Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam ale opóźnienie ponad godzinę...dojechałam do domh grubo po 22. Wizyta spoko, szyja git, serducho małego git, napierniczał w to urządzonko, że zagłuszał wszystko
Amy Fasia i zaczęło się...tego mi brakowało, za grzecznie tu było
Rozpatrzę czy nie przenieść się z rodzeniem na 6 tys.
Buziale moje drogie, idę spać bo mój syneczek po przyjęciu pozycji nietoperza tak mnie ciśnie, że znowu będę sikać o 5 i koniec spaniaBambi85, Angela89, Lali, Gosha, weronika86, Krysti, Amy_, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No wiem ze kochany. Ja czasem sie frustruje bo widze ze coraz wiecej rzeczy mnie ogranicza, coraz więcej czynnosci coraz trudniej mi wykonac , a on jeszcze mi to potwierdza. Wczoraj stwierdzil ze juz nie powinnam jeździć samochodem na wieksze odleglosci ... biorąc pid uwage w jaki sposób uzylam dzisiaj adaptera do pasow dla ciezarnych chyba mial racje
.
-
nick nieaktualnyTakie dwie koszule kupilam w słoniki z trąbą do góry odpinana z przodu fajna
i szlafrok nowy do szpitala
cieplusieńki .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1cfcb1d5d56.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/372d36c0ed1f.jpgLali, Gosha, Fasia, Ida, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wy dobranoc ja dzień dobry
dzisiaj to już chyba przegięłam z godziną pobudki! A w zasadzie to nie ja tylko jakis debil, ktory włącza syrenę alarmową w pobliżu mojego domu. Najpierw się zestresowałam że coś złego się dzieje i trzeba uciekać do schronu
ale wyje tylko jedna i to już od dobrych 10 minut więc to pewnie jakiś błąd czy coś... W każdym razie wiecie jaki ten dźwięk jest wkurzający... A co dopiero o 3 nad ranem jak się spać nie może...
Zdjęcia jezździdełka zapodam rano bo mam strasznie kiepski aparat i w świetle sztucznym okropne zdjęcia mi wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 03:12
-
nick nieaktualny
-
Hej. To i ja się witam. Ją od 5 nie śpię, ale jestem już za to ubrana, wczesana i w pełnym makijażu
nadrobiłam was na spokojnie i zaraz muszę budzić Gabi do przedszkola.
Amy zrobiłaś pospolite ruszenie na forum, tego się właśnie spodziewałam po Twoim powrocie
Kasia super, że wszystko ok po wizycie!!!
Na razie uciekam, licząc, że jak wrócę nie będę miała 10 stron do nadrobieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 06:57
KasiaKwiatek, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No to i ja się witam
Pospalam dziś do 6.30 kiedy to obudził mnie ból i klucie całego brzucha. Okazało się po wysikaniu ze miałam w sobie tyle płynu, że to on powodował bóle. Masakra!
KasiaKwiatek super, że na wizycie wszystko dobrze szkoda tylko, że się tyle nasiedzialas.
Bambi ciesz się, że mąż każe leżeć i pachnieć, bo gorzej jakby Cię do roboty gonił
Sylvia mając na uwadze powrót Amy możesz nie mieć do nadrabiania 10 stron, a jakieś 20
Liloe sorki ale rozbawiła mnie Twoja wypowiedźoczywiście pomijając to dretwienie ręki
Adk ja bym chyba na zawał zeszła przez ta syrene o 3 nad ranem! Chyba już nie wyje co?
Czekamy na zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:53
KasiaKwiatek, sylvia007, Amy_, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoł, joł
Witam się w kolejnym tygodniu mojej cudownej ciążyjak zdaze to cykne foto brzucholca.
Spalaszowalam juz kanapki z nutella i popijam kakao.
Śniło mi się ze zaczelam rodzic i odeszły mi wody.... Ale żeby nie było to te wody były tęczowe. Piękne tęczowe kolory plus migoczace drobinkitak mi się to podobało, ze zamiast przejmować się bólem to zachwycalam sie swoimi wodami płodowymi. Ha ha ha.
Mam dzisiaj plan wybrać się na łowy lumpowe. Pewnie jedne z ostatnich ....
KasiaK - gratuluje udanej wizyty wieczorowa pora
Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, sylvia007, Angela89, Amy_, Bambi85, Eweliśka, Fasia, Ewelcia, MartaAlvi, mantissa lubią tę wiadomość
-
A mój starszak od rana narzeka na bol brzuszka
w poniedziałek tez go bolal ale jak odjechał autobus do szkoły to jak lekarstwo, przestało bolec i potem cały dzień mi dał popalić
Boże daj mi siły żebym nie zmiękła na te niebieskie ślepia bo wiem ze znowu cos kręci... Juz bym go z chęcią w domku zostawiła
te dzieci teraz cwańszy od nas, manipulator!
CzaryMary, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
oj moj tak samo robil, ale dopoko nie zobacze temperatury podwyzszonej lub zyganka lub po prostu wyczuje ze zle ske czuje to musi ksc...w uk za nieusprawiedliwione dziecka rodzuce musza placic 80f kary za dzien ..dobre nie?
Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, jeden plus nocnych wizyt u lekarza, że spałam spokojnie do 8. A mi się śniło, że byłam w Ameryce Południowej i latałam po dżungli
Miki takie rzuty w brzuchu wykonuje, że mam wrażenie że waży 5kg i ma metr wzrostu
Liloe polubiłam za to "postoję sobie"też tak czasem chcę w nocy
Gosha, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ciotki:)
KASIA fajnie że wizyta udana tylko szkoda że sie tyle przeciągnęła;) następna tez o takiej dziwnej godzinie??
a ja nietypowo wstałam podobnie jak ADK i co??? i kukra rzyganie!!! boshhh nie ma nic gorszego niż rzyganie o tej godzinie bleeee
nieźle mnie to dziecko ćwiczy;/
co tu dzisiaj robić cały dzień co??? na 16 jestem umówiona z koleżankami ale do 16 to wykituje:P
KRYSTI fajnie że wózek zamówiony:) no i kolor super:)
mój będzie we wtorek:)Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny