Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezuuuuusie jak czytam ile Wy macie tego wszystkiego to stwierdzam, że moje dziecko będzie leżeć z gołym siurakiem...
Chociaż w sumie to nie z gołym siurakiem bo mam ponad 140 pampersów ale za to z gołymi cycuchami na pewno.Lwica, liloe, CzaryMary, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Peggy jeśli lekarz twierdzi, że jest ok, to znaczy, że masz się nie martwić
Trochę mnie zastanawia to "przesuwanie" terminów w zależności od wymiarów dziecka. Przecież to są takie orientacyjne wymiary obarczone dużym ryzykiem błędu. Dziwi mnie praktyka lekarzy mówiących pacjentkom, że urodzą szybciej bo dzidzia większa. Tak bezgranicznie ufają tym wymiarom? Zawsze ten termin OM powinien stanowić odnośnik do terminu porodu, chyba że ktoś miał bardzo bardzo bardzo nieregularne cykle i owulacja była sporo opóźniona.
NIKT nie kupował szlafroka?????
-
adk_1989 wrote:A jak myślicie ile będziemy potrzebować pampersów do szpitala? 7-8dziennie? Więcej?
Gosha lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:amy moze wygladam na debila ale ja do konca liceum szlam na sredniej 5,2
czerwone paski od 4 klasy podstawoej
i 2 miejsce w woj dolnoslaskim w konkursach matematycznych
az musialam sie pochwalic
Taka wykształcona, a od gUpich ludzi wyzywaweronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:koorwa moj mezu kupil z monej karty gre za 55f na ps4! zajebie! a mowia ze zydzi dusza kase..taaaa ale chyba tylko swoja
hahah
ja tak robie i mam luz w sklepie tylko ogląda gierki.......
-
Ewelcia wrote:Dlatego nie zaopatruję sie na razie w niewadomo jaką ilość pieluch. Mamy na razie 1,5 paczki Dada Newborn i 1,5 paczki Dada rozmiar 2 bo dostaliśmy w spadku po uczulonym dziecku
Zakładam że i tak będę z chłopcami leżeć w szpitalu jakiś tydzień max 2 więc przez ten czas się zorientujemy czy maluchy nie mają uczulenia. Sklepów w Wawie mnóstwo więc M podjedzie po pracy po zapasy jak już będziemy wiedzieć co i jak
W każdym razie zapasów na razie nie robię
Ewelcia Ty sie tak nie nastawiaj na długie leżenie, bo moja znajoma od bliźniaków wyszła po 3 dniachTakże wiesz - nie zawsze są jakies komplikacje z dwójką maluszków także głowa do góry, myślimy pozytywnie
))
CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Fasiowa rzuć linkiem, bo jak zacznę szukać, to będę miała myśli samobójcze...
Proszę
http://sutex.istore.pl/pl/bielizna-damska_szlafroki
Ja kupowałam jakiś czas temu w Biedzie, za 36zł, taki fajny cieniutki -
nick nieaktualny
-
liloe wrote:firma SUTEX hahahahaha
doje*ali z nazwą
Lepsza niż kokainakokaina która się zajmuje sprzedażą rzeczy dla dzieci
Mam od nich koszule jak wiecie. Wyprałam. od dwóch nocy w jednej z nich śpię i jestem bardzo zadowolonaFajny materiał. Po nocy troszkę się rozciągnęły na brzuszku jak myślałam. Cena śmieszna także polecam dla szczuplutkich i malutkich
Gdybym nie miała już szlafroka to bym kupiła ten z lamówką w zeberkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:00
iwonka1077, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:No właśnie nikt nie odpisał, poza Mary, która nie ma linka do chińskiej szwalni koszul. Rozumiem, że szlafrok wszystkie na bazarach kupowały
Fasiowa rzuć linkiem, bo jak zacznę szukać, to będę miała myśli samobójcze...
Fasia lubi tę wiadomość