Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:juz nie nauczysz..i moze byc zla na dziecko i winic malego za zahecie jej miejsca..teriery tak maja..trzeba uczyc juz teraz..ostatni gwizdek
a my ją bierzemy do siebie bo to taka nasza pupilka kochana
-
No to jak Amy wrocila, produkcja stron poszla pelna parą to Kwiatek powinna przeniesc sie z porodem na strone 6000
Fasia, Anka1501, Amy_, Gosha, Bambi85, KasiaKwiatek, Krysti, Angela89, liloe, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej, boshe nie bylo mnie caly dzien i 3 h czytania. Nie wiem juz do czego sie odniesc. Z reszta juz chyba wszyscy sobie poszli.
. Temat kupy jak zwykle ponadczasowy i uniwersalny hih.
IDA lez na lewym boku jak najwiecej - co do tych obrzekow. I z kontrolą cisnienia dobrze dziewczyny radza bo to wazne przy takich objawach.
AMY dobrze ze wrocilas: ).
Lali, Ida, Amy_ lubią tę wiadomość
-
A dzisiaj w sumie od rana slabo jakos a bylam umowiona z kolezankami i w sumie szkoda bylo przekladac wiec pojechalam. Niby nic takiego a jestem tak zmeczona ze masakra. Zebrałam opr od meza ze przegielam i takie tam. Moj maz przechodzi ostatnio dziwny etap, "dopadla" go tez ta ciaza chyba, bo jest tak troskliwy ze az za bardzo, ogolnie przekochany, ale wychodzi na toze wiekszosc rzeczy moze mi zaszkodzic, wuec najlepiej zebym lezala, pachniala i czekala na kwiecien.