Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam 8,5 jesli liczac od 1 dnia cyklu..jesli liczac od najnizszej wagi odnotowanej w 9tc to mam 11,5 na plusie
lody mi sie nie naleza, zaliczam sie do sredniakow
a i tak nigdy nie mam zachcianek wiec wsadzcie sobie
hahaha ja sie polozylam do lozka o 8.40 i teraz sie obudzilam dopiero, spalam jak nigdy, psy cichutko, mezau tez
no cud malinka
Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka faktycznie duża dzidzia a kośc udowa mega długaśna!
Ja też się szykuję na marzec, ale 19 lustego sie okaże co z naszym losem i jakie rokowania na poród bo ostatnio mnie straszył wcześniejszym porodem, ale może łożysko grzecznie się zachowuje
o widzisz, a mówią że już w tych t ygodniach szanse że łożysko się przesunie są MARNEa zdarza się! i super
Justinka lubi tę wiadomość
-
Powiedział, że 2 tygodnie to granica normy. Miałam badanie z nie swoim lekarzem i kazał na następnej wizycie zwrócić uwagę na to mojemu gin. Nie chce się nie potrzebnie stresować bo skoro to granica normy to może być o a może i różnica się zwiększyć.
[/url]
-
PeggySue wrote:Hej. Dobrze pamiętam, że któreś z dzieciątek miało różnice w brzuszku w stosunku do reszty ciała?
Właśnie wróciłam z prenatalnego usg i mała ma o 2 tygodnie mniejszy brzuszek. Może się okazać, że po prostu będzie drobna bo nie waży dużo 1100g, ale chciałam się dowiedzieć, czy coś z tym robicie? Dodatkowe badania czy dieta ? Bo takie cuda wypisują w inernecie, że człowiek nie wie czy to dobrze, że sie nie przejmuje na zapas
To najbardziej jest normalne. Mój gin mówi, że nawet do 3tyg mogą być różnice bo nawet najlepsze USG nie da dokładnych pomiarów a dzidzia zapewniam Cię ma normalne wymiary jak na swój wiekPeggySue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:To najbardziej jest normalne. Mój gin mówi, że nawet do 3tyg mogą być różnice bo nawet najlepsze USG nie da dokładnych pomiarów a dzidzia zapewniam Cię ma normalne wymiary jak na swój wiek
Nawet 3 tygodnie? no to dobrze. Dzięki
Nie chcę się martwić na zapasJak będzie 2500 po mamie przy porodzie to lepiej dla mnie
Tego się trzymam !
Anka1501 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ida wrote:Oj, no to zwracam honor i medal. Ale za drugie miejsce dostanę chociaż bitą śmietanę ?
Twój wynik uważam również za imponujący i nie tylko dostaniesz bitą śmietanę ale i podzielę się lodami, a co se bedziemy żałować!Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya własnie mi się przypomniało, że połozna powiedziała że dziecko może przekręcić się całkowicie nawet do 36 tygodnia ciąży! Zapytałam sie jej czy to jakoś szczególnie czuje. Powiedziała, że w jej przypadku kręciło jej się bardzo w głowie... to tak w ramach ciekawostek przyrodniczych