Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Zmiana tematu.... Czytałyście "50 Twarzy Greya".... Kurdę przeglądam zwiastun tego filmu i ten cały Jamie Dornan kompletnie mi nie pasuje jako taki perwers
dupy nie urwało ale wciągnęło w ciul
a aktorzy oboje mi nie pasują
zobaczymy co będzie na filmiebilety już mam
Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Zmiana tematu.... Czytałyście "50 Twarzy Greya".... Kurdę przeglądam zwiastun tego filmu i ten cały Jamie Dornan kompletnie mi nie pasuje jako taki perwers
Mnie tą książkę dała teściowa (lat 58...) jak jechałam z mężem w podróż poślubną...
Z podróży wróciłam z wielkim siniakiem na ramieniu bo nawalona walnęłam w ścianę w nocy a teściowa na to... 'oooo widzę, że książka się spodobała...'Eweliśka, Amy_, Ewelcia, liloe, iwonka1077, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ile macie ciuszków danego rodzaju? tak pi razy oko.
za dużo!
w granicach 20-25 sztuk jeśli chodzi o body dł, body krótkie, kaftaniki, śpiochy
pajacy ciut mniej i półśpiochów też ciut mniej może z 15?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ja nie czytałam bo opinie były kiepskie ale na film chyba pojdę
książka może i byłaby fajna, gdyby nie keipskie tłumaczenie... to troszke drażniło, myślę, że film będzie klapą bo podobno to taaka kinowo romantyczna wersja.. ale okaże się -
CzaryMary wrote:ile macie ciuszków danego rodzaju? tak pi razy oko.
a i oczywiście mam jakieś używki po Gabi, więc w razie jak tych zabraknie to coś się wyjmie.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:za dużo!
w granicach 20-25 sztuk jeśli chodzi o body dł, body krótkie, kaftaniki, śpiochy
pajacy ciut mniej i półśpiochów też ciut mniej może z 15?
Matka wariatka
Ale pierworódki to tak mająsylvia007, Ewelcia, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak mi szkoda tego mojego dziecka, bo kilka razy dziennie ma czkawkę. I ja sobie ubzdurałam, że go to męczy...
ciesz się
Pierwszą czkawkę mają dzieci już w brzuchu mamy. Maluszek, który przebywa w otoczeniu płynu owodniowego, bardzo często za szybko go połyka. Dziecko pijąc płyn owodniowy utrzymuje prawidłową równowagę wodną w organizmie. Ma to wpływ na prawidłowy rozwój jego płuc i nerek, a poza tym przystosowuje do życia poza organizmem mamy, dziecko ćwiczy także odruch połykania. Niedojrzała przepona czasem reaguje na tę aktywność właśnie czkawką.Ida lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:książka może i byłaby fajna, gdyby nie keipskie tłumaczenie... to troszke drażniło, myślę, że film będzie klapą bo podobno to taaka kinowo romantyczna wersja.. ale okaże się
zgadza się, ja 2 i 3 cześć przeczytałam w oryginalnej wersji bo polskie tłumaczenie było do niczego