Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti jesteś niemożliwa:)
mi dziś jedynie przeszło przez gardło ciepłe mleko z płatkami kukurydzianymi bez cukru, czyli to co lubię najbardziej na śniadanie:)
dziewczyny wiem że temat był wałkowany ale polećcie mi jakąś chustę dla dziecka, interesuje mnie taka w której mogę nosić już noworodka np 2 tygodniowego.
znalazłam coś takiego na all ale nie wiem jak się rozmiar dopasowuje, mam 168cm wzrostu i duże cycki:P
http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-5-2-m-wyprzedaz-i5026098215.htmlKrysti, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka dla Ciebie w długości 4.6 metra. Szukaj bawełnianej splot skośnokrzyżowym. A firm duuuużo. Ja mam Lennylamb ale dziewczyny inne też kupowały, trochę taniej. My ją dostaliśmy od teściów pod choinkę więc wybraliśmy wypasioną
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti jesteś niemożliwa:)
mi dziś jedynie przeszło przez gardło ciepłe mleko z płatkami kukurydzianymi bez cukru, czyli to co lubię najbardziej na śniadanie:)
dziewczyny wiem że temat był wałkowany ale polećcie mi jakąś chustę dla dziecka, interesuje mnie taka w której mogę nosić już noworodka np 2 tygodniowego.
znalazłam coś takiego na all ale nie wiem jak się rozmiar dopasowuje, mam 168cm wzrostu i duże cycki:P
http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-5-2-m-wyprzedaz-i5026098215.htmlale ze ostatnio mulilo mnie po nich to czekolady odrobine dodalam :)haha
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Krysti jesteś niemożliwa:)
http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-5-2-m-wyprzedaz-i5026098215.html
Robotka wydaje sie fajna, certyfikowana i bawełniana widziałam u kilku dziewczyn w pamiętnikach takie takze pewnie bym kupiła sama.
Ja kupiłam tutaj bardzo polecane chusty MOBY, 100% bawełna i tez certyfikowane -pewnie takie same jak ty wysłałaś linka tylko ze UK firma.
http://mobywrap.com
-
Robotka1 wrote:Krysti jesteś niemożliwa:)
http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-5-2-m-wyprzedaz-i5026098215.html
Robotka, ja mam za to Almelle. Byłam napalona na LL, ale na żywo kolory mi sie nie podobały. Almelle to Polska firma i chusty sa tkane w tym samym miejscu co LL wiec jakość ta sama tylko ceny inne. W dotyku LL i Almelle sa identyczne, wiec jak chcesz Polska to kieruj sie wyglądem bo wykonanie takie samo. Ja mam czysta bawełnę, rozmiar 4,6 lub 4,7. -
KasiaKwiatek wrote:Jesssu Weronika co za kraj? Płacić za niesprawiedliwioną nieobecność dziecka?! A my w październiku zabieramy je na tydzień na wycieczkę i nie będą w szkole...to za dwie bym majątek dała!
mi chusty obiecal przyjaciel nasz, wiec biore co daale napewno nie kupi gowna.
Anka1501, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:KASIA ale wycieczka to juz usprawiedliwienie, nie?
Tak myśle, co WERONIKA?
)...
-
Werka zazdroszczę
mi to nie ma kto dać, muszę sobie sama kupić
no trudno,
do sklepu czy na spacer wolę oczywiście wózek ale głównie chodzi mi o odprowadzanie młodej do zerówki a potem do szkoły, tam wózkiem nie wjadę a szkoda było by mi go na zewnątrz zostawiać, i tachać malucha ze sobą, a tak to bach w chustę i wio do szkoły:PKrysti lubi tę wiadomość
-
robotka wspolczuje zyganka z rana...najgorsze co moze byc...ja po takiej akcji z
caly dzien mam juz z doopy...dzisiaj mam wolne do 15.00musze cos na obiada wymyslic szybkiego a nie mam pomyslu.....i do pracy od 15.00 do 21.00 maci jakis pomysl na szybki obiad?
-
weronika86 wrote:nooo w chooj by cie wyszlo..daja kary bo za duzo dzieci znikalo wlasnie na dodatkowe ferie, a tu jest duzy nacisk na edukacje jednak, tym bardziej w regionach z wysokim bezrobociem..z jednej strony lipa,ale z drugiej strony mobilizuje to rodzicow do przemyslen...w uk dzieci od 6 roku zycia sa w szkole od 8.30 do 15.30 masz mnostwo godzin...w primary school jeszcze tak nie naciskaja ale w high school niestety tygodniowy wypad to dla dziecka 35hr edukacji w dupe
Koszmar, bo w sezonie wolnym od szkoły wakacje do najgorszej dziury kosztują majątek, a poza sezonem grosze...my zawsze jeździmy poza sezonem.... Nie wiem jak to bedzie jak dzieciak pójdzie do szkoły....my na wakacje a dziedziqk z babcia hihi))
-
Robotka1 wrote:Werka zazdroszczę
no trudno,
do sklepu czy na spacer wolę oczywiście wózek ale głównie chodzi mi o odprowadzanie młodej do zerówki a potem do szkoły, tam wózkiem nie wjadę a szkoda było by mi go na zewnątrz zostawiać, i tachać malucha ze sobą, a tak to bach w chustę i wio do szkoły:PRobotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Koszmar, bo w sezonie wolnym od szkoły wakacje do najgorszej dziury kosztują majątek, a poza sezonem grosze...my zawsze jeździmy poza sezonem.... Nie wiem jak to bedzie jak dzieciak pójdzie do szkoły....my na wakacje a dziedziqk z babcia hihi
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:51
-
Robotka1 wrote:Werka zazdroszczę
no trudno P
Robotka ja tez nie ma nikogo kto ma mi coś do Dania za free:) wszystko sama kupuje głownie używane na EBayu.
Ci co maja dzieci wola sprzedać niz wydać i rozumie to, a niektórzy trzymają dla dzieci pózniej następnych... -
Lwica wrote:Robotka ja tez nie ma nikogo kto ma mi coś do Dania za free:) wszystko sama kupuje głownie używane na EBayu.
Ci co maja dzieci wola sprzedać niz wydać i rozumie to, a niektórzy trzymają dla dzieci pózniej następnych...Lwica lubi tę wiadomość
-
Misia jeszcze pytanko, gdzie Ty swoją chustę kupiłaś? w internecie czy w sklepie stacjonarnym??? no i jaki koszt?? widze że tak mniej więcej w cenie 150 powinnam sie zmieścić.
dooobra idę kończyć karuzelę bo już mi tylko kosmetyka została:D
do dziewczyn które ją robią same:) jakiego sznureczka tasiemki uzyłyście do zawieszenia miśków ??? na razie mam na mulinie powieszone ale się zastanawiam czy może na czymś innym tego nie zrobić??Krysti lubi tę wiadomość