Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWera ale przystojniak, na jedynym niunio a na drugim toć już mężczyzna
Krysti widzę, że Ty też ruszyłaś z zakupami na całego!
Ida podobnie, najpierw było...kupuję tylko minimum minimalne...a teraz chcesz zamawiać opcję full z pościeli
Co do kup u mnie całkiem w porządku. Chwalę sobie gładkie wypróżnieniamała kawka i lecę do kibelka z rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:59
Krysti, Ida, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Wera ale przystojniak, na jedynym niunio a na drugim toć już mężczyzna
Krysti widzę, że Ty też ruszyłaś z zakupami na całego!
Ida podobnie, najpierw było...kupuję tylko minimum minimalne...a teraz chcesz zamawiać opcję full z pościeli
Co do kup u mnie całkiem w porządku. Chwalę sobie gładkie wypróżnieniamała kawka i lecę do kibelka z rana
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wera ale żeś wkleiła SUCZ!!
no u mnie się uspokoiło, zaliczyłam szpital ale na szczęscie Olek się nie odważył wystawić łepek poza matki łonowięc myślę, że jeszcze troszkę tam posiedzi
Kwiatek żeś mi dojebała to chyba wyjścia już nie miałam..
Tęskniło mi się za wami jak diabli
Krysti - uważam temat za zamknięty i wyciągam nowe karty do rozdania :]
Też mam nadzieję, że więcej spin nie będzieKasiaKwiatek, sylvia007, Fasia, weronika86, CzaryMary, Ewelcia, Krysti, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Amy a jak z lozyskiem?
Anula nie iwem bom kurw** nie zapytała
balam się że urodzę Olka i o łożysko nawet nie zapytałam
wody płodowe są w normie 10cm, waga w niedziele 18go wynosila 1472g (20+2)
szyjka mi się skracała jedynie przez skórcze ale szybko się zatrzymała i przy wyjsciu było już ciut lepiej
19 lutego mam wizyte zobaczymy co powie o łożyskuAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDojebała bo musiała! Zmuszona byłam do interwencji na fb i szantażu emocjonalnego
Cieszę sie, że jesteś
Dobra zbieram dupę do lekarza. Odezwę się po powrocieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:35
Fasia, liloe, Amy_ lubią tę wiadomość