Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Werka załapałaś się na 5 do dziennika
czerwone paski od 4 klasy podstawoej
i 2 miejsce w woj dolnoslaskim w konkursach matematycznych
az musialam sie pochwalic
Lwica, Anka1501, CzaryMary, Amy_, Eweliśka, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do sprzedania wozek, prawie nowy. Gondola uzywazana 5 mc a spacerowka chyba ze 3 razy oraz fotelik samochodowy 0-13 kg z przystosowana wkladka dla noworodkow firmy cottonfield. Obie rzeczy super cenie. Moze ktoras z mam zainteresowana?
-
weronika86 wrote:amy moze wygladam na debila ale ja do konca liceum szlam na sredniej 5,2
czerwone paski od 4 klasy podstawoej
i 2 miejsce w woj dolnoslaskim w konkursach matematycznych
az musialam sie pochwalic
debila?hahaha rozwaliłaś mnie
uważam Cie za mądrą kobietę - zmusiłaś mnie żebym to napisała publicznieweronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:debila?
hahaha rozwaliłaś mnie
uważam Cie za mądrą kobietę - zmusiłaś mnie żebym to napisała publicznieAmy_, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dlatego nie zaopatruję sie na razie w niewadomo jaką ilość pieluch. Mamy na razie 1,5 paczki Dada Newborn i 1,5 paczki Dada rozmiar 2 bo dostaliśmy w spadku po uczulonym dziecku
Zakładam że i tak będę z chłopcami leżeć w szpitalu jakiś tydzień max 2 więc przez ten czas się zorientujemy czy maluchy nie mają uczulenia. Sklepów w Wawie mnóstwo więc M podjedzie po pracy po zapasy jak już będziemy wiedzieć co i jak
W każdym razie zapasów na razie nie robię
Lwica lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:tak tylko napisalam..moj maz stwierdzilze z wygladu i z oczy to chcial mnie na jedno dymanie...mowi no max iq 60 hahah ale sie zakochal bez reszty :-)hahha
po prostu ma dobry gust
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
A ja mam małą paczke pampersów , zakupie jeszcze happy ( na tych jechaliśmy z młodym i były super) i małą paczke Dada i zobaczymy co i jak . To samo zrobie z husteczkami nawilżającymi, kupie 3 paczki i obadam które jak uczulają itp.
Do kąpieli kupie Hippa a jak będzie problem ze skórą to pomyśle nad emolientami.
Co do Emolientów to nie używajcie go jeśli nie musicie.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny