Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Wera ale żeś wkleiła SUCZ!!
no u mnie się uspokoiło, zaliczyłam szpital ale na szczęscie Olek się nie odważył wystawić łepek poza matki łonowięc myślę, że jeszcze troszkę tam posiedzi
Kwiatek żeś mi dojebała to chyba wyjścia już nie miałam..
Tęskniło mi się za wami jak diabli
Krysti - uważam temat za zamknięty i wyciągam nowe karty do rozdania :]
Też mam nadzieję, że więcej spin nie będzieBrutal ma na imie
krysti moja mala tez jest ale ja ja mam ze schroniska wiec nie mam jej zdjec za szczeniaka
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:werka - ależ się Brutal panoszy z klejnotami !! Prawie jak mój nienarodzony syn
Super psiakia biala z pipa lezy wywalona..zboczony dom po prostu
KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny udało mi się wylicytować na all huśtawko-bujaczek za niecałe 80 zł. Jak się cieszę, tylko mam nadzieję, że nie walczyła z żadną z was??!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:35
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:on zawsze jajcy wypierdzieli na wierzch
a biala z pipa lezy wywalona..zboczony dom po prostu
Anka1501, Fasia, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny pomóżcie... prezent dla siostry??? od razu pisze, ze jest bardzo zajęta osobą i na nic nie ma czasu
także książki i wyjścia gdziekolwiek odpadają...
Anka1501, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ile ma lat, co robi, czym się interesuje? i ile możesz na to przeznaczyć gotówki?
Kończy 35lat, jest fanka sportów ale wiecie... w Tv bo sama dupki nie ruszypracuje na kierowniczym stanowisku... Nie lubi biżuterii, kosmetyków... A gotówki tak 100-150 max 200
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:41
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny udało mi się wylicytować na all huśtawko-bujaczek za niecałe 80 zł. Jak się cieszę, tylko mam nadzieję, że nie walczyła z żadną z was??!
ja się o niego biłam
Anka - bransoletka Lilou z przywieszką + grawerka?
Edit. doczytałam że nie lubi biżuterii... hmmm
Audiobook - do samochodu, może jakaś kolacja w fajnej knajpce ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:47
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja się o niego biłam
Anka - bransoletka Lilou z przywieszką + grawerka?
Edit. doczytałam że nie lubi biżuterii... hmmm
Audiobook - do samochodu, może jakaś kolacja w fajnej knajpce ?CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:No ja dziś wywoływałam Amy ze 2 razy w dyskusji
i się pojawiła! Nawet się nie waż stąd ruszać i nas zostawiać. Potrzebna jesteś, bo panika porodowa się poniekąd tu szykowała dziś rano
Ida mierz sobie to ciśnienie dla świętego spokoju. Nawet sprawdziłam, czy mi się skarpetki w łydki nie wbijają. Mąż się na mnie dziwnie patrzy, jak sobie nagle podciągnęłam leginsy i łydki oglądałampowiedział tylko "Boże co Ty znowu czytasz w tym necie, że sobie girki oglądasz"
Wzięłam się ostro za pranie, jeszcze prasowanko mnie czeka, póki co odkładam
Krysti tylko ten sernik niech ostygnie, nie prosto z blachy, bo sraczka będzie
Moje kupy zrobiły się punktualne jak nigdy, co 23-24hto się nazywa wyregulować sobie pracę jelit
<fanfary>
Tyle ze ja robie sernik na zimno haha:)