Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Jestem Kochane i padam na ryj! Posprzątałam dom, wstawiłam prania dwa i poleciałam ba zakupy z córką. Spożywka, ale też mulina i zestaw igieł do szycia, piekarnia i zapisałam się do fryzjera
ogarnę się trochę
A teraz wracam poczytać co naskrobałyście...wybaczam te 10 stron, nie było mnie dłużej
Okłamałaś Nas ! Miałaś być o 13 ! Karę sobie wymyśl lepiej ! klęczenie na grochu może być ?
Apropo ciekawe jak wizyta mimki - o 10;45 miała mieć wizytę. Może się odezwieCzaryMary, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
8485 wrote:ja wlasnie bylam w biedronce kupiłam proszki z lowela za 14,89 i mleczko oraz recznik z myjka do kapania po 8 zl z przeceny
Też to mamChwaliłam się ostatnio
Ja kupiłam proszek do białego i płyn do prania do kolorów. No i mam jeszcze płyn do płukania też Lovela ale kupiony w Rossmannie za jakieś 17zł, bo też była promocja. Ręczniczek z biedy za 8zł mam z lwemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Okłamałaś Nas ! Miałaś być o 13 ! Karę sobie wymyśl lepiej ! klęczenie na grochu może być ?
Apropo ciekawe jak wizyta mimki - o 10;45 miała mieć wizytę. Może się odezwie
nie no weź , taka kara to przeginkaza karę musi dzisiaj pełnić całonocny dyżur na "kwietniówkach".
tak tak za mimkę trzymam kciuki. Mimka odezwij się babo, bo się martwimy.
Fasia - proszek do białek. hmmm ciekawe ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:26
Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mary już poprawiłam hehe
gUpia klawiatura! To pewnie przez to, że oczy mi się same zamykają .. Na nigdy nie piłam kawy. Może jedną na rok. A teraz? Od 2 tyg wypijam jedną dziennie ... To nic złego ??
Mam nadzieje, że ktoś Ci miejsca ustąpi. Wypinaj brzuch!))
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:ja tez mrożonka dzisiaj hehe pierogi z truskawkami
fasia na zniknelam ale oniad mam zrobiony! a propos wyksztalcenia to skonczylam dwie klasy liceum i juz przy dziecku mi sie nie chcialo wiecej
a ze sie przyzwyczailam do piatek to trojki mnie nie satysfakcjonowaly
wyjechalam do wloch z moim..oczgwiscie moja matka ma pretensje do mojego ze szkoky nie skonczylam...przeciez to moj wybor byl...mature zrobilam dopiero w uk
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość