Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:To Misia się martwila
mój starszy syn miał być malutki a urodził się 4000g wiec ja wcale na to uwagi nie zwracam
Upss, sorry za dużo produkujecie i juz mi się wszystko myli nie mogę nadążyć.weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Z pl torbę kupiłaś
super ja torbę tez bede musiała dokupić do wózka
Nie torbę kupiłam na Ebay używana ale pani napisała ze bardzo zadko i faktycznie -przyszła czysta ładna jak nowka firmy Caboodle.
£7 z przesyłka za nią dalam a nowki kosztują £30weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Liloe- ze dwa razy? Czysta przesada z twej strony
kto sial panike? Ide looknac
Ta boi dupafasia na porodowce.... "co prawda juz tu jestem ale od 9 miesiecy rozwazalam porod i raczej sie nie zdecyduje na zadna z proponowanych opcji... ale jakby panstwo mogli wyciagnac Julka jakos tak zebym nic nie czula.... no sama nie wiem!!! Moze macie panstwo jakies specjalne sposoby a wierze ze macie,bede dozgonnie wdzieczna "
Mary!!!! :*, Gosha!! :* Iwona :*
Wera - samiec? Ojaciez toz to byla obraza ! Wybaczsucz tez fajna
piekne psy
pasuje ! brutal sie na ciebie obrazil
aa dziekuje tez uwazam ze sa najzajebistsze na swiecie
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Nie torbę kupiłam na Ebay używana ale pani napisała ze bardzo zadko i faktycznie -przyszła czysta ładna jak nowka firmy Caboodle.
£7 z przesyłka za nią dalam a nowki kosztują £30ide likne jak wyglądają
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:WERONIKA to nie za ciekawie z tym pasem... A moze on przy okazji troche w biodrach wyszczupli?! Nie no żartowałam
chciałam znaleźć jakiś plus
KWIATEK juz wróciła z tej "nocnej" wizyty? Moze to nie u lekarza?mi sie moja szeroka dupa podoba
haha