Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggySue wrote:Nawet 3 tygodnie? no to dobrze. Dzięki
Nie chcę się martwić na zapasJak będzie 2500 po mamie przy porodzie to lepiej dla mnie
Tego się trzymam !
Poza tym przy każdym badaniu USG wymiary się różnią. Raz główka jest większa raz brzuszek albo cos innego, to normalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:A nam wczoraj mówiła o przypadku, że dziewczyna była zakwalifikowana do cesraki bo dziecko ułożone pośladkowo, ostatnie usg już przy przyjęciu na oddział, a tu okazuje się że dziecko fiknęło nawet nie wiadomo kiedy
I robiła sn
no wlasnie. pisałam ostatnio o całkowitej przewrotce przy lewatywie wiec tak naprawdę nie zna się dnia ani godziny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 32 tc!!!
Nawet nie próbuję was nadrobić, co tu się dzieje?! Jakieś rekordy pobijacie???
Dobrze, że wczoraj zapisałam sobie na której stronie jest wpis Amy z pościelą, bo bym się już chyba dzisiaj do niego nie dokopała
Co do wymiarów dziecka na usg, to moja ma "starszą" kość udową od pozostałych parametrów o ponad 2 tygodnie, szykuje mi się kolejna modelka
Biegnę na allegro pooglądać tą pościel, co prawda miałam już do 10 lutego nic nie kupować, ale mąż wczoraj premię dostał i się przyznał, więc sam sobie jest winny hi hi!!!CzaryMary, Anka1501, Eweliśka, Ida, Amy_, Krysti, Ewelcia, Fasia, iwonka1077, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia Ty zakupoholiczko!
Poza tym mąż mój wczoraj kupił grilla za 600zł to ja pościeli za 40 nie mogę???Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:No co, mam tylko jeden komplet pościeli dla dzidzi i tak muszę kupić!
Poza tym mąż mój wczoraj kupił grilla za 600zł to ja pościeli za 40 nie mogę???
Jesteś rozgrzeszona. Idź i kupuj dalej . Amen.
sylvia007, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:No co, mam tylko jeden komplet pościeli dla dzidzi i tak muszę kupić!
Poza tym mąż mój wczoraj kupił grilla za 600zł to ja pościeli za 40 nie mogę???
a ja nie mam żadnegoi nie kupuję
Ida - a dzwoniłas do tego urwisa? 71-336-47-24 lub 508-314-985 -
nick nieaktualnyliloe wrote:Peggy jeśli lekarz twierdzi, że jest ok, to znaczy, że masz się nie martwić
Trochę mnie zastanawia to "przesuwanie" terminów w zależności od wymiarów dziecka. Przecież to są takie orientacyjne wymiary obarczone dużym ryzykiem błędu. Dziwi mnie praktyka lekarzy mówiących pacjentkom, że urodzą szybciej bo dzidzia większa. Tak bezgranicznie ufają tym wymiarom? Zawsze ten termin OM powinien stanowić odnośnik do terminu porodu, chyba że ktoś miał bardzo bardzo bardzo nieregularne cykle i owulacja była sporo opóźniona.
NIKT nie kupował szlafroka?????
Co do terminu ja od początku miałam o tydzień większa ciąże, teraz ciągle wychodzi o tydzień do przodu więc w moim przypadku może to być odnośnik do porodu. Ale jeżeli pomiary teraz wskazują że termin się przesuwa to chyba się nie powinno brać pod uwagę.