przeszkadzało.
Sorry Peggy, ale mogłabym rzetelnie Ci odpowiedzieć dopiero po weekendzie a pewnie czas Cię nagli.... -
Ida pewnie mogłabym skonsultować to z innym lekarzem ale u tylu ilu byłam w naszym mieście to nie mam ochoty iść do żadnego z nich
więc mam to w dupie za przeproszeniem. Nie ja pierwsza z cesarką i nie ostatnia. Inne przeżyły więc i ja przeżyję jak będzie taka konieczność.
Widzę, że tam zaczyna drażnić więc serio już koniecIda lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ja ostatnio robiłam taką: żółtko + łyżka odżywki/maski + łyżka oleju lnianego + łyżka oliwki babydrem. Umyć delikatnym szamponem.
Jak długo trzymałaś to na włosach? Oliwka taka zwykła do ciała? Mam tylko Linomag dla Julkamoże być?
-
Ida wrote:Anka - szczotkujesz się pod biustem? Czym?
Sylvia - tak, tam powietrze nie ma za bardzo jak dochodzić, bo - co tu dużo mówić - cyce wiszą na tym brzuchu. stosuję peeling, ale niewiele daje.
Mary - no Peggy mówiła, że właśnie w weekend musi zamówić, bo jej teściowie robią prezent. Pisała, że bała się, że ten materiał wisi "jak kokon" bezwładnie jak się zwinie całkiem budkę.
Pod biustem nie mam tylko na dekolcie. Szczotka do masażu
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mam pytanie do dziewczyn z dużym biustem - czy Wam pod piersiami też robią się takie syfki? W sensie wypryski, podrażnienia? Czy ja to mam po oliwce, która może zatyka pory?
mi się nic nie robi, niestety za to bardzo pocę się w tamtych rejonachzastanawiam się czy nie zastosować jakiegoś pudru, zasypki etc.
Dzisiaj znowu byłam u doktorka-gmyraczaod początku ciązy jestem 10 kilo na plusie. Z podwoziem wszystko ok. Zaczynamy częstsze wizyty - co 2 tygodnie...
a z przyjemniejszych spraw to przypomniało mi się , że moja siostra miała chustę do noszenia dzidziula. Zadzwoniłam do niej z niewielką nadzieją, że jej gdzieś nieprzehandlowała - a tu miła niespodzianka - chusta jest i czeka na mnie!! Wspaniale!! spory wydatek mnie ominiesylvia007, Fasia, Eweliśka, Gosha, mantissa, liloe, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Anka - szczotkujesz się pod biustem? Czym?
Sylvia - tak, tam powietrze nie ma za bardzo jak dochodzić, bo - co tu dużo mówić - cyce wiszą na tym brzuchu. stosuję peeling, ale niewiele daje.
Mary - no Peggy mówiła, że właśnie w weekend musi zamówić, bo jej teściowie robią prezent. Pisała, że bała się, że ten materiał wisi "jak kokon" bezwładnie jak się zwinie całkiem budkę. -
Ewelcia wrote:Ja tam się nie wypowiadam na temat opcji porodu bo i tak nie mamy na to wpływu. Musimy do tego przywyknąć i już... boję się cc ale co mam poradzić? Nie mam wyjścia chcę urodzić te dzieci i zrobie wszystko by tak było... trzeba się pozytywnie nastawić i nie zastanawiać....
Z drugiej strony pocieszam się myślą że przynajmnej zostanę raz pocięta a nie dwa bo być może (oczywiście żadnej tego nie życżę) akcja porodowa sn nie będzie szła i będzie trzeba dodatkowo ciąć?
Moja szwagierka miała cc i nie zadziałało znieczulenie, pokoroili ją na żywca, po czym jak piszczała przeraźliwie to ją uśpili. A jakiś czas temu koleżanka rodziła sn i dziecko się tak zakleszczyło, zaczęło spadać tętno i musieli ją pokroić i mało tego wyciągać dziecko z kanału rodnego.... Sory że Was nie pocieszam ale nie mamy wpływu na to co się będzie działo! Trza brać życie takim jakim jest i cieszyć się z tego że niedługo nasze dzieciaki będa z nami
Jakie przeceny? ja byłam w zeszłym tyg chyba i kupiłam te koszule co dziewczyny na allegro po 49 pln