Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:praktycznie wszystko dostałam
nawet nie chce mi się zliczać ile mam par czapek skarpetek, kurtek, sweterków, spodni i innych rzeczy bo wyszły by ogromne sumy
Amy_ lubi tę wiadomość
-
U mnie tez maluch czasem 3x dziennie ma i trwa to gdzies z 2-3minuty ale niezbyt lubie to uczucie hihi wole przeciaganki i fajne kopniaczki
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:książka może i byłaby fajna, gdyby nie keipskie tłumaczenie... to troszke drażniło, myślę, że film będzie klapą bo podobno to taaka kinowo romantyczna wersja.. ale okaże się
Zawsze kupuję ksiązki, nie pożyczam. Dlatego zanim coś kupię to czytam masę opinii na jej tematwiadomo, że każdy ma swoją po przeczytaniu ale czymś muszę się kierować bo bym fortunę na książki wydała
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:No właśnie !! i Ziolko jeszcze ... tyle czasu się nie odzywają ...
Ziolko nadal nadrabia! aż mi samej siebie szkodawłaśnie dobrnęłam do tego postu także mam jeszcze jedynie 100 stron, pójdzie migiem!!
widzę, że Amy wróciła!!
jeszcze kilkadziesiąt stron i dowiem się jakie były okoliczności tego cudownego powrotu
EDIT: moim oczom ukazała się właśnie nowa, ulepszona, przepiękna lista kwietniówek! Ziolko nosi synka jak cośnarazie bezimiennego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:39
Ewelcia, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Mnie tą książkę dała teściowa (lat 58...) jak jechałam z mężem w podróż poślubną...
Z podróży wróciłam z wielkim siniakiem na ramieniu bo nawalona walnęłam w ścianę w nocy a teściowa na to... 'oooo widzę, że książka się spodobała...'Ja jeszcze biletów nie mam i zastanawiam się czy iść czy poczekać aż będzie dostępny
Co do ciuchów to ja mam:
28 body na dł rękaw (rozm 50) i 23 w rozm 56
12 półśpiochów (50) i 12 w rozmiarze 56-62
8 pajacyków (50) i 8 w 56
do tego po jednym komplecie ogrodniczekczapeczki, skarpetki i niedrapki chociaż położna ostatnio nam powiedziała że nie będa nam potzrebne ;/
Tych na 62-68 nie liczę bo poprałam i chowałam do worków próżniowychTeraz się modlę żeby chłopcy mali byli bo mnie M zabije że tyle 50 kupiłam
sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Zawsze kupuję ksiązki, nie pożyczam. Dlatego zanim coś kupię to czytam masę opinii na jej temat
wiadomo, że każdy ma swoją po przeczytaniu ale czymś muszę się kierować bo bym fortunę na książki wydała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:32
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:książka może i byłaby fajna, gdyby nie keipskie tłumaczenie... to troszke drażniło, myślę, że film będzie klapą bo podobno to taaka kinowo romantyczna wersja.. ale okaże się
Dlqtego ja po przeczytaniu pierwszej czescie po polsku pokusiłam sie o przeczytanie kolejnych w oryginale. Żebyście widziały minę mojego męża jak musiałam sobie tłumaczyć pewne słowa, ktorej okazywały się gadżetami erotycznymi a ja je googlowalamAmy_, sylvia007, Ewelcia, CzaryMary, Anka1501, natt, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:Ziolko nadal nadrabia! aż mi samej siebie szkoda
właśnie dobrnęłam do tego postu także mam jeszcze jedynie 100 stron, pójdzie migiem!!
widzę, że Amy wróciła!!
jeszcze kilkadziesiąt stron i dowiem się jakie były okoliczności tego cudownego powrotu
ułatwie ci - okoliczności powrotu to raczej powinnaś szukac na fb niżeli tu -
Ewelcia wrote:A no i pieluch mam trochę bo 20 tetry, 2 bambusowe, 10 flaneli
no i po 2 kocyki bawełniane i czekam na kocyki od Natalii
Chyba wystarczy nie? Czegoś jeszcze potrzebuje?Ewelcia, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość