Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA do mnie też kurier przyszedł z karuzelą, jutro dojedzie filc i szyję
Zamówiłam też szlafrok z IF, powinien być jutro więc jest szansa na dwóch kurierówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:44
Fasia, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EWELCIA myśle ze chodzi o mroczki, ktore pojawiają sie NIE przy zmianie pozycji, otóż ja takie miałam juz 3 razy.
LILOE o dretwieniu ręki nic nie mówiła, ale dokładnie obejrzała ręce i nogi i patrzyła czy skarpetki sid w nogę wbijają. Opuchlizna, która pojawia sie po całym dniu to norma na tym etapie ciazy, ale jak rano juz puchną kończyny, lub nie daj Boże juz buźka -IP, mało tego to juz sie kwalifikuje na wywołanie porodu, jak opuchlizna nie spadnie 2 dnia.liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Na inflancką, kontrola u mojej lekarki w przychodni. Miesiąc temu dała mi taką godzinę...no z dupy no...Ale cóż jadę
ok, czyli planowa wizyta. Muszę mieć wszystko pod kontrolą.
kurdę, zazdrosna jestem o tych "waszych" kurierów. Też coś zamówię, a coFasia, KasiaKwiatek, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Muszę się do męża uśmiechnąć żeby dał kasę na kocyk
bo u mnie pustki, a do tej cholernej wizyty w ZUSie ponad tydzień jeszcze muszę czekać
CzaryMary, Angela89, weronika86, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taki ło
https://www.kodomo.pl/colorstories-kocyk-tkany-chabrowy.html
Malinka ma taki ale lazurowy i jest zachwycona więc moje obawy odeszły w dal i zamawiambałam się, że cena mega wysoka jak dla mnie, a jakościowa to będzie jakaś szmatka. po praniu się nie wyciąga, jest śliczny, mięciutki
także biere!
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Taki ło
https://www.kodomo.pl/colorstories-kocyk-tkany-chabrowy.html
Malinka ma taki ale lazurowy i jest zachwycona więc moje obawy odeszły w dal i zamawiambałam się, że cena mega wysoka jak dla mnie, a jakościowa to będzie jakaś szmatka. po praniu się nie wyciąga, jest śliczny, mięciutki
także biere!
ehhh no i po co chciałam ten link??
Kurczę, śliczny ten kocyk. taki niebanalny!! Lubię takie rzeczy ale nie kupiędla mnie za drogi
Choćby miał dostarczyć mi go najprzystojniejszy kurier to się powstrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 17:05
mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ehhh no i po co chciałam ten link??
Kurczę, śliczny ten kocyk. taki niebanalny!! Lubię takie rzeczy. nie kupiędla mnie za drogi
Choćby miał dostarczyć mi go najprzystojniejszy kurier to się powstrzymam
Pięknie napisane - niebanalnymój mężu lubi rzeczy dla dzieci, które na pierwszy rzut oka nie wydają się być dziecięce
jeśli rozumiecie o co mi chodzi hehe
Dla mnie też początkowo było za drogo, bo myślałam, że dzieć szybko wyrośnie z takiego kocyka. Wydawać ponad 100zł na coś co posłuży pół roku to mi szkoda kasy. Natomiast dziewczyny napisały, że takiej wielkości używały nawet do 3-4 lat życia dzieckaNo i opinia Malinki dała mi całkowitą pewność
Kocyki minky na allegro kosztują powiedzmy, że podobnie a ja wolę te kilkadziesiąt złotych dołożyć i wziąć ten bom się zakochała
-
Ok melduje tylko ze zalozylam wlasnie konto. Jakos tak dziwnie jak mam wszystko poczyszczone
witam ponownie :*
I od razu spadamGosha, Fasia, sylvia007, Lali, Anka1501, weronika86, mantissa, Angela89, KasiaKwiatek, MartaAlvi, liloe, Rudzia, Justinka, Klaudia90, Ewelcia, Bambi85, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
FAsia a macierzynskie też nam będzie z zusu przychodzić no nie?? i też to tak dupiato będzie wyglądać jak wypłacanie L4 czy może jakoś inaczej?? wiesz coś na ten temat??
Amy o zgrozo:D hehehe witojcie:D
Kasia K powodzenia na wizycie:D
a Faśkowy kocyk super, gdyby nie to że Natali mi uszyła to bym zgapiła:D
no i zaczyna się...wieczorne mdłości ehhh;/Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FAsia a macierzynskie też nam będzie z zusu przychodzić no nie?? i też to tak dupiato będzie wyglądać jak wypłacanie L4 czy może jakoś inaczej?? wiesz coś na ten temat??
Amy o zgrozo:D hehehe witojcie:D
Kasia K powodzenia na wizycie:D
a Faśkowy kocyk super, gdyby nie to że Natali mi uszyła to bym zgapiła:D
no i zaczyna się...wieczorne mdłości ehhh;/
Macierzyśnie też z ZUSu ale do tego nie potrzeba dostarczać L4 więc nie mają się nad czym zastanawiać, także liczę na to, że akurat to świadczenie będzie wypłacane regularnie w terminie.
U mnie przez szpital pokićkało się z terminami, bo moja gin mi dawała zazwyczaj od początku do końca miesiąca, później ten szpital gdzie dostałam na 2 tyg, ona znowu dała na miesiąc i oni tak wypłacają teraz jak chcąchyba się ogarnąć nie mogą z tym wszystkim
No i teraz mam znowu wezwanie w związku z ostatnim L4 i mimo iż jest już od 2 tyg zarejestrowane w ZUSie to do czasu kontroli tj 6 lutego kasy nie dadzą. Szlag!
Fajny kocyk, nie?
-
Lali wrote:Robitka ja mam to samo
jezu zalamka jakas pol dnia walcze zeby sie nie porzygac !
-
Fasia wrote:Macierzyśnie też z ZUSu ale do tego nie potrzeba dostarczać L4 więc nie mają się nad czym zastanawiać, także liczę na to, że akurat to świadczenie będzie wypłacane regularnie w terminie.
U mnie przez szpital pokićkało się z terminami, bo moja gin mi dawała zazwyczaj od początku do końca miesiąca, później ten szpital gdzie dostałam na 2 tyg, ona znowu dała na miesiąc i oni tak wypłacają teraz jak chcąchyba się ogarnąć nie mogą z tym wszystkim
No i teraz mam znowu wezwanie w związku z ostatnim L4 i mimo iż jest już od 2 tyg zarejestrowane w ZUSie to do czasu kontroli tj 6 lutego kasy nie dadzą. Szlag!
Fajny kocyk, nie?
nooo boskiw moim typie:) chyba że jakaś ciotka bedzie mi chciała prezent zrobic to sobie poprosze a co:P ale to był żart bo u nas nikt taki domyślny nie jest:P no chyba że to będzie moja mama
no własnie bałam sięże może będzie tak jak do tej pory u was że będą problemy z regularnością na koncie i się bede stresować jak kasa nie wpłynie, ale jak mówisz że nie to ok, pewnie tak jest że przez te L4 takie noszone w połowie miesiąca jest potem problem co kiedy ma być wypłacone
Ida tak do miesiąca mi mówiła bo miała bardzo dużo zaległości w związku ze świętami. ale pamiętam jak w listopadzie z nią pisałam to mówiła ze tak 3 tygodnie max się czeka.no i myślę że warto:)myślałaś o ilu elementach ewentualnie?Fasia lubi tę wiadomość
-
IDA ale Gosha pisała o opuchliźnie, która pojawia się na palcach, nogach i dodatkowo na twarzy już z samego rana - wtedy na IP bo to jest niebezpieczne. Poza tym chyba dziś SYLVIA o tym pisała, że przez opuchliznę leżała w szpitalu i, że jest ona często wskazaniem do rozwiązania. Oczywiście w przypadkach kiedy jest bardzo zaawansowana. Tak to zrozumiałam
Gosha lubi tę wiadomość