Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:a moje dziecie odkad dupa do dolu ulozone to jakoś mi lzej się chodzi pewnie zalezy gdzie reszte ulozy sobie mój księciunio
Ja tam nie czuje różnicy w chodzeniu...ale za to sikać sie wiecej chce bo lepkiem naciska na pęcherz...nie wiem jak ty ale ja dzien i noc mon stop na sikuKrysti lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a moje dziecie odkad dupa do dolu ulozone to jakoś mi lzej się chodzi pewnie zalezy gdzie reszte ulozy sobie mój księciunio
-
Ja wlasnie tez czuje ruchy glownie na dole, kopniaczki w pecherz, a u gory wypycha sie cos okraglego, nie wiem czy glowka czy dupka
tydzien temu byla w ulozeniu posladkowym, Misia a Ty jak czujesz ruchy?
Krysti lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja tam nie czuje różnicy w chodzeniu...ale za to sikać sie wiecej chce bo lepkiem naciska na pęcherz...nie wiem jak ty ale ja dzien i noc mon stop na siku
-
weronika86 wrote:ja tez od 2 dni sikam maskrycznie duzo... i chodze jak kaczka tip topami bo mnie to spojenie boli cholernie
Hehe ja tez jak kaczka... Bynajmniej sama tego nie zauważyłam tylko mi w pracy powiedzieliweronika86 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja wlasnie tez czuje ruchy glownie na dole, kopniaczki w pecherz, a u gory wypycha sie cos okraglego, nie wiem czy glowka czy dupka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 21:57
-
zastanawilam sie jak bedzie z tym pasem, ktory bede musiala nosic za 2 tygodnie..widzialam go na necie i sciska podbrzusze a mala strasznie nerowow sie wierci jak cokolwiek uwiera mnie nawet leciusko na podbrzusze..nawet gumka od majtek wiec to musi byc jej glowka..nie wiem jak bedzie z tym pasem nie scisnie jej to?
-
Lwica wrote:Ja tam nie czuje różnicy w chodzeniu...ale za to sikać sie wiecej chce bo lepkiem naciska na pęcherz...nie wiem jak ty ale ja dzien i noc mon stop na siku
Lwica lubi tę wiadomość
-
Ooo wlasnie!!! Dobrze piszecie!!! Różnice ze sie obrócił w ciagu tych 2 tyg odczułam taka ze siusiu w nocy latam co chwilkę, naciska główka chyba na pęcherz. A tak poza tym nie czuje takiej kulki - głowy jak była wcześniej po prawej lub lewej stronie pępka...
-
Lali wrote:Ja wlasnie tez czuje ruchy glownie na dole, kopniaczki w pecherz, a u gory wypycha sie cos okraglego, nie wiem czy glowka czy dupka
-
Gosha wrote:Ooo wlasnie!!! Dobrze piszecie!!! Różnice ze sie obrócił w ciagu tych 2 tyg odczułam taka ze siusiu w nocy latam co chwilkę, naciska główka chyba na pęcherz. A tak poza tym nie czuje takiej kulki - głowy jak była wcześniej po prawej lub lewej stronie pępka...
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Super:))
A mi przyszła torba na pieluszki i takie pierdołki bebkowe -zwykła czarna ale pakowna i jakby co maz bedzie mógł tez nosić bez wstydu - bo oglądałam takie w żyrafki i zwierzaczki ale pewnie mężowi by sie nie podobała:)super ja torbę tez bede musiała dokupić do wózka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:00
-
dobra uciekam dziecko mi marudzi muszę zapanować nad jej humorami
wy chociaż nie wiecie co was czeka, ale może tak jest lepiej
Dobranoc laski...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:01
weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Cześć.
Ja dziś tak na chwilę tylko.
Anka1501 powiem Ci, że ja bym się zbytnio nie przejmowała tym, że niby chudzinka bo według mnie te pomiary to często o dupę potrzaskał. Koleżankę straszyli, że dziecko będzie miało 4,5 kg a mała się urodziła 2600... Mam też znajomą co położna jej powiedziała, że dziecko będzie malutkie a urodziło się ponad 3 kg więc zupełnie normalne.
Mnie wczoraj też nastraszyła że synek będzie duży i się trochę zdygałam ale dziś leję na to, ważne żeby był zdrowy.Swoją drogą Miki się chyba obraził, że nazywają go pulpetem i dziś się jakoś tak leniwie przeciąga w brzuchu.
Nie pamiętam kto tam dziś wspomniał o lewatywie ale szybko się do tematu odniosę. W Irl nie robią, uważają, że to absolutnie normalne i nie ma co się tym przejmować ale ja wpadłam na szatański pomysł i do paczki z gemini dorzuciłam sobie dwie buteleczki domowej lewatywy.Możliwe, że jak się wszystko zacznie to zapomnę o tym, że miałam je użyć ale samo to, że za kilka dni będzie już w mojej szafce tak na wszelki wypadek daje mi komfort psychiczny.
To Misia się martwilamój starszy syn miał być malutki a urodził się 4000g wiec ja wcale na to uwagi nie zwracam
-
Gosha wrote:WERONIKA jestem w tym troche zielona... Gdzie ten pas sie zakłada?? No bo tak gdzie jest wzgórek lonowy i założy sie taki pas to jak w tym chodzić, jsk w miniowie..? Tak sie zastanawiam jak to wyglada...
-
Liloe- ze dwa razy? Czysta przesada z twej strony
kto sial panike? Ide looknac
Ta boi dupafasia na porodowce.... "co prawda juz tu jestem ale od 9 miesiecy rozwazalam porod i raczej sie nie zdecyduje na zadna z proponowanych opcji... ale jakby panstwo mogli wyciagnac Julka jakos tak zebym nic nie czula.... no sama nie wiem!!! Moze macie panstwo jakies specjalne sposoby a wierze ze macie,bede dozgonnie wdzieczna "
Mary!!!! :*, Gosha!! :* Iwona :*
Wera - samiec? Ojaciez toz to byla obraza ! Wybaczsucz tez fajna
piekne psy
weronika86, iwonka1077, Gosha, Anka1501, KasiaKwiatek, Angela89, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość