Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie, juz pisze co i jak, ale na początku wstawię foto z pierwszego dnia 32 tygodnia, nie połknęłam piłki, przyzekam, a brzuch wyglada jak sztuczny? Taka opinie usłyszałam, hihi
mi sie podoba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fbb02f8a486.jpg
Bilans: 70+11= 81 kg - obecna wagasylvia007, Anka1501, Robotka1, Ida, Eweliśka, CzaryMary, Fasia, Lali, mantissa, MartaAlvi, KasiaKwiatek, natt, Rudzia, weronika86, Bambi85, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:bryyyyyyyy
MAntissa woow po co oliwkę jak juz oleju użylaś?
FASIA tylko z zółtkiem uważaj jeśli zamierzasz maskę stosowac regularnie:)
ja i pewnie KAsia K stosujemy podobne maski:) z oleju lnianego, aloesu, żółtko raz na jakiś miesiąc lub dwa i ja dodaję odrzywkę z alterry ale konsystencja mi się nie podoba więc już nie dodaję tej odżywki:)
w zupełności wystarczy olej lniany i aloes:) a jak nie masz to sam olej i jakaś odżywka:)
a ja dzisiaj zamówiłam literki nad łóżeczko:D drzewo naklejkę i własnie się dowiedziałam że dziś do mnie pościel od Natali zostaje wysłana jupiiii:DCzaryMary, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jak długo trzymałaś to na włosach? Oliwka taka zwykła do ciała? Mam tylko Linomag dla Julka
może być?
Fasiunia - masz oliwę z oliwek? możesz też zastosować. Ja trzymałam taką maseczkę przez całą noc. Co prawda nie dodałam jajka.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha, jaka piłka? coś Ty !! bardziej mi to na jajko wygląda
bardzo ciekawy kształt, ale dzięki temu bardzo zgrabniutki
te te te Robotka!! jaki leming?! ja teraz jestem na etacie orki, słonia morskiego, albo innego zwalistego stworzeniaRobotka1, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Robotka kiedy zamawiałaś pościel?
Bo też czekam i cos mi się dłuuuuży już. A jeszcze na fb widziałam wzmiankę o urlopie -
Ida wrote:Mam pytanie do dziewczyn z dużym biustem - czy Wam pod piersiami też robią się takie syfki? W sensie wypryski, podrażnienia? Czy ja to mam po oliwce, która może zatyka pory?
Ja mam takie coś jakby potówki pod biustem już od początku ciąży praktycznie. Założyłam, że to od staników sportowych, bo jednak nie ma takieo przepływu powietrza. -
Robotka1 wrote:no skończcie te tematy;/ a jak nie to na priv wio
Pffff nie skończymy! To forum ciążowe więc temat porodu jest jak najbardziej w temacieAnka1501, sylvia007, Angela89, KasiaKwiatek, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasiunia - masz oliwę z oliwek? możesz też zastosować. Ja trzymałam taką maseczkę przez całą noc. Co prawda nie dodałam jajka.
Mamdodam jeszcze żółtko, raz na jakiś czas można więc dziś jest ten dzień
GOSHA jaki doklejony? Cuuudny))
Gosha lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że obiecałam sobie, że następne zakupy zrobię dopiero w lutym po 10, a teraz się sama na siebie wkurzam za tą obietnicę, bo mam manię kupowania i normalnie mnie nosi przez to!!!
Ale z drugiej strony na koncie widzę, że w tym miesiącu ostro zaszaleliśmy i do 10 zostaje nam 1300, więc to mnie trochę stopuje( z drugiej strony, tak sobie myślę, że mamy jeszcze drugie konto, ale nie jak obietnica to obietnica
)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jak długo trzymałaś to na włosach? Oliwka taka zwykła do ciała? Mam tylko Linomag dla Julka
może być?
Pewnie nie masz żadnego soku ani wyciągu z aloesu ani nic, co?
Robotka, dałam i oliwke i olej, bo mają inne składniki aktywne.Oczywiście można dać tylko jedno, ale ja mam długie włosy, to by mi ni stykło.
O nie wytrzymam. Anka, naprawdę!? Co za babok. xD
Gosha, super brzunio. Rzeczywiście kształt niespotykany, ale jaki fajowy.I wyraźny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:05
-
Robotka1 wrote:a z moją pościelą do dług droga:D ale od zamówienia do realizacji jakoś miesiąc minął albo półtora:) tylko mi się nie spieszyło. a Ty kiedy zamawiałaś? jak dawno to raczej dała by Ci znać że Tobie akurat nie uszyje teraz. a ona pisała że zamówienia będą tylko wstrzymane a nie ich realizacja
No już ze 3 tyg. ale napisałam jej że mi się w zasadzie nie spieszy i głupio mi teraz ponaglać:p