Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Dzięki
strasznie się cieszę, że wszystko ok z małym. Taka ulga
widocznie bedzie miał sie czym chwalić
mi dzisiaj z syna przez chwile córkę zrobili
weronika86, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A to ze buźki nie chciał pokazać a pisiaka tak... To to juz takie męskie typowe zachowanie, hihi to lubią pokazywać
Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A to ze buźki nie chciał pokazać a pisiaka tak... To to juz takie męskie typowe zachowanie, hihi to lubią pokazywać
Hehe, ja bym zareagowała tak jak Ty.nie ukrywam, że od początku byłam na dziewczynkę nastawiona ale teraz sobie tego nie wyobrażam
Starszy syn tez na usg nie chciał buzi pokazać za to siusiaka prezentował cudownie... Tacy chłopcy po tacie
Gin się śmiał, bo gdzie on przeciagnal głowica usg to mały ją kopal co chwile
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
dziewczyny zapodajcie jakis temat o kupach, seksach czy innych bo ja zasne w pracy.i moze amy zagladnie jeszcze
hahah moge wam pikazac zdjecie mojego psiaka? jam wygladal jamo maluch i jak teraz wyglada?
Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:dziewczyny zapodajcie jakis temat o kupach, seksach czy innych bo ja zasne w pracy.i moze amy zagladnie jeszcze
hahah moge wam pikazac zdjecie mojego psiaka? jam wygladal jamo maluch i jak teraz wyglada?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam koszule
szlafrok fajowy tez z polarku
wozek zaraz kupuje
zamawiam i niech przyjeżdża z pl
Amy cześć dobrze ze zes się wkoncu zdecydowała do nas wrócić , powiem ci ze pusto tak jakos bez ciebie . No i Przepraszam ze tak się miedzy nami stało ,zwalam winę na hormony ! I pisz z namibuziole :* jestesmy tu razem i mamy się trzymać razem :*!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:47
Anka1501, Lali, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i łóżeczko juz kupione w mamas &papas :)jak juz przywiozą i złożymy pokaze
moj się przestraszył ze juz niedługo Ignaś moze byc i az sam zemną poszedł po shopingach po chodzic
zobaczyli my łóżeczko mówi cena ok i trza brac te i nie wydziwiaj do mnie mówi
no i miał racje bo bym nadal zwlekała z kupnem a tak mam juz hihi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:57
KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość