X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ale opóźnienie ponad godzinę...dojechałam do domh grubo po 22. Wizyta spoko, szyja git, serducho małego git, napierniczał w to urządzonko, że zagłuszał wszystko :-)
    Amy Fasia i zaczęło się... :-D tego mi brakowało, za grzecznie tu było
    Rozpatrzę czy nie przenieść się z rodzeniem na 6 tys.
    Buziale moje drogie, idę spać bo mój syneczek po przyjęciu pozycji nietoperza tak mnie ciśnie, że znowu będę sikać o 5 i koniec spania ;-)

Bambi85, Angela89, Lali, Gosha, weronika86, Krysti, Amy_, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem ze kochany. Ja czasem sie frustruje bo widze ze coraz wiecej rzeczy mnie ogranicza, coraz więcej czynnosci coraz trudniej mi wykonac , a on jeszcze mi to potwierdza. Wczoraj stwierdzil ze juz nie powinnam jeździć samochodem na wieksze odleglosci ... biorąc pid uwage w jaki sposób uzylam dzisiaj adaptera do pasow dla ciezarnych chyba mial racje ;).

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie dwie koszule kupilam w słoniki z trąbą do góry odpinana z przodu fajna :) i szlafrok nowy do szpitala :) cieplusieńki .
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1cfcb1d5d56.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/372d36c0ed1f.jpg

Lali, Gosha, Fasia, Ida, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy dobranoc ja dzień dobry :/ dzisiaj to już chyba przegięłam z godziną pobudki! A w zasadzie to nie ja tylko jakis debil, ktory włącza syrenę alarmową w pobliżu mojego domu. Najpierw się zestresowałam że coś złego się dzieje i trzeba uciekać do schronu :/ ale wyje tylko jedna i to już od dobrych 10 minut więc to pewnie jakiś błąd czy coś... W każdym razie wiecie jaki ten dźwięk jest wkurzający... A co dopiero o 3 nad ranem jak się spać nie może...

Zdjęcia jezździdełka zapodam rano bo mam strasznie kiepski aparat i w świetle sztucznym okropne zdjęcia mi wychodzą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 03:12

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:38

Fasia, KasiaKwiatek, Lali, Krysti, Amy_, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. To i ja się witam. Ją od 5 nie śpię, ale jestem już za to ubrana, wczesana i w pełnym makijażu :-) nadrobiłam was na spokojnie i zaraz muszę budzić Gabi do przedszkola.
    Amy zrobiłaś pospolite ruszenie na forum, tego się właśnie spodziewałam po Twoim powrocie ;-)
    Kasia super, że wszystko ok po wizycie!!!
    Na razie uciekam, licząc, że jak wrócę nie będę miała 10 stron do nadrobienia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 06:57

KasiaKwiatek, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja się witam :)
    Pospalam dziś do 6.30 kiedy to obudził mnie ból i klucie całego brzucha. Okazało się po wysikaniu ze miałam w sobie tyle płynu, że to on powodował bóle. Masakra!

KasiaKwiatek super, że na wizycie wszystko dobrze szkoda tylko, że się tyle nasiedzialas.

Bambi ciesz się, że mąż każe leżeć i pachnieć, bo gorzej jakby Cię do roboty gonił :)

Sylvia mając na uwadze powrót Amy możesz nie mieć do nadrabiania 10 stron, a jakieś 20 :D

Liloe sorki ale rozbawiła mnie Twoja wypowiedź :D oczywiście pomijając to dretwienie ręki :/

Adk ja bym chyba na zawał zeszła przez ta syrene o 3 nad ranem! Chyba już nie wyje co?
    Czekamy na zdjęcia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:53

KasiaKwiatek, sylvia007, Amy_, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! FASIA mi tez sie zdarza ze jak mam mocny sen (rzadko) to jak sie obudzę to mnie cały brzuch boli ze nóg nie moge sciągnąć z łóżka bo pęcherz tak pełny... ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł, joł :-)

Witam się w kolejnym tygodniu mojej cudownej ciąży :-) jak zdaze to cykne foto brzucholca.
    Spalaszowalam juz kanapki z nutella i popijam kakao.
    Śniło mi się ze zaczelam rodzic i odeszły mi wody.... Ale żeby nie było to te wody były tęczowe. Piękne tęczowe kolory plus migoczace drobinki :-) tak mi się to podobało, ze zamiast przejmować się bólem to zachwycalam sie swoimi wodami płodowymi. Ha ha ha.
    Mam dzisiaj plan wybrać się na łowy lumpowe. Pewnie jedne z ostatnich .... :(

KasiaK - gratuluje udanej wizyty wieczorowa pora :-)

Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, sylvia007, Angela89, Amy_, Bambi85, Eweliśka, Fasia, Ewelcia, MartaAlvi, mantissa lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój starszak od rana narzeka na bol brzuszka ;) w poniedziałek tez go bolal ale jak odjechał autobus do szkoły to jak lekarstwo, przestało bolec i potem cały dzień mi dał popalić ;) Boże daj mi siły żebym nie zmiękła na te niebieskie ślepia bo wiem ze znowu cos kręci... Juz bym go z chęcią w domku zostawiła ;) te dzieci teraz cwańszy od nas, manipulator!

CzaryMary, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj moj tak samo robil, ale dopoko nie zobacze temperatury podwyzszonej lub zyganka lub po prostu wyczuje ze zle ske czuje to musi ksc...w uk za nieusprawiedliwione dziecka rodzuce musza placic 80f kary za dzien ..dobre nie?

Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i sie witam :-) :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, jeden plus nocnych wizyt u lekarza, że spałam spokojnie do 8. A mi się śniło, że byłam w Ameryce Południowej i latałam po dżungli :-)
    Miki takie rzuty w brzuchu wykonuje, że mam wrażenie że waży 5kg i ma metr wzrostu :-D :-D :-D
    Liloe polubiłam za to "postoję sobie" :-D też tak czasem chcę w nocy ;-)

Gosha, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssu Weronika co za kraj? Płacić za niesprawiedliwioną nieobecność dziecka?! A my w październiku zabieramy je na tydzień na wycieczkę i nie będą w szkole...to za dwie bym majątek dała!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E i moja młodsza też czasem aktorzy i manipuluje, ale co...hej suczki my znamy wasze sztuczki ;-) :-P :-D

Gosha, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIA ale wycieczka to juz usprawiedliwienie, nie? ;) Tak myśle, co WERONIKA?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:40

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciotki:)

KASIA fajnie że wizyta udana tylko szkoda że sie tyle przeciągnęła;) następna tez o takiej dziwnej godzinie??:P

a ja nietypowo wstałam podobnie jak ADK i co??? i kukra rzyganie!!! boshhh nie ma nic gorszego niż rzyganie o tej godzinie bleeee
    nieźle mnie to dziecko ćwiczy;/

co tu dzisiaj robić cały dzień co??? na 16 jestem umówiona z koleżankami ale do 16 to wykituje:P

KRYSTI fajnie że wózek zamówiony:) no i kolor super:)
    mój będzie we wtorek:)

Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) dzien dobry)
    Robotka zamowiony ,juz nie mogę się doczekać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz platki z rana wcinam ,mam sposob na jedzenie ich :) czekolady w proszku dosypuje :) zalewam mlekiem cieplym i pycha,do tego banana :)

‹‹ 2325 2326 2327 2328 2329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ