Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Gosha - super, że z maluchem wszystko ok. Kawał chłopa !!
Wszystkie macie II stopień dojrzałości tego łożyska? Bo ja mam I... i zastanawiam się, czy to dobrze ?
a te mroczki przed oczami to właśnie gdzieś czytałam, że u kobiet w ciązy mogą sie zdarzać, i nie należy tego bagatelizować.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Fasia ja kocham marudzących ludzi!!! Jest we mnie tyle empatii do nich, bo sama od czasu do czasu lubię pomarudzić, a nie mam komu
Także ja w pełni akceptuję!!!
Dziękuję Ci dobra kobietoI pamietaj - marudź ile tylko chcesz!
Ja wiem, ze jestem ciężka no ale cóż, tyle mnie znosiłyście to jeszcze jakiś czas dacie radę hehesylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Mroczki czyli takie światełka jakby przed oczami... Gwiazdki czy nie wiem jak nazwać.
Mi się pokazują takie "ciapki" nie zależnie od zmiany pozycji.
Gosha - łojjj ale bym się zestresowała jakby mi powiedziano, że mój nenuś zamienił się w nenęale co tam, kochałabym jak swoje
Sylvia - dziękuję za info ad. łożyska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:18
Gosha, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziękuję Ci dobra kobieto
I pamietaj - marudź ile tylko chcesz!
Ja wiem, ze jestem ciężka no ale cóż, tyle mnie znosiłyście to jeszcze jakiś czas dacie radę hehe
A tak poważnie to jedni wolą się ze swoich obaw, dylematów zwierzyć, a inni trzymają je dla siebie, ale każdy je maFasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary bo ty młoda dupcia jesteś dlatego
Gosha jakiś czas temu mąż mojej ginekolog robił mi usg i mówi on on on ja tak na niego patrze i pytam jakie on, odpowiada on czyli dziecko i najechał na cipkę mówi no córkaOdetchnęłam z ulgą.
Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić że dziś jak byłam zanieść zwolnienie do szefowej to ta zaproponowała mi że odda mi kojec, krzesełko do karmieniaChciała oddać mi fotelik i wózek ale za to podziękowałam bo teściowie kupują no i mówiła że te rzeczy już po 14 lat mają i 2 dzieciaczków przeszło. No ale z kojca i krzesełka skorzystam i następnym razem jak będę zanosiła zwolnienie ma pokazać mi fotki i przywiezie mi
Fasia, sylvia007, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze wiedziałam, że mogę na Was liczyć
mUa! :*
Maska na włosy zaaplikowanamam piekny różowy czepek z falbanką
dobrze, że nie jest 11 rano i nie spodziewam się kuriera
liloe, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmykam, bo jednocześnie siedzę na forum i allegro i żal mi dupkę ściska
a w ogóle to wpadłam na pomysł, że może kupię sobie maszynę do szycia, zawsze lubiłam robótki ręczne
Proszę nie drukować dużo, bo na tel mi oczy wysiądą, jak będę musiała nadrabiać wiele -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Bo zawsze jestem w szlafroku. Jeden ledwie mnie poznał
Ufff ! Bo poprzednia wypowiedź wskazywałaby na to, że przyjęłaś kurierów nago!liloe, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary bo ty młoda dupcia jesteś dlatego
Gosha jakiś czas temu mąż mojej ginekolog robił mi usg i mówi on on on ja tak na niego patrze i pytam jakie on, odpowiada on czyli dziecko i najechał na cipkę mówi no córkaOdetchnęłam z ulgą.
Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić że dziś jak byłam zanieść zwolnienie do szefowej to ta zaproponowała mi że odda mi kojec, krzesełko do karmieniaChciała oddać mi fotelik i wózek ale za to podziękowałam bo teściowie kupują no i mówiła że te rzeczy już po 14 lat mają i 2 dzieciaczków przeszło. No ale z kojca i krzesełka skorzystam i następnym razem jak będę zanosiła zwolnienie ma pokazać mi fotki i przywiezie mi
młoda?? no coś Ty! Stara dupa z niedojrzałym łożyskiem - niezły zestaw, nie ma co:)
Miło ze strony Twojej szefowej
tyle kurierów przyjmujecie, że szok!! co Wy kobiety kupujecie?? !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Plotkary
Ja się elegancko wyłapałam, ogarnęłam trochę domek. Zaraz muszę obiad zrobić bo K wraca z pracy. A na 20.30 jadę do tego szpitala...co za chore godziny na wizyty...
hej babedo jakiego szpitala?? a ta godzina to co taka z dupy??